YARDIMI GEÇTİM BARİ ZEKATLARINI DÜZGÜN VERSE İNSANLAR O BİLE NELERİ DEĞİŞTİRİR NERDE KALDI FAKİR ADAMIN YAPTIĞI YÜCE HAREKETa.sNEFİS BÖYLE AĞIR BASIYO NE YAZIK Kİ:1no2:RABBİM YOKSLLARIN YARDIMCISI OLSUN HELE DE BU DEVİRDE:1no2:
keşke hepimiz yapabilsek canım.çokta zor bişi diğil o kadar saçma sapan yerlere para harcıoruzki.onun yerine bunun gibi şeyler yapsak daha çok makbule geçer hepimize.
Arkadaşım yazın için teşekkürler.Ben yardımları sadece maddi olarak da düşünmüyorum benim evimin yakınında bir yardım derneği var kullanmadığım çocuklarımın küçülmüş eşyalarını giyecek ayakkabı gibi şeyleri oraya götürüyorum yada çevremde bazı yardıma ihtiyacı olanlara yardımcı olmaya çalışıyorum elimden geldiğince.Kızımın okulundaki muhtaç çocuklara da yardım topluyoruz.İnanın bunlar bile insanları mutlu etmeye bazen yetiyo öyleki küçücük kurşun kalemi bile alamayan çocuklar var.İnsan paylaştıkça yücelir kanaatindeyim ve umarım benim gibi düşünen çok insan vardır.
Güzeli sev de güzel bilmezse güzellik bilir
Fakiri koru da fakir bilmezse fakirlik bilir
İyiliği iyilik için yap, çıkar düşünme
İylik et de denize at, balık bilmezse halik bilir..
çok anlamlı valla
tamamen katılıorum cnm sana.çok güzel şeyler yazmışssın
teşekkür ederim a.s.
Paylaşım için çok teşekkurler, keşke bir de güvenebilsek... ben de yardım etmeyi çok severim, ama kapıya gelenden korkuyorum sokakta yanıma gelenden de korkuyorum.
Yardım dernekleri güvenilmez geliyor, şu gazzeye para göndermek istiyorum ama kimbilir o paralar gerçekten ihtiyaç sahiplerine ulaşacak mı diye düşünmekten kendimi alamıyorum.
paylasimin icin cok tsklerrrr süperrrr bi yazi ya
gözlerim doldu okurken
benimde afrikada manevi bi kizim varrrr kiyarra adinda her ay düzenli para yolladigimiz kiziminda ablasi :)
keske daha fazlasini yaüabilsem
arada bir mektupta aliyorum fotograflarida var
bu kücücük olay bile bizi mutlu ediyor
elimizden geldigincede yardim etmeyi seviyoruz kendimizce
kizim bile 3yasinda ona bile asilamissiz ne mutlu bizeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?