katılıyorum.Uff bence şu bohça mohça işi kökten kalkmalı.. Boşunsa saçma sapan stresler, kaynanayla sütyen beğenmek çok saçma bence. Cümbür cemaat vakit az alınanlar kullanılmıyor , boşa para, stres, kalp kırıkları kalıyor geriye
Kayınvalıdem bana anneme sormadan nişan için n zaman alışverişe çıkıcaz demeden gıtmış nişan bohçası yapmış kendi beğenmiş kendi almış hepimiz şok olduk bunu eltimden duydum o da şaşırdı bilmediğime ... Onlarda adet yokmuş kız çarşıya götürülmemiş Hiç bole şey olur mu ona soledik nişan alışverişine çıkacağımızı o bizi kale almamış yüz yıllardır var bu adet ... O kadar ağladım ki benım beğenıp gıyıceğim şeyleri o beğenmiş almış 1 tl de olsa kötü de olsa ben beğenmek isterdim haksızmıyım kızlarnapim yardım edin.. Hakkınızı helal edin.
Benim bildiğim ve benim nişanımda olan gelin gidip her şeyi seçer.Kayınvalıdem bana anneme sormadan nişan için n zaman alışverişe çıkıcaz demeden gıtmış nişan bohçası yapmış kendi beğenmiş kendi almış hepimiz şok olduk bunu eltimden duydum o da şaşırdı bilmediğime ... Onlarda adet yokmuş kız çarşıya götürülmemiş Hiç bole şey olur mu ona soledik nişan alışverişine çıkacağımızı o bizi kale almamış yüz yıllardır var bu adet ... O kadar ağladım ki benım beğenıp gıyıceğim şeyleri o beğenmiş almış 1 tl de olsa kötü de olsa ben beğenmek isterdim haksızmıyım kızlarnapim yardım edin.. Hakkınızı helal edin.
Ama bunların aile hiç alışverişe çıkarmıcakmış beni ... Bende yeni öğrendim ve şaşırdım gelin alışverişe çıkar istediğini beğenir alır çok ayıp yaptıkları kendi almış ya hemde nezaket edip sormadı çarşıya çıkıcaz mı dıe
Cok mu mutlu olacaktin kv'den ile çikip o sütyen benim, su don benim dediginde?
Hayir yani madem begenip almak istiyorsun, git kendi paran ile al. Yani yil olmus 2015, genç kizlarimiz halen kendini bir çöpü olmayan 1950 köylü kizlar ile kiyasliyorlar. Yani yasin gelmis kaç yasina, isin var gücün var, ne diye yasli bir kadina oglu ile ilk gece seks yaptiginda giyeceklerini aldirmak isteniliyor?
Ki sadece bitmiyor burda olay. Bakiyorum ben kk'deki nisan kösesine, millet çildirmis. 1 Kilo eti zor olan millet, birden 2000, 3000 tl harciyor bohçaya. Tamamen gereksiz malzemeler ile dolu. En pahali markali ürünler ile dolu, yarisi kullanilmayan.
Bohça bohça diye çildiran kizlarada bir sorsan kv'den ile yasmak istermisin, temizligini yapmak istermisin, kp'in yaninda gikini çikartmamak, kanli çarsafi göstermek felan filan, o zaman birden bire bu 1950 deki köylü kizi ile kiyas bitiyor nedense. O zaman birden bire 2015'e uçus yapmis oluyoruz
Ne kadar ilginç. .
Belki size olmayacak aldıkları. .
Garip geldi bana. .
Onlarda öyle şeyler yoksa eltiniz niye size söylenmemesine şaşırıyor bunu anlamadım, demekki onda böyle yapılmamış..
aynen ole zevk meselesi beden meselesi çok garıp zaten benım anlamadığım da bu üzüldüm yani