Siz neyle siliyorsunuz ??

elfos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2016
521
678
Kızlar merhaba ; koltuklarımı cok severek aldım . aldıgımdan berı hıc sılmedım geçenlerde siyah birsey degmıs look la sildim hiç güzel olmadı yıprattı o sıldıgım yerı neysekı cok az bi yerını sildim. koltuklarım cok sorunlu sıyah pantolonla oturun anında ız oluyor her yer sıyah tuy topluyorum. sımdı sılcem ama neyle sılıyorsunz koltukları cok zor bır koltuk resmını paylastım asagıda .

Eklentiler

• 925052e4-f452-457a-b7d7-2b6cbe7d1d71.jpg
    925052e4-f452-457a-b7d7-2b6cbe7d1d71.jpg
    55,6 KB · Görüntüleme: 516
koltuk satan firmalar genelde kumaşın yıpranmaması için sabunlu ılık su ile silmeyi öneriyor.gayet de mantıklı.benim öyle hassas kumaşlı ve renkli koltuklarım olmadığı için deterjan,aspirin v.s karıştırıp siliyorum ama sizinkinde denemek riskli.

Arap sabununve eski bitul perde parcasi ya ds sampuanli ilik sunile silebilirsin

ikisini de bir deneyecegım ınsallah sonuc alıırım cok tesekkurler :)

Ben amway zoom diye yazılır galiba ve koslayı ılık suyun icinde karıştırarak silmiştim

cok tesekur ederım bıraz zor koltuklarım var yenı eve gecınce tay tüyü tercıh edıcem . bı bakıyım artık yazdklarınızdan bırını denıycem yarına . tesekkurler :))

ıslak mendiller çok güzel leke çıkartıyor kızlar aklınızda olsun halıma kahve dökülmüştü fairyle sildim, ersağdan damlayla sildim, aspirinle sildim, domestos renkliler için olanla sildim yok banamısın demedi yımaya verdim.. sonra başka gün yine döküldü bu sefer sadece ıslak mendille sildim aaaa tertemiz çıkıverdi ıslak mendillerin içinde güçlü leke çıkarıcılar var sanırım

Benim koltuklarim tay tuyu ve beyaz ben silerken ya sivi arap sabunu ya da bulasik makinasinin parlaticisini kullaniyorum. dus jeli icin kullanilan lifler var ya onunla kopurtuyorum havlu ile silip duruluyorum. Makinanin parlaticisi harika bir sey haliya da cay dokulse onunla siliyorum cok guzel leke cikariyor aklinizda bulunsun.

aaa tesekkur ederım arap sabunuyla sıldım uzerınden geçerim belkı dedıgınz gibi. daha da parlasın. koltuklarım tay tuyu değil sorunum o .. zor kumaslardan ve sert cok tesekkurler tavsıye ıcın :))))

Kızlar merhaba ; koltuklarımı cok severek aldım . aldıgımdan berı hıc sılmedım geçenlerde siyah birsey degmıs look la sildim hiç güzel olmadı yıprattı o sıldıgım yerı neysekı cok az bi yerını sildim. koltuklarım cok sorunlu sıyah pantolonla oturun anında ız oluyor her yer sıyah tuy topluyorum. sımdı sılcem ama neyle sılıyorsunz koltukları cok zor bır koltuk resmını paylastım asagıda .
Aspirinle.

Aynı kumaştan benim koltuklarımda sizinki gibi ben ılık suya beyaz kalıp sabunu atıyorum penyeyle siliyoruz

Yıkamacıya yıkattıım. .

Kosla ile tül bir bezle silinebilir. .

En güzeli beyaz sabun... Hem koltuğa zarar verme anlamında problem yaşamazsınız, hem de temizlik anlamında kar gibi yapıyor. Biraz eski anne usulü oldu ama böyle yani...

Ayrıca, tay tüyü tavsiye ederim.
Ben çocuğum olur mantığı ile evlendiğimde taytüyü aldım koltuklarımı.
İyi ki almışım, şimdi 2 yaşında oğlum tükenmez kalem ile koltuğu çizdi bir gün, ıslak mendil ile silerek çıkarttım. Kolaylığı tartışılmaz :)

X