Siz olsaniz ayni seyi dusunmez miydiniz?

Kırılmakta haklısın bence ayrıl bundan... En azından ayrılmakta kararlı olduğunu göster... Ayrılmamaya karar verirsen de cinselliği sana güvenene kadar olmaz gibi bir tabuya dönüştürme derim çünkü iyice güvensiz bir şeye dönüşecek gibi görünüyor... Bununla işin var senin...

Bence arama canım bu Adam'ı.bi insan hiç sevgilisine ben bi hafta yokum dermi ya misafirin varsa var yani arayıp msj atamazmı? Bence o misafir senin hemcinsindi güElim hiiiiiiiç arama o ararsada sor herseyi ama takılmadan bu adamla kendin için daha hayırlı olur

O sana işi dştükçe gelir işi düşmekten kastım açık. Hiç gönlünü kaptırma yol yakınken dön zararın neresinden dönersen kardır.

Sizi kullanmış işini görmüş ve gitmiş. Bunu nasıl anlamazsiniz yaa.Görüsmeyin .

Ne anlamadim pardon?? Ben kullanildim mi diye sormadim. Siz olsaniz ayni hisseder miydiniz dedim.

Konu sahibi herkezin kendine ayit bir görüşü olabilir belki size yanlışta gelebilir ama sizin saygı duyup tüm yorumlarda vicdani kanatinizle bir sonuç çıkarmanız daha doğru olmaz mı?

Lycan, bunu nasil anlamadiniz sozu uzerine o cevabi verdim. Hala da ayni fikirdeyim. Kullanildim mi diye sormuyorum ya da yokk yaaa kullanmadi diye inat etmiyorum. Bu konuda herkesin bakis acisi farkli olabilir. Ona saygim var zaten. Yorumlara nezaketle kimseyi incitmeden cevap vermeye calisiyorum ki bir cok arkadasa tesekkurlerimi belirttim. Benle ayni fikirde his ve dusuncede olmak zorunda degil kimse tabi ki. Mesaja donecek olursam kullanildigimi dusunebilir ancak anlamadin mi demek isi baskalastirir.

Ya benim aklima şu takildi, hem burda diyosun ki cinsellik konusunda sıkıntım yok, hem de adama fahise gibi hissettirdin muhabbeti yapiyorsun. Tamam o kişinin yaptigi cok kotu bisey ama sen kendine fahise dersen o da der cok rahat. Ben sizin iliskinizi biraz tehlikeli buldum. Kendini cok kaptirmasan iyi olur.

Bence zamanı da o kadar onemli değildi çünkü aradan 1 yıl geçer tanıdım zannedersin ilişkimiz oturdu zannedersin alıştık zannedersin yine de gerçek yüzünü bu şekilde ögrenirsin

Senin içinde olaki bir daha şans vermek varsa kısasa kısas yap lakin böyle bilerek yaptığını belli etmeden, misal bi arkadaşımın acil bana ihtiyacı varmış gitmem gerek de böyle telaşlı telaşlı git

Ama ona yaaa bak gordun mu nasıl kötü hissettin deee miii tarzında şeyler söyleme ki bilerek kısas yaptıgını anlamasın

Bu arada bu kişinin burcu nedir merak ettim

Kırılmakta haklısın bence ayrıl bundan... En azından ayrılmakta kararlı olduğunu göster... Ayrılmamaya karar verirsen de cinselliği sana güvenene kadar olmaz gibi bir tabuya dönüştürme derim çünkü iyice güvensiz bir şeye dönüşecek gibi görünüyor... Bununla işin var senin...

Bence arama canım bu Adam'ı.bi insan hiç sevgilisine ben bi hafta yokum dermi ya misafirin varsa var yani arayıp msj atamazmı? Bence o misafir senin hemcinsindi güElim hiiiiiiiç arama o ararsada sor herseyi ama takılmadan bu adamla kendin için daha hayırlı olur

Ucunuze de toplu cevap versem kabulunuz olur mu :) suan gorusmuyorum zaten. Olayin sicakligi ile mesaj attim bitti gitti. Asla demeyi sevmem hayatta ben o yuzden ararsa affetmem yuzune bakmam gibi buyuk cumleler kurmak. Yalniz cok devam etmek istersw bana dokunamaz artik. Buna izin vermem.

Pembelokum burcu boga

Sizi kibledim. Seviyenize inmem mumkun degil.
canım ben gerçeği söylüyorum. bir sürü kızın düştüğü hata bu, bak buradaki yorumların yüzde sekseni seni kullanmış, senden alacağını almış ve gitmiş yönünde. sen anlamak istemiyorsun belki ama öyle. adama bana kendimi fahişe gibi hissettiriyorsun diye mesaj atan sen değilmisin? cinseaynı şeye geliyoruz, neden bozuluyorsun. benim seviyemi boşver, hayatta herşey ders almak için ve buraya yazılan herşey ibret olması için var. sen kaç kişiye tavsiye edersin içinde bulunduğun durumu? cinsellik konusunda sıkıntın var mı yokmu bence halen anlayamamışsın. sıkıntısı olan insan senin attığın o mesajı atmaz.

Canim nazik cevabin icin tesekkur ederim. 1 bucuk yil once 4 yillik iliskimi bitirdim. Bu adamin omzunda agladigimi bilirim. Eski sevgilim 3.yilimizda cinsellik yasamak istedigini soyledi red ettim. Soylediklerini dikkate alacagim. Teswkkurler
4 yillik iliskini, cinsellik yasamak istedigi icin bitirmissin.. Ve bu arkadasim dediginle 2 ay sevgilisin ve iliski yasamissin.. Büyük konusmus olabilirmisin acaba? Birde eski sevgilinle ayrildiktan sonra o durumu ozamanlar bu yakin arkadasin olan kisiyle paylasmissan, istemeden bi hata yapmissin. Erkekler kimsenin elde edemiyecegine ulasmaya calisir, büyük ihtimal iliski yüzünden ayrildigini biliyorsa senle sevgili olma amacida buymus, kendi egosunu tatmin etmis. Üzücü.

Son düzenleme:
Ne kadar çirkin üslubunuz var.
"Ne olduğunuz belliiii" neymiş belli olan?
Kimseyi bu kadar kınamayın sizin başınıza gelmezde çocuğunuza gelir torununuza gelir yeğeninize gelir.Yapmaz! demeyin,kişi kınadığını yaşamadan ölmeyecek.
canım ne kınaması, millet cinsel konuda sıkıntım yok deyip istediğini yaşıyorsa sonuçlarınada katlanır, herkesin yaşadığı şeyin sonuçlarına katlandığı gibi. ortada konu sahibinin kabullenmekte zorlandığı bişey var, varsın üslubum çirkin olsun.

Ucunuze de toplu cevap versem kabulunuz olur mu :) suan gorusmuyorum zaten. Olayin sicakligi ile mesaj attim bitti gitti. Asla demeyi sevmem hayatta ben o yuzden ararsa affetmem yuzune bakmam gibi buyuk cumleler kurmak. Yalniz cok devam etmek istersw bana dokunamaz artik. Buna izin vermem.

Pembelokum burcu boga

Sen simdi olayın kızgınlıgıyla bundan sonra şöyle yaparım böyle yaparım deme

Daha öncede dediğim gibi küfürlerine anasını katanlar bence sağlam pabuç değildir pek temkinli ol bundan sonra yeter

Bu adam bencil ve düşüncesiz bir insan. Arkadaşın da dediği gibi kendini aciz gösterme ona hiç.

Ne kadar çirkin üslubunuz var.
"Ne olduğunuz belliiii" neymiş belli olan?
Kimseyi bu kadar kınamayın sizin başınıza gelmezde çocuğunuza gelir torununuza gelir yeğeninize gelir.Yapmaz! demeyin,kişi kınadığını yaşamadan ölmeyecek.

Herkezin kendine ayit bir düşüncesi görüşü vardır iyi yada kötü sizde görüşünüzü yazarsınız Ölümden bahsediyordunuz birde size desem ki ölcek insan bu olayın günahından korkmaz mı?
Peki bu şekilde nasıl bir çıkış yolu buluna bilir?

canlarım burada görüşlere saygı duyulmuyor, madem öyle o zaman ben de sorulan soruya daha uygun bir cevap vereyim:
evet, ben olsam bende öyle düşünürdüm, bana kendimi fahişe gibi hissettirirdi, kullanıldığımı ve onun gözünde değerim olmadığını düşünürdüm. ama ben kesinlikle bana fahişe gibi hissettiriyorsun dediğim adamın beni aramasını beklemezdim, arasa da cevap vermezdim, senin gibi yine içimde bir umut beni umursayacağına dair öyle oturupda sakinleşince kendine gelir, konuşmak ister diye düşünmezdim. istesede benim için bir anlamı olmazdı, gururum var çünkü. söylediğim lafın arkasında dururdum ve yaptığım herşeyin sonucuna katlanırdım, eğerki bu sadece beni ilgilendiriyor, ben ne istediğimi biliyorum diyen bir insansam ki öyleyimdir.

Olayin cinsellik boyutuna donusup donusmemesi degil burdaki olay, karsinizdaki sahis sizi sahiplenmemis, sanki hala arkadassiniz, arkadaşlarım geldi 1 hafta gorusmeyelim, biri aradi ben kaçar falan bunlari insan kankasina soyler sevgilisine degil.
attiginiz mesaj çok yanlis olmus, bir kere karşılıklı yasanan bir cinsel birlikteligin sonucunda taraflardan birinin kendini kullanilmis hissetmesi, hele ki fahise gibi hissetmesi cok anlamsiz, bunu dile getirmesi cok daha anlamsiz.
Cinsellik oyle bir sey ki tek gecelik iliski bir omur mutlu bir beraberlige de donusebilir, aksine evlilik sonrasi yasanan iliski ciftleri hayal kirikligina ugratip birbirinden sogutabilir (bu forumda ne ornekler goruyoruz, esi masturbasyonu cinsel iliskiye tercih eden erkekler, ilk aydan aldatanlar...)

Kisacasi yanlis bir adamla yanlis bir birliktelik (burda cinselligi kastetmiyorum) yasamissiniz. Size makul ve mantikli bir aciklama yapmayacaksa birdaha yuzune bile bakmayin.

Arkadaslar, herkese merhaba. Bastan belirteyim bu ikinci uyeligim. Yonetimin haberi var.

Cok sikmadan ve uzatmadan meramimi anlatmaya calisacagim size.

Cok yakin arkadasimla son iki aydir sevgiliyiz. Bir anda gelisti her sey ve biraz hizli yasandi sanirim. Aramizda cinsellikte vardi. Bu konuda herhangi bir pismanligim sikintim vs yok. Daha once kimseye dokunmamistim ancak onunla aramda farkli bir cekim gucu oldu. Neyse mesele bu degil. Gecen hafta bulustuk. Beni eve birakti. Bende eve varinca sana haber veririm dedi vermedi. Bende merak ettim msj attim. Taa ertesi gun arkadaslarim supriz yapip sehir disindan geldi misafirim var. Bir hafta benden ses cikmaz haberin olsun dedi. Hic cevap vermedim. Iki gun once aradi. Naber ne yapiyorsun derken kapi caldi. Gelmis. Sattim arkadaslarimi sana kactim dedi. Yakinlastik biz yine. O arada bir araba alarmi caldi. Dur bakiyim suna. Benimki mi dedi. Cikti disari. 2dk sonra bir mesaj "kactim ben kapini kitle" cok cok asabim bozuldu. Bana kendimi fahise gibi hissettiriyorsun diye mesaj attim. Cevap "o ne bicim soz bir daha seni rahatsiz edersem anami .....ler." ben ust uste mesaj attim. Napiyorsun sen boyle daha mi iyi hissetcem kendimi. Kendine gel beni ara. Birden cekip gidince asabim bozuldu dedim. Basta tel kapaliydi. Sonra gordu mesajlari. O gunden beri ses seda yok. Bende birsey yazmadim yazmam.

Simdi size soruyorum. Haksiz miyim? Siz olsaniz ayni hissetmez miydiniz? Aramayi kesinlikle dusunmuyorum. O arar mi bilmem. Aramazsa da hayirlisi der gecerim. Sakinlesir kendine gelir belki tekrar konusmak ister diye dusundum. Sacmalik mi bu dusuncem? Kendi kendime kurup dert sahibi olmak yerine sizinle dertlesmek istedim.

Bu arada ben 27 O 32 yasinda. Ikimizde is guc sahibiyiz.

Simdiden konuyu okuyup cevaplayan arkadaslara tesekkur ederim.
olaya yanlış yerden bakıyosun.yani hala aramasını bekliyosun.geri arasa da konuşma zaten

Adamın bir hafta aramaması biraz şüphe çekici. Sanki hayatında başka biri varmış izlenimi verdi bana. Hadi henüz yeni, belki alışma aşaması falandır desek, alarma bakayım diyerek evden çıkıp sonra hadi byeee demesi çok saygısızca ve kaba bir davranış. Bir de sizin mesajınıza küfürle cevap vermesi kalitesini belli ediyor. Boşverin gitsin uğraşmaya değmez.

4 yillik iliskini, cinsellik yasamak istedigi icin bitirmissin.. Ve bu arkadasim dediginle 2 ay sevgilisin ve iliski yasamissin.. Büyük konusmus olabilirmisin acaba? Birde eski sevgilinle ayrildiktan sonra o durumu ozamanlar bu yakin arkadasin olan kisiyle paylasmissan, istemeden bi hata yapmissin. Erkekler kimsenin elde edemiyecegine ulasmaya calisir, büyük ihtimal iliski yüzünden ayrildigini biliyorsa senle sevgili olma amacida buymus, kendi egosunu tatmin etmis. Üzücü.

Yanlis anlamissiniz. 4 yillik iliskimi bir bucuk yil once bitirdim dedim. Sebep belirtmedim. Sebebi karsi tarafin ozel sebepleriydi. Cinsellikle filan ilgisi yok.

X