Siz olsanız evlenir misiniz???

Seven insan hastaligi falan takmaz bence. Nasip kismet yani:))

Cocuk sevmeyen, istemeyen ; olmasa da uzulmeyecek erkek de cok, her insan farkli farkli. Sonucta erkeklerde babalik gibi bir icgudu yok, cocuklari olmazsa kendilerini fizyolojik, hormonsal olarak eksik hissetme gibi bir durum yok, kadinlardaki gibi.

Aile tanidiklarimizdan bir hanim, gencken gorucu usulu, 3 cocuklu , esi olmus , genc bir adamla evlendirilmis. Sonra kendisinin cocugu olmayacagi ortaya cikti. Bir gun anneme demis ki, Rabbim ne guzel denk getirmis, ben cocuk hasreti cekmiyorum, o cocuklar anne. O cocuklara o kadar guzel annelik yapiyor ki, herkes hayran. kendisi icin en hayirli olan bu hanimi bir sekilde buldu, ben sizi de bulacagini dusunuyorum. Suphesiz ki her zorlukta bir kolaylik vardir, der Kuran, kendisi kisa ama anlami deryalar olan bir cumle bence.

Her sey kismet, Allah gonlunuze gore versin.

geçmiş olsun... özel değilse hastalığınız nedir?
evleneceğiz kişiye hastalığınızı anlatırsınız, o da çocuğu olmayacağı fikrini kabulleniyorsa elbetteki evlenirsiniz. evlenmenin tek nedeni çocuk değildir. çeşitli sebeplerle çocuk sahibi olmayan ya da olamayan yine de evli bir dolu insan var.
üstelik eğer çocuk istiyorsanız doğurmak çocuk sahibi olmanın tek yöntemi değil. belki de dışarıda bir yerde sizin çocuğunuz olmayı bekleyen bir çocuk vardır.
şifa dilerim size.

Cok cok gecmis olsun oncelikle...

Sizin yapacaginiz tek sey en degerli seyin kendiniz oldugunu bilmek ve kimsenin sizi kirmasina izin vermemek. karsinizdakine de bunu ilk bulusmada anlatmak...

Çok geçmiş olsun.
Tabiki ömür boyu yalnız kalmayacaksın.
Ama ilişkiye başlayacaksan da sonradan üzülmemek için en başta karşı tarafa durumu açıklamalısın.

karsina çikan insana soyle sorununu
sonra degisirsede onun bilecegi is ve kendi kaybedecekdir
sansini dene yani ..

Hastalık beni hayatın her döneminde etkiliyor. Çabuk yoruluyorum, merdiven çıkarken her katta 5 dk dinleniyorum. Doktorum evlenirsem ömür boyu korunmam gerektiğini söylemişti. Ve ilişki sırasında fazla heyecanlanmamam gerektiğini. Aranızda evli olanlar var hanımlar. Sizce bunlar bie eşten çok şey beklemek midir?

Kesinlikle durumundan bahsetmelisin. Isteyen yanında olur istemeyen de gider. Hiç üzülme. Allah şifalar versin kardeşim

kalp hastasisiniz sanirim. Gecmis olsun kardesim. alah sifalar versin, onunuzde cok guzel cok huzurlu bi omur olur insallah.

Allah şifalar versin canım
Allah gönlüne göre versin ..

Herkesin bir sınavı var işte. Ama umudunu kaybetme.

Karşına çıkan insana bu durumdan bahsetmelisin elbette.

Her zorlukla gelen bir kolaylık olduğunu asla unutma.

böyle bir şeyi saklamak karşı tarafa da saygısızlıktır .
Evlilik sözkonusu olunca bu tip bir olay gizlenmemeli .
Eş adayınızın kendisi ya da ailesi çocuk konusunda sıkıntı yaşatabilir size .
Birbirinizi yıpratırsınız

Ben hayatıma giren hiçkimseden bunu saklamadım, kaldı ki bundan sonra da saklamam. Allahın verdiği şeyi kuldan saklamak olur mu? Hem benim hastalığım saklanacak gibi değil. biraz yorulsam ellerim dudaklarım morarıyor.

hatırladım sizi.
sizle evlenmek isteyen kişi size aşık olmalı bence.
aşk üstesinden gelir bu durumun.
belki çocuk istemeyen ya da tıbbi sebeplerle çocuk sahibi olamayan biri karşınıza çıkar..
mantık evliliği gibi bir şeyden uzak durun bence.

Benim çevremde de sağlık sorunları nedeniyle çocuk sahibi olamayan çiftler var ki, özenerek izlersiniz aralarındaki aşkı. Bence dürüst olarak karşınızdaki insana durumunuzu anlatın, sizinle evlenmek isteyen mutlaka olacaktır. Rabbimin kime evlat vereceği belli olmaz, bu nedenle sakın bunu eksiklikmiş gibi görmeyin. İnşallah tez zamanda hayırlısıyla karşınıza sizi sevecek değer verecek biri çıkar. Bize de haber verirseniz seviniriz:))

allah sağlık versin .

Bence değildir.
Seni gerçekten seven birisi bunları zaten görmeyecektir.

Hastalığın ne bilmiyorum.Öncelikle Allah şifa versin canım.Ama iyileşmeye odakla kendini.Önce hastalığından kurtul sonra evlilik planları yap.Hem ciddi bir hastalığa sahip olu,hem de evlilik sorumluluğu almak yıpratıcı olabilir.

Tabikide evlenin, yasinizi bilmiyorum ama yanlizlik Allaha mahsus. Tanistiginiz erkeklere ilk zamanlarda hastaliginizi acik acik anlatmanizi tavsiye edebilirim ama. Sahsen ben, biriyle ciddi bir niyetle tanisiyorsam, onun cocugu olamayacagini bilsem, bana bunu soylemesini isterdim herhalde.

Hem Allahin kudreti sonsuzdur, Rabbim sizede anne olmayi nasip eder insallah. Etmedimi? Dunyanin sonu degil ki. Koruyucu aile olmaktan tutun evlatlik edinmelere kadar cozum var.

Canım Allah şifa versin inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun. Evlilik için söyleyeceklerim sağlığından bağımsız. anladığım kadarıyla şu anda hayatında kimse yok sırf evlenmek için evlenme derim ben. Hayatını güzelleştireceğine inandığın biri karşına çıkarsa durumu anlatırsın. Ama bu süreçler tahminimce senin için hep yorucu ve kaygılı olacak. Önceki tecrübenden dolayı. Hakkında hayırlısı olsun

Evlilik bebek için yapılmaz ki
Karşınıza size uygun biri çıkacaktır eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…