paylaşımlarınız için hepinize çoooook teşekkürleropuyorumnanaktan
hemen hemen hepimiz benzeri şeyler yapıyoruz demekkikaydirigubbakcemile3
size sordum ama ben anlatmadım:kedi:
bende severim eğlenmeyi herkez gibi ..
keyif aldığım şeylerle meşgul olmak banada güç verir..
coştuğum anlar olur bazen derlerya kabuğuma sığamam diye aynen öyle olurum işte..
sevdiğim müzikleri dinlerim,çocuklarla oyun oynarız atlarız, zıplarız,koşarız güleriz eğleniriz ..ben mutluluğumu paylaşmayı severim açıkcası..
kendimi ödüllendirmek istersem eğer en keyif aldığım şeyleri yaparım..
mutfakta bir pasta yapabilirim mesela..
yada çıkıp gezip tozabilirim,alışveriş yapabilirim bazen de tembellik yaparım..
dostlarımla buluşup hoş sohbetler ederiz,güleriz iyi vakit geçiririz..
özel günlerimizi sıradanlaştırmayı sevmem ama ruh halime görede hareket ederim,hiç kutlama yapmadan gelip geçtiğimiz zamanlarda olmadı değil yani..
çocuklarımızın doğum günlerinde en yakınlarımızla olmayı tercih ederim.
onların sevdiği şeyleri birlikte hazırlarız onlara göre harket ederiz genelde..
eşimle benim doğumgünlerimzde yada özel günlerimzde yalnız olmayı tercih ederiz..iyi bir ruh halindeysem harika bir ambiyansımız olur nerde olursak olalım eğlenebilirz..
özel günlermiz omasada olur iyi vakit geçirmekse amacımız,birbirimize neyapmak istediğimiz sorarız..genelde arabayla turlar deniz kenarı biryerde ruhumuzu dinlendirirz..yağmurda arabayla dolaşmak en keyif aldığımız şeylerdendir mesela..
bekarken daha bir farklıydı eğlencelerimiz şimdi biraz daha farklı.değişen aslında eğlence anlayışım değil şartlar ve durumumuz oldu diyeyim.
şimdi çocuklarlarla herzaman her ortama ayak uydurmak zor olabiliyor ve dostlarla buluşmakta herkezi bir araya getirmekte herzaman mümkün olmayabiliyor...
biz kalabalık bir aileyiz bekarken düğünlerimizde kına gecelerinde annanemin evinde bütün kuzenler toplanır eğlenceler fasıllar düzenlerdik.bu her bayramda olurdu, ayrıca gelenekselleşmişti bizim ailede sanki..
şimdi hepimiz ayrı bir yere evlendik bu sebepten herkezi ayna anda toplamak zor oluyor tabi ama yinede arada hala toplaşırız..
piknik düzenleriz mesela..
yada denize gideriz..
bahar geldiğinde mayısın ilk haftası hıdırlezzez deriz biz, sizdede varmıdır bilmem.. ogün pikniğe gidlir eş dostla konu komşuyla ikramlar nazırlanır hatta kuzular kesilir falan..
kaynaşma günü gibidir hıdırellezler...
düğünlerde öyledir..
kına gecelerinde erkek evine baskınlar düzenlenir mesela bende bunu yapanlardanım..
birkaç kafa dengi arkadaş bir araya geldiğimizde de keyifli geçer benm için zaman..illaki bir bahanemiz olması şart değildir yani ..eğlenmekse amacımız eğer kahkalarımıza sınır yoktur..
aşırı ve abartı buldukarıma gelince;
ben kutlamalarda silah kullanılmasına,birde içip içip dağıtmalara vurup kırıp ortamı savaş alanı gibi bir hale çevirmelere şiddetle karşıyım...
pikniklerde,gezilerde köşe bucak en temiz yeri arayıpta sonra ordan ayrılırken çöplük gibi birhale getirmelere şiddetle karşıyım...
kendi eğlence anlayışımızı kalabalık ortamlarda başkalarınada, sesimizi ,gürültümüzü sanki mecburlarmış gibi kabul ettirmelere şiddetle karşıyım...
düğün derneklerde kornalara basa basa sokaklardan ard arda kovvoyla son sürat geçmelere ve gürültü kirliliğne de hoş bakmayanlardanım..
benim eğlenmekten ve eğlenceden kastım iyi ve hoş vakit geçirmektir,özgürlüğü severim ama özgür tavırlarım başkalarınınkileri kıstlamadığı sürece ....
aklıma geldikçe paylaşmaya çalışırım,şimdilik bukadar kızlar....