- 1 Aralık 2014
- 1.210
- 707
- 34
daha üst modelini alsın o zaman ... babasına verecekse daha üstünü nasıl alacakki ?arkadaşımın eşi, daha üst model dizel bişey almak için.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha üst modelini alsın o zaman ... babasına verecekse daha üstünü nasıl alacakki ?arkadaşımın eşi, daha üst model dizel bişey almak için.
arabayı alsın bir yere çarpsın .merabalar arkadaşlar sorun benim değil arkadaşımın, yardımcı olursanız bir fikir verirseniz çok makbule geçicek. arkadaşımın şöyle bir problemi var. kendisi ailesinden uzakta bizim bulunduğumuz eşinin memleketi olan şehire gelin geldi. 4 yıldır evli ve bir çocuğu var. eşinin maddi yönden durumu iyi fakat eşinin devamlı kendi ailesine para pul aktarma gibi bir huyu var ve eşinin ailesininde durumu muhtaç insanlar değil gayet iyi. son vukuatta arkadaşım iyice küplere bindi. eşinin bir arabası var değeri 60bin falan ve bunun satmayı düşünüyo. fakat eşinin babası ben alıyım demiş. arkadaşımın dediği ve doğru olanda babası arabanın karşılığında bi para ödemiycek. arkadaşıma eşinin söylediği ise "saçmalama verecek parasını" fakat önceki olaylarda olduğu gibi yine ödemiycek. arkadaşım haklı olarak artık bu durumlara sinir oluyo. arkadaşım bu olayda nasıl bi yöntem izlemeli; yani bu araba eşinin babasına gitmiycek şekilde ne yapmalı ne demeli. fikirleriniz önemli. teşekkür ederiz.
iyi de muhtaç insanlar değil ki. arkadaşımın sinir olduğu beni saf yerine koyup parasını veririz diyecekler. ve arkadaşımda çalışıyo, neden kendi çocuğunun rızkını yedirsin ki.
babasının da durumu iyi, imkanı olmasa onlarında okey de. ve zaten bu insanlarında(kayınpederinin) arabası var daha üst model olsun diye istiyo.Yalnız millet ne dese arkadaşınızda var.
Bıraksın da eşi bi araba versin babasına.
Mal mülk nereye kadar huzur olsun yeter.
Adamın durumu iyiyse, kendi karısını çocuğunu muhtaç etmeieycek durumdaysa verebilir. Çocuğunun rıskını yedirmiyor verdiği de annesi babası. Annesine babasına araba veren ya da yardım yapan çok ki normal bişey bu. Ama bu durum adamın iş durumunun iyi olup olmadığına bağlı. yok durumu kötülecekse başka alıcı bulduk baba derler başkasına satarlar.
evet çalışıyo onunda alın teri var.kız çalışıyor mu peki? ortak kazançla alınan araba da tek söz sahibi eş olamaz
kendi arabası da var.
iyi de kadınında anası babası var o zaman yarı yarıya paylaşsınlar 30 kendi babasına 30 k.pederine versin.
evet çalışıyo onunda alın teri var.
ama arkadaşım da kendi annesine versin madem, onların durumu öyle iyi değil. arkadaşımda bilir kendi annesine babasına vermeyi. ama o tarafa yok.Adamın durumu iyiyse, kendi karısını çocuğunu muhtaç etmeieycek durumdaysa verebilir. Çocuğunun rıskını yedirmiyor verdiği de annesi babası. Annesine babasına araba veren ya da yardım yapan çok ki normal bişey bu. Ama bu durum adamın iş durumunun iyi olup olmadığına bağlı. yok durumu kötülecekse başka alıcı bulduk baba derler başkasına satarlar.
işte eşi güya babam parayı verdi. ama para falan vermiycek olay bu. yani o arabayı kayınpedere vermicek ama nasıl.o zaman kessin sesini. başlarım k.pedere de k.valideye de. uyuz oluyorum aç gözlü insanlara ya. desin arkadaşınız 30 benim aileme 30.000 tl senin ailene bak bakalım ne oluyor.
Ne alaka ya. evlendiği adam karısının kocasına araba vermek zorunda değil ki. Kızı kendi isterse annesine yardım eder adam isterse kendi annesine babasına yardım eder dedim.
arkadaşımın kayınpederinin durumu iyi. ama paragözlük işte.Diğer arabayı da kızın babasına verip kıza da yeni araba alsınlar o zaman. Belki çocuğun hayaliydi babam beni okuttu etti ona araba hediye edeceğim diye düşünüyodu. Niye bu kadar karşı ki bu duruma arkadaşın? Zor duruma düşmeyecekse borca girmeyecekse sakin olsun.
ama arkadaşım da kendi annesine versin madem, onların durumu öyle iyi değil. arkadaşımda bilir kendi annesine babasına vermeyi. ama o tarafa yok.