- 23 Ağustos 2012
- 49.695
- 230.571
benim karsıma çıkan insanlar çocuk yok deyince doğal olarak kendilerini çekiyorlar. tabi mesele sadece çocuk da değil. bu hastalık nihayetinde dikkat isteyen bi hastalık. karsımdaki adam ne kadar sabırlı ne kadar hoşgörülü olabilir?
Merhaba hanımlar, daha önce hastalığım sebebiyle çocuğumun olmayacağını ve sırf bu yüzden terk edildiğimle ilgili bir konu açmıştım. Şimdi ise size danışmak istediğim bir konu var. Benim hastalığım ciddi ve nakil olmadan geçmeyecek. Çocuğumun olması da nakil olsam bile riskli. Karşıma benimle tanışmak ve evlenmek niyetiyle insanlar çıkıyor. Sizce benim evlenmem doğru olur mu? Hani erkeklerin evlenince değiştiğinden bahsediliyor ya hep, işte ben evlenince adam benim hatalığımdan çocuğumun olmamasından dem vurur mu? Yoksa böyle kimsenin kahrını çekmeden Allahın verdiği ömrü yaşamalı mıyım? İnsan yaslanacak omuz arıyor ama ne bileyim içimde aşamadığım korkularım var.
Merhaba hanımlar, daha önce hastalığım sebebiyle çocuğumun olmayacağını ve sırf bu yüzden terk edildiğimle ilgili bir konu açmıştım. Şimdi ise size danışmak istediğim bir konu var. Benim hastalığım ciddi ve nakil olmadan geçmeyecek. Çocuğumun olması da nakil olsam bile riskli. Karşıma benimle tanışmak ve evlenmek niyetiyle insanlar çıkıyor. Sizce benim evlenmem doğru olur mu? Hani erkeklerin evlenince değiştiğinden bahsediliyor ya hep, işte ben evlenince adam benim hatalığımdan çocuğumun olmamasından dem vurur mu? Yoksa böyle kimsenin kahrını çekmeden Allahın verdiği ömrü yaşamalı mıyım? İnsan yaslanacak omuz arıyor ama ne bileyim içimde aşamadığım korkularım var.
Allah şifalar versin canımHastalık beni hayatın her döneminde etkiliyor. Çabuk yoruluyorum, merdiven çıkarken her katta 5 dk dinleniyorum. Doktorum evlenirsem ömür boyu korunmam gerektiğini söylemişti. Ve ilişki sırasında fazla heyecanlanmamam gerektiğini. Aranızda evli olanlar var hanımlar. Sizce bunlar bie eşten çok şey beklemek midir?
böyle bir şeyi saklamak karşı tarafa da saygısızlıktır .Merhaba hanımlar, daha önce hastalığım sebebiyle çocuğumun olmayacağını ve sırf bu yüzden terk edildiğimle ilgili bir konu açmıştım. Şimdi ise size danışmak istediğim bir konu var. Benim hastalığım ciddi ve nakil olmadan geçmeyecek. Çocuğumun olması da nakil olsam bile riskli. Karşıma benimle tanışmak ve evlenmek niyetiyle insanlar çıkıyor. Sizce benim evlenmem doğru olur mu? Hani erkeklerin evlenince değiştiğinden bahsediliyor ya hep, işte ben evlenince adam benim hatalığımdan çocuğumun olmamasından dem vurur mu? Yoksa böyle kimsenin kahrını çekmeden Allahın verdiği ömrü yaşamalı mıyım? İnsan yaslanacak omuz arıyor ama ne bileyim içimde aşamadığım korkularım var.
allah sağlık versin .Ben hayatıma giren hiçkimseden bunu saklamadım, kaldı ki bundan sonra da saklamam. Allahın verdiği şeyi kuldan saklamak olur mu? Hem benim hastalığım saklanacak gibi değil. biraz yorulsam ellerim dudaklarım morarıyor.
Hastalık beni hayatın her döneminde etkiliyor. Çabuk yoruluyorum, merdiven çıkarken her katta 5 dk dinleniyorum. Doktorum evlenirsem ömür boyu korunmam gerektiğini söylemişti. Ve ilişki sırasında fazla heyecanlanmamam gerektiğini. Aranızda evli olanlar var hanımlar. Sizce bunlar bie eşten çok şey beklemek midir?
Hastalığın ne bilmiyorum.Öncelikle Allah şifa versin canım.Ama iyileşmeye odakla kendini.Önce hastalığından kurtul sonra evlilik planları yap.Hem ciddi bir hastalığa sahip olu,hem de evlilik sorumluluğu almak yıpratıcı olabilir.Merhaba hanımlar, daha önce hastalığım sebebiyle çocuğumun olmayacağını ve sırf bu yüzden terk edildiğimle ilgili bir konu açmıştım. Şimdi ise size danışmak istediğim bir konu var. Benim hastalığım ciddi ve nakil olmadan geçmeyecek. Çocuğumun olması da nakil olsam bile riskli. Karşıma benimle tanışmak ve evlenmek niyetiyle insanlar çıkıyor. Sizce benim evlenmem doğru olur mu? Hani erkeklerin evlenince değiştiğinden bahsediliyor ya hep, işte ben evlenince adam benim hatalığımdan çocuğumun olmamasından dem vurur mu? Yoksa böyle kimsenin kahrını çekmeden Allahın verdiği ömrü yaşamalı mıyım? İnsan yaslanacak omuz arıyor ama ne bileyim içimde aşamadığım korkularım var.