Siz ne yaptınız Acaba?

HayatBen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
2.698
1.137
133
selam canlar.
nişanınızda takılan takıları ne yaptınız?
nişanlım bankada kasaya koyalım diyor.
yada banka altın günlerine mi koysak..
nişanlımda yarın öbür gün bileziklerini takmak istersen elinn altında olsun diyo.
düğünde takılanları altın gunu olarak bankaya veririz diyo.
evde de bırakmak istemıyorum ... baya bi dert cunku aklım kalır. herkes yaz tatilde fln komple boş apartman..
siz ne yaptınız?

Günlük takılarım evde,yatırımlıklar banka kasasında.
Öyle altın günü mü bilmiyorum,balayı sonrası kasaya yatırdık.

biz banka kasasına koyacağız altınları.
evde tutmak mantıksız.
altın hesabı açabilirsiniz eğer fiziksel olarak tutmak istemezseniz. ama yok bozdurmayacağım diyorsanız kasa.
bilezikleri neden takmak isteyesiniz bilemedim.

Günlük takılarım evde,yatırımlıklar banka kasasında.
Öyle altın günü mü bilmiyorum,balayı sonrası kasaya yatırdık.
hmm sizde demekki düğünden snra yaptnz. nişandakileri ne yapcam ya. .

biz banka kasasına koyacağız altınları.
evde tutmak mantıksız.
altın hesabı açabilirsiniz eğer fiziksel olarak tutmak istemezseniz. ama yok bozdurmayacağım diyorsanız kasa.
bilezikleri neden takmak isteyesiniz bilemedim.
nişan takılarınızımı koyacaksanz bankaya.. düğündekiler bankayada öyle yapalım bari en iyisi banka kasa..

selam canlar.
nişanınızda takılan takıları ne yaptınız?
nişanlım bankada kasaya koyalım diyor.
yada banka altın günlerine mi koysak..
nişanlımda yarın öbür gün bileziklerini takmak istersen elinn altında olsun diyo.
düğünde takılanları altın gunu olarak bankaya veririz diyo.
evde de bırakmak istemıyorum ... baya bi dert cunku aklım kalır. herkes yaz tatilde fln komple boş apartman..
siz ne yaptınız?
Valla bu zamanda bilezik takmaya da karsiyim ben olan var olmayan var guven yok.Ben olsam ince bir iki bir sey takar bileklik gibi altin hesabinda gram biriktirirdim.

evde isteme söz nişan birlikte oldu bizde. o yüzden sadece aile büyükleri 3-5 birşey taktı. düğün nisan arası kısaydı, düğün sonrası hepsini bankada kasaya koyduk.

evde isteme söz nişan birlikte oldu bizde. o yüzden sadece aile büyükleri 3-5 birşey taktı. düğün nisan arası kısaydı, düğün sonrası hepsini bankada kasaya koyduk.
bizim arası baya olacak.. en iisi bizde kasaya koyalım..

nişan takılarımla nişan masrafımı karşıladım,dışarıda yemekli bir nişan yapmıştım. düğün takılarını da olduğu gibi bankaya gram altın hesabına yatırdık. evde 1-2 takım duruyor onları da takmıyorum zaten. bence siz de evde tutmayın.

Back
X