- 23 Ağustos 2012
- 49.694
- 230.571
benim karsıma çıkan insanlar çocuk yok deyince doğal olarak kendilerini çekiyorlar. tabi mesele sadece çocuk da değil. bu hastalık nihayetinde dikkat isteyen bi hastalık. karsımdaki adam ne kadar sabırlı ne kadar hoşgörülü olabilir?
Seven insan hastaligi falan takmaz bence. Nasip kismet yani:))
Cocuk sevmeyen, istemeyen ; olmasa da uzulmeyecek erkek de cok, her insan farkli farkli. Sonucta erkeklerde babalik gibi bir icgudu yok, cocuklari olmazsa kendilerini fizyolojik, hormonsal olarak eksik hissetme gibi bir durum yok, kadinlardaki gibi.
Aile tanidiklarimizdan bir hanim, gencken gorucu usulu, 3 cocuklu , esi olmus , genc bir adamla evlendirilmis. Sonra kendisinin cocugu olmayacagi ortaya cikti. Bir gun anneme demis ki, Rabbim ne guzel denk getirmis, ben cocuk hasreti cekmiyorum, o cocuklar anne. O cocuklara o kadar guzel annelik yapiyor ki, herkes hayran. kendisi icin en hayirli olan bu hanimi bir sekilde buldu, ben sizi de bulacagini dusunuyorum. Suphesiz ki her zorlukta bir kolaylik vardir, der Kuran, kendisi kisa ama anlami deryalar olan bir cumle bence.
Her sey kismet, Allah gonlunuze gore versin.