Siz olsaniz ayni seyi dusunmez miydiniz?

Tabi öyle yapan karaktersizler de var ama normali o değil zaten... Normali sevdiğin saydığın kadınla bir ömür mutlu olmaya söz vermek... Bunun için çabalamak...
diyelim ki ben ve sevgilim evlilik kurumuna çeşitli sebeplerden karşıyız diyelim. bir arada yaşıyoruz, birbirimize sadığız. birbirimize aşığız ve tipik bir ailedeki gibi her konuda ortak karar alıyoruz.
sizin bu söylediğinize göre biz sevdiğimiz saydığımız biriyle bir ömür mutlu olmaya söz veriyoruz ama evli değiliz, bu yüzden de haramız birbirimize.
evlilik kurumu, insanların bir toplum olarak birlikte yaşamaya başlamalarından çok sonra bulunmuş, ataerkil bir kurumdur.
maddi imkanı olmayan, çalışmayan kadınlar için önemli bir kazanımdır ama çalışan, maddi imkanı olan bir kadın için herhangi bir getirisi yoktur, sevdiğin insanla yaşamak dışında.
siz nasıl ki dini ve ahlaki gereklilikler yüklüyorsanız (ki yükleyebilirsiniz, bence normal, benim annem de yükler mesela garipsemiyorum yani)
bir diğeri de yüklemez ve buna göre yaşar.

aslında sen de irdelemişsin konuyu.arkadaşları gelince kaybolmasını bir gerekçe olarak görmeyip arkasında dursaydın olayın. Neden durmadın? Gurur mu? 2 yıldır tanıdığını söylüyorsun ama arkadaşlarıyla tanıştıracak noktada olmazken seninle sevişebilecek noktada. Bu ciddi bir çelişki bence. Ansızın gelmesini de kabul etmişsin. Aynen ansızın gitmesi gibi.

Konuya dini yorumlar yazmayın lütfen, dini yorumlar yapılmaya başlanınca topik otomatikman kapatılıyor çünkü.

Normalde birleşme yaşıyoruz. Son geldiğinde yaşanmadı. Seviştik sadece. Bana kendimi kötü hissettiren onunla cinsellik yaşamak değil böyle birden çekip gitmesi. İnsan geri dönüp kapıdn bir hoşçakal diyemez mi? Fizana gitmedi ya adam asansörle 3kat aşağıya indi sadece.

Evet ben sinirden yazdım ama aklımdan da geçmedi değil. Yukarı ki alıntı d belirttim durumu. Yok aramayacağım ben. Ona muhtaç değilim. Benimle cinsellik yaşadı ilkim oldu diye benimle bir ömür geçirmek zorunda değil, aynı şekilde bende. teşekkürler msjın için

şu noktada katılmıyorum sana; çalışan kadına bir getirisinin olmaması evliliğin. O zaman dünya üstündeki tüm çalışan ve evli olan kadınlar bilinçsiz hareket ediyor ama sen bilincindesin durumun??

ben arayacağına da eminim yüzde yüz hatta bu ilişkiyi bitirebilcek tek kişi sizsiniz o bitirmez bana göre neden bitirsin ki memnun oldugunu dusunuyorum siz devam ederseniz o da edicek ben benzerini yasadım ve en son neden baslarda bitiremedim diye pişman oluyosun onun acısı cok daha kötu oluyor

Çekip gitmesine takılmadan önce "1 hafta ben yokum" demesine takıl bence. Sorun oradan başlıyor.

Evlilik kurumu sizin sandığınız gibi çok sonra bulunmuş bir kurum değil... adem babamızla havva annemizden beri var... Onlar da evliydi... Ayrıca sevgilinizle herşeyi paylaşıyor ama evli değilseniz tabiki birbirinize haramsınız... Siz ne zannediyordunuz ki?

kendi ilişkinin ritmini, normalini sen bilirsin.
evet arkadaşlarıyla tanıştırmaması bence de çok büyük bir sorun.
yapabileceğin iki şey var bence, eğer istiyorsan konuş ve tavrını gözlemle bir daha ki hatasında sallarsın.
ya da uğraşma ve yolla.
hangisini seçeceğin tamamen ilişkinize bağlı, sana bunun dışında nasıl davrandığına bağlı.

ayrıl ve arkadaş kalırız falan işine de girme

Akıl akıldan üstün işte. iyi hatırlattın. bu saatten sonra arkadaşlık filan olmaz. ama ben nedense geri döneceğini sanmıyorum.

gurur değil aslında ipekcim, ikimizde çalışıyoruz. zaman çabuk geçiyor malum. 2 ay diyorum ama hergünü birlikte değiliz. olaylar durumlar karşısında hal ve tavırlarını tepkilerini ölçme modundaydım çoğu zaman. ben o bir hafta yokum mesajını alıncada bozuldum ama dediğim gibi yüz yüze görüşmek istedim. bana geldiğinde de "bir msj da mı atamıyorsun bana iyi geceler diye sitem ettim. atabilsem atarım dedi. tam yazdığını hatırlamıyorum ama gelmesine izn verdiğin gibi gitmesine de izin vermişsin demişsin ya. kapıdayım diyen bir adama nasıl git diyebilirim. sevişeceğimizi ansızın kalkıp gideceğini nasıl bilebilirim. bir kahve içer gider diye düşündüm. zira kapıyı açınca bana da kahven varmı yarım saatim var sadece dedi.

Neden kendi fikriniz dışında bir fikre saygı duymuyor muhafet oluyorsunuz.
Herkez sizin gibi düşünmek zorundamı?

ben aramayacağını düşünüyorum. ararsa da ciddi bir konuşma yaparım. hatta bana dokunmadan devam edebiliyorsan et ilişkiye yoksa ben yokum derim büyük ihtimal. son hareket beni çok kırdı.

o beni aramadıkça ben onu aramayı düşünmüyorum. çünkü hatalı değilim. onun özür dilemesi lazım.
bana muhtaç bak benle sevişti ilk gidemez benden diye düşünüyorsa yanılıyor. bu düşünce de değilim. yukarı da da dediğim gibi özellikle bana dokunmadan devam etmek istersen et diyeceğim. tabi eğer geri dönerse.. yorumların için teşekkür ederim. hepsini alıntılayamadım ama tek tek okudum. mutemelen eve dönüncede baştan bir daha okuyacağım.

Ya mesajların hepsini okumadım da lütfen sevişenler kullanıldım demesin kimse de sevişenlere kullanıldın demesin. Dünyanın en keyif verici şeylerinden biri kezbanlar yüzünden kullandı muhabbetine dönüşüyor

şu noktada katılmıyorum sana; çalışan kadına bir getirisinin olmaması evliliğin. O zaman dünya üstündeki tüm çalışan ve evli olan kadınlar bilinçsiz hareket ediyor ama sen bilincindesin durumun??
yooo insanlar sadece fayda sağlamak için evlenmez. misal ben de evlenmeyi düşünmüştüm önceden, olmadı, evlenemeden ayrıldık.
çalışan kadına ekstradan bir fayda getirmez çoğunlukla. daha doğrusu evliliğin getirdiği faydalar çalışmayan kadınlar için daha önemlidir. boşanma halinde tazminat, çocuğun soyadı ve babanın sağlaması gereken nafaka gibi.
ama aynı zamanda evli olmak sosyal da bir statüdür.

dini kısmına girmeyeceğim, gerek yok. ve yasak da zaten.
ama bugün anladığımız anlamda devlet tarafından onaylanan ve teşvik edilen evlilik kurumu çok sonra bulunmuştur ve tamamen erkeklerin kendi soylarından olan resmi varislerini kendi yerlerine geçirebilsinler diye bulunmuştur.
ilk evlilikler halk arasında değil, o dönemin aristokratları arasında yapılmış ve dönemin egemen erki tarafından tanınmış ya da ayarlanmıştır.

Bence sende 1-2 hafta sonra ona git. Seviş ve evden çık birdaha da arama ben olsam böyle yapardım.
Birde kapıyı kilitle diyor. Dalga geçer gibi.

Ademle Havvayi hiiiiiiiic karistirmayalim bence.

Zira butun insanlik onlardan urediyse, bu durumda cocuklarinin kardes kardese evlilik yapmasi gerekiyor, yani nikah dusmeyen insanlarla.

Bu durumda tum insanlik veledul zina ve ensest iliski urunu oluyor.

Gerci bu pekcok seyi aciklar bence, bu kadar cig sut emmis bir irkin bu sekilde meydana gelmis ve turemis olmasi bana hic garip gelmiyor.

Ve ayrıca kadınlar boşanırken belli şeyler talep edebilsinler ve varsa çocukları da belli haklardan yararlanabilsinler diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…