Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Orası neresi?
Bizde kızla erkek çıkıp isteriğini alır..
ona da yapmamışlar yenı oğrendım o da benım bunu bıldığımı bılıomuş o da buna şaşırdı solemedı mı dıe
Eltinizle aman diyim fazla samimiyet kurup kv çekiştirmeyi . Evlenmeden yüz göz olmayın insanlarla. Eltiniz size bunu ispiyonladığında benim için bu tip şeylerin önemi yok herkes işine baksın demeliydiniz.
aynen ole çıkılacağını söledık zaten bılıodu tamam dedı ama kale almayıp kendı gıtmıs almış haber vermedı nezaketen sormadı çarşıya çıkılcak dıe eltımede bole yapmış
Kayınvalideme söylemiştik nişan için çarşıya çıkacağamızı o gelmıcektı hatta dedık eltım ben teyzem yengem gıdıcektık o da tamam dedı onunla gıtmıcem tabıkııııc.. Bnm mi beğenip almam önemli o almış kendi beğenmiş o mu gıyıcek ayıp değil mi bana yaptığı saygısızlık
Iyide adette yenge ile felan gitmek yok ki, kv'de ile gidilir zaten.. hatta tüm cümbür cemaat ile gidilir, kp ile, yengeler eltiler, anneler damatlar gelinler felan giderler..
Neyse diyelim kadin sizin sözünüzü dinlemedi, ne yapilsin artik? Kv'de herseyi iade edip tekrar senin ile mi disariya çiksin? Yüz göz mü olunsun bi sütyen ve topuklu terlikler için? Ki kim bilir kadin senin için güzel seyde almis olabilir. Baktin güzel sey yok aralarinda, kendin gidersin avm'ye, yada nisanlin ile beraber ve tüm içine sinen seyleri alirsin. Yani saatlerce aglamaya degmez bu olay.
Bohçayı gerisin geri yolla, madem beraber gideceğiz demenize rağmen kendi gidip almış kullansın.
Kayınvalıdem bana anneme sormadan nişan için n zaman alışverişe çıkıcaz demeden gıtmış nişan bohçası yapmış kendi beğenmiş kendi almış hepimiz şok olduk bunu eltimden duydum o da şaşırdı bilmediğime ... Onlarda adet yokmuş kız çarşıya götürülmemiş Hiç bole şey olur mu ona soledik nişan alışverişine çıkacağımızı o bizi kale almamış yüz yıllardır var bu adet ... O kadar ağladım ki benım beğenıp gıyıceğim şeyleri o beğenmiş almış 1 tl de olsa kötü de olsa ben beğenmek isterdim haksızmıyım kızlar napim yardım edin.. Hakkınızı helal edin.
kabul etmemde sorun yok ama tekrar çıkıp gııdıp almıcakları için üzüldüm zaten anlatabıldım mı