Eşimin babası bı ameliyat geçirdi ve iki üç hafta bizde kaldı kızları var onlarda kalmak istemiyor rahat etmiyormus her neyse yine de gitti biraz kaldı onlarda şimdi kendi evlerine gitmek istiyorlar eşim olmaz bizde kalın diyor demişler ki rahatsızlık verdiğimizi düşünüyoruz benden öyle bişey sezmisler halbuki burada kalmalarıni gerektiren bı durum yok yatalak değil bişey değil hemde gerçekten elimden geldiği kadar rahat etsinler diye yemeklerine içmelerine karışmadim kendi evi gibi davranın dedim ama bunların akıl edemedikleri şu ben yakın zamanda bebeğimi kaybettim neşe vs beklemeleri sadece onlari demiyorum herkesin bunu beklemeleri aptallık ya ben saygısızlık etmemişim bişey dememisim sadece fazla neşeli olamıyorum çünkü gerçekten bu yas sürecini atlatmak çok zor ben onca kızı falan olmasına rağmen gitsin orda kalsın dememisim elimden geleni yaptım kötü laf etmedim surat yapmadım sanırım benim kalın gitmeyin dememi bekliyorlar ama inanın sadece onlar değil kimseye tahamulum yalvarcak havam yok ki zaten kaldılar baya yavrumun kaybinin üzerinden seneler geçmedi ki ne bekliyorlar Anlamıyorum eşimde iyi yarın taksi cagiriyim evlerine gitsinler dedi napcagimi bilemedim benim de kimseyi düşüncek ne halim ne moralim var keşke biraz da benim ne zorluklar yasadigimi dusunseler