Siz olsaniz napardiniz ?

Napicagimi Bilmiyorum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2014
799
369
31
Size bir sorum olacakti kisaca olayi anlatayim. Ben 21 yasindayim 2 yil önce sözlüydüm sonra ayrildik ve simdi yine beraberiz. Ve benim bir arkadasim var. Sevgilimin kuzeniyle evli. Ben sözlümle ayrildigimizda bir kez olsun arayip nasilsin diye sormadi. Ama kendi bir sorunu olunca arayip anlatiyordu. Ve simdi biz sözlümle tekrar barisdik ama sorunlarimiz var. Ama konu su ki arkadasim olacak o sahis. Kocasinla disara ciktiginda resim atiyor biz geziyoruz diye, yok efendim kocasi hediye almis vs. Ama baska zaman nasilsin diye sormuyor. Sinavlarim vardi bir allah yardimcin olsun demedi. Ama onu isten atmislar direk arayip anlatti. Ve olay su ki gidip diger nisanli arkadasima demiski benim yanimda nisanliligini anlatsinmis cok mutlu oldugunu söylesinmis. Nispet yapar gibi anlamiyorum, ben naptimki ona bana böyle yapiyor. Evli oldugu kisiyi bile ben ona tanistirdim. Kendi calisdigim is yerine aldirdim. Sizce ben nasil bir tavir takinayim siz olsaniz napardiniz ?

sizce bende etkiye tepki olarak özellikle kiskandirmaya calissammi ?
sorun anlattıgı zaman bahane bul işim var daha sonra konuşalımmı falan diye..
bu şekilde ona kendii önemsiz hissettr en başta..
sen kıskandırmaya çalışsan ona imrendiğini kıskandıgını düşnür..
sözlün senin için yaptıgı jestleri güzellikleri senin arkandan anlatsa ona çok etkileyici olur da onu ayarlamak var.

cozum arayamaya bile degmez ! kiskandirmaya falan cakisirdaniz sizde karsi tarafin seviyesine dusmus olursunuz. muhattap olmamak takmamak en iyisi.... zaten muhattap alinmayinca kendi yerine degerini anlayacaktir ve bu yeterli bi tepki bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…