Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben yaşadığım yoğun sıkıntılar yüzünden çekirdek inanç çalışması yaptırdım. bilinçaltı çalışmalarına başladım.
kuantuma gelince zaten bizim eski bilgelerimizde de aynı şeyi savunmuşta bir yabancı dediğinde dikkatimizi çekmiş resmen. Ah o Mevlana...
Sevgili Nurcan burcum yengeç. kendime bu güne kadar değer vermediğimi ve başkalarıyla varlığımı kabul ettiğimi yeni anladım. şuan kendimi kabul etmeye bağımsız ve özgür hissetmeye çalışıyorum. içimdeki derin huzuru ortaya çıkarmak onunla buluşmak istiyorum. kendi başıma varlığımla yeterli ve mutlu olmak istiyorum. önerebileceğin bir şeyler var mı ?
Bu konu derin .. anlatmaya baslasak sonu gelmez herhalde. Son zamanlarda ben de bunun analizini yapmakla mesguldum Yani neyi neden yapiyorum , insanlarla iliskilerim nasil ve neden hersey donup dolasip cocuklugumda evde hissettiklerimde dugumleniyor. Bu konu uzerinde calismaya karar verdim. Bir sekilde cocuklukta beynimize, kalbimize islemis yanlis dusuncelerden kurtulmaya calismak.
ewet canım çocukluğumuzdaki bilinçsiz bir şekilde öğrenip kabul ettiğimiz her şeyi yaşıyoruz. bunlar bize uymayan inançlarsa mutsuz ve acı çeken insanlar haline geliyoruz.
Ah benim güzel sevgi dolu yengeç burcum yapacak pek çok şey var lakin şuna mutlu oldum en önemlisini keşfetmişin zaten kendine deger vermen sevmen onaylaman insanın asıl özgürlüğü sadece zihnindedir bize böyle öğretilmedi zihin köleleri olmayalım beden zincirlense ne olur sen ruhunda ve zıhnınde hürsen kin ne yapabilir ki sıkıntı dişardan onaylanmaya alistırılmışiz toplum anne baba arkadas kısır döngü kendı sev senden bir tane var başka yok daha sonrada kendi üzerinde çaliş nerelere takılıyorsun duygularını izle anlamlandır deneyımlerde ders çıkar sebep sonuç ilişkisini kur sonra arkası gelıcek güç orda asıl devreye giriyor nasıl dersen neyi neden yaptiğını zamanla keşfettiğinde deneyimlerini seçme şansınada sahıp oluyorsun yada eskisi kadar nedenlerin içinde boğulmuyorsun evet yaptım bılerek ve sorumlulugunu alarak ayyy bu çok keyifli bence opt görüşmek üzere soruların olursa esila71@gmail.com mail atarsın
Ah benim güzel sevgi dolu yengeç burcum yapacak pek çok şey var lakin şuna mutlu oldum en önemlisini keşfetmişin zaten kendine deger vermen sevmen onaylaman insanın asıl özgürlüğü sadece zihnindedir bize böyle öğretilmedi zihin köleleri olmayalım beden zincirlense ne olur sen ruhunda ve zıhnınde hürsen kin ne yapabilir ki sıkıntı dişardan onaylanmaya alistırılmışiz toplum anne baba arkadas kısır döngü kendı sev senden bir tane var başka yok daha sonrada kendi üzerinde çaliş nerelere takılıyorsun duygularını izle anlamlandır deneyımlerde ders çıkar sebep sonuç ilişkisini kur sonra arkası gelıcek güç orda asıl devreye giriyor nasıl dersen neyi neden yaptiğını zamanla keşfettiğinde deneyimlerini seçme şansınada sahıp oluyorsun yada eskisi kadar nedenlerin içinde boğulmuyorsun evet yaptım bılerek ve sorumlulugunu alarak ayyy bu çok keyifli bence opt görüşmek üzere soruların olursa esila71@gmail.com mail atarsın