Bence siz olgunluk olarakta 25 e gelince ilişkinize devam edin.
Şu an hiçbir şey oturmamış.
Uyanik hemen uste cikmis kendi olayini kapatmak icin.Ben pek guvenemedim belki nette cok kizla gorusuyor ya da senden skilinca gorusme ihtimali var
güvenme herkese boncuk dağııtıyor kim kaparsa boncuğu ona yönelecek bu bir kızda olabilir 10 kızda.senle adam akıllı düşündüğünden beri eski uyduruk ne varsa ona ulaşacağı tüm yollarıkapatmalıydı.alenen yakalanmış karaktersizliği açığa çıkmış.
kesinlikle katılıyorum.
iki taraf da olgun değil.
öneriniz ne acaba
Katılıyorum arkadaşlara.kesinlikle katılıyorum.
iki taraf da olgun değil.
sana yakalandıktan sonra engellemesinin bir anlamı var mı sence?sildim engelledim dio
Katılıyorum arkadaşlara.
Sizinle de nette tanışmış,bir sürü diğeriyle de gayet tanışacak.Bunu ön göremiyor olmanız ilginç.
sana yakalandıktan sonra engellemesinin bir anlamı var mı sence?
Çapkın ruhunuz varsa evet,karşıdakinde bu fazlasıyla mevcut.öle capkınlık peşinde değil ve bni sevdiğini de biliyorum hissettiriyor..
öle düşünecek olursak ben de onunla nette tanıstım hep nette adamlarla mı tanısacagım ?
Katılıyorum arkadaşlara.
Sizinle de nette tanışmış,bir sürü diğeriyle de gayet tanışacak.Bunu ön göremiyor olmanız ilginç.
ciddi olan erkek bu kadarda çuvallamaz bence.yakalanmak şöyle işte kızın numarasını silmiş bu kız baska nodan aramıs durduk yere ölesine.. sevgilmleyim arama dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?