• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz ne kadar beklediniz?

eceninannesiii1010

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2019
204
83
98
28
merhaba arkadaşlar gebeliğin 6. haftasından berı kese etrafında kanama vardı. progestan kullanıyordum. 8+2 de doktor cok cok kucuk kıl gıbı kanama var ama dıkkat et progestan a devam dedı. ıkı hafta sonra goruselim dedı. gecen çarşamba günü kontrole gittiğimde 10+4 olması gerekırken kalp atısının 9+1 de durdugunu öğrendik. 😭😭😭 doktor hemen almamız lazm dedı. o gun 2 doktor 1 radyolojı uzmanı kontrol etmesı sonucu hemen aldılar bebegımı. doktorum 1 adet donemı sonrası tekrar çocuk düşünebilirsiniz dedi. fakat hamıle olduğunu anlar anlamaz gel kan sulandırıcıya baslamamız lazm dedı. ama arastırdıgım kadarıyla 3 ay 6 ay bekle dıyen doktorlar oluyormuş. sızce napayım yıne aynı sıkıntıları yasarım dıye korkuyorum. doktoru mu dinleyeyim?

merhaba arkadaşlar gebeliğin 6. haftasından berı kese etrafında kanama vardı. progestan kullanıyordum. 8+2 de doktor cok cok kucuk kıl gıbı kanama var ama dıkkat et progestan a devam dedı. ıkı hafta sonra goruselim dedı. gecen çarşamba günü kontrole gittiğimde 10+4 olması gerekırken kalp atısının 9+1 de durdugunu öğrendik. 😭😭😭 doktor hemen almamız lazm dedı. o gun 2 doktor 1 radyolojı uzmanı kontrol etmesı sonucu hemen aldılar bebegımı. doktorum 1 adet donemı sonrası tekrar çocuk düşünebilirsiniz dedi. fakat hamıle olduğunu anlar anlamaz gel kan sulandırıcıya baslamamız lazm dedı. ama arastırdıgım kadarıyla 3 ay 6 ay bekle dıyen doktorlar oluyormuş. sızce napayım yıne aynı sıkıntıları yasarım dıye korkuyorum. doktoru mu dinleyeyim?
Ben domtorumu dinledim şahsen .. iki adet gördüm sonra hamile kaldım..

Canim oncelikle basin sagolsun gecmis olsun ben 5 aylik kaybettim doktorum hemen calismalara basla dedi nasil yani dedim. Simdi eskiden en az 6 ay bekle falan diyorduk yeni yapilan arastirmalara gore 6 icinde kalinan gebelikler daha saglikli ilerliyor demisti. Ama psikolojik olarak hazir olmadihim icin 4 ay bekledim simdi 10 ay oldu daha kalamadim. Doktoruna guven psikolojik olrak hazirsan basla calismalara.

Canim oncelikle basin sagolsun gecmis olsun ben 5 aylik kaybettim doktorum hemen calismalara basla dedi nasil yani dedim. Simdi eskiden en az 6 ay bekle falan diyorduk yeni yapilan arastirmalara gore 6 icinde kalinan gebelikler daha saglikli ilerliyor demisti. Ama psikolojik olarak hazir olmadihim icin 4 ay bekledim simdi 10 ay oldu daha kalamadim. Doktoruna guven psikolojik olrak hazirsan basla calismalara.
aslında eşimde istiyor ama doktor 1 ay ilişki yasak dedi. 1 ay sonra adet bitiminde başlayın dedi. ama herkes farklı konusuyo. hatta cevremdekiler bı kere düşük yada kürtaj oldu mu artık o rahımden hayır bekleme hep duser hep ölür dediler. korkuttular. napacam bilmiyorum.

Bu biraz da yaşına daha öncesinde çocuğun var mı ya da ne kadar süredir planladığına göre değişiyor. Bir standardi yok.
Bana Ilk kuretajimdan sonra 6 ay bekle demisti doktor, Ikinci kuretajimdan sonra 3 ay bekle demisti.

Basiniz sagolsun. Dogum normal dogum olmustu degil mi? Sezeryanda en az 6 ay beklenmeli imis.

aslında eşimde istiyor ama doktor 1 ay ilişki yasak dedi. 1 ay sonra adet bitiminde başlayın dedi. ama herkes farklı konusuyo. hatta cevremdekiler bı kere düşük yada kürtaj oldu mu artık o rahımden hayır bekleme hep duser hep ölür dediler. korkuttular. napacam bilmiyorum.
Canim oncelikle lutfen milletin lafini dinleme agzi olan konusuyor onemli olan senin ve esinin ne istedigi diger herseye kulagini kapat lutfen. Verende alanda o canim siyle birsey var dunyada artik her 4 kadindan birinin ilk bebegi dusuk okuyormus bana doktorum soylemisti. O dedikleri birdaha o rahimden hayir gelmez falan safsata bir konu ac bakalim bu ortamda bile eminim ilk basta dusuk yapip ardindan saglikla bebegini kucagina alan binlerce kadin vardir. Sen inan gerisi Allahtan. Hersey gonlunce olsun.

Basiniz sagolsun. Dogum normal dogum olmustu degil mi? Sezeryanda en az 6 ay beklenmeli imis.
Evet canim ben suni sanci ile dogum yaptim ama ardindan plasende ayrilmadigi icin canli canli kurtaj oldum kanamam durmadi balon falan takildi baya zor seyler atlattim ama doktorum hemen yapmisti. Sezeryan icin bilemiyorum canim yanlis yonlendirmeyeyim.

Allah sabır versin öncelikle bir kez olduysa gene olur Allah' ın izni il. Normal düşükte 2 ay kürtajda 3 ay bekleyin diyorlar şimdilerde. İlk kez 1 ay yeterli denildiğini duydum.

Canım, merhaba. ben de 19/12 da kalbi hiç atmadığı ve gelişim durduğuı için kürtaj olmak zorunda kaldım. Ama henüz muayene olamadım tabiki. Randevu aldım 6 ocağa o zaman doktoruma soracağım ne kadar korunma istediklerini ama çok kudum duydum 2 regl dönemi yetli deniyor. Eskiden miş o 6 aylar şimdi teknoloji değişti.

Ben de 1 kasımda kürtaj oldum doktorum 3 ay dedi.İşe girersem hazirana kadar beklemeyi düşünüyorum girmezsem de 1 şubattan sonra korunmayı bırakacağım.Tekrar hemen olur mu olursa yine aynısı olur mu stresi var bende

Back