Siz Nasl Elenirsiniz...??

su35

bir varmış bir yokmuş
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2007
1.932
2
45
merhaba kızlar..

siz nasıl eğlenirsiniz??

mutlu olduğunuz anlarda bunu nasıl yansıtırsınız,yada kendinizi nasıl ödüllendirirsiniz??

özel günlerinizde,düğün derneklerde,bayramlarda,kutlamalarda neler yaparsınız??

eğlenmek için bahane arayanlardanmısınız,yoksa herşey gibi bunuda geçiştiririm diyenlerdenmisiniz??

eğlenceden ve eğlenmekten kastınız nelerdir??

dozu aşan şeyler nelerdir??

gerekli ve geeksiz bulduklarınız nelerdir??

neleri abartıyoruz,neleri atlıyoruz ??

gelenek ve görenekleriniz,yaşam biçimiz eğlence anlayışınıza neler kattı??

vs. leri..burada paylaşmaya ne dersiniz??
bekliyorum hadi anlatındelikafaduldenzemuszemus

eğlenmek için bahane arayanlardanmısınız,yoksa herşey gibi bunuda geçiştiririm diyenlerdenmisiniz??

ben herşey gibi bunuda geçiştiririm diyenlerden oluyorum galibaa

ben dostlarımla eğlenirim onların sohbeti ile muhabbet ortamda kafa denki insanlarla kültürlü seviyeli ve büyüklerimle muhabbet etmekten hoşlanırım onlardan birşeyler öğrenmekten mesela.....

:teytey:ben deliye hergün bayram diyenlerdenim canim:teytey:
:dance:herhangi bir sebep aramam:dance:
:sm_cool:ruh halime göre cosarim costururum:sm_cool:
sositosositodelidir ne yapsa yeridir tiplerdenimsositososito
:jeyyar:aklima eser bulundugumuz ortama ve sicakliga bagli cok sevdigim insanlarla biaradayken gider takim elbise giyerim sakal biyik cizerim göbegimede yastik mükremin olur cikarim bi anda:jeyyar:esimde alisdi artik bu hallerime:roflol:
yerimsenibengülmek güldürmek saka yapmak saka kaldirmak isde o benimyerimseniben
zemuszemusgülmek kadar güzel gülmek kadar eglenceli gülmek kadar saglikli bisey yoktur bencezemuszemus
yerimsenibenhem maliyeti sifirdir hemde etrafine nese ve isik sacaryerimseniben
kaydirigubbakcemile5kizimla kolbastiyi acar cilginlar gibi evde hoplar ziplariz deli dana misalikaydirigubbakcemile5
sositosositodügün ve eglencelerde aile ici ben olmazsa olmazlardanim onlar icin ortami costurmayi bilirim:kedi::eek:
alkisalkisalkisharika bir konuya deyinmissin yine canim tsklerrrrrrrrrrrrrrrrvereliniortak

opuyorumnanaktanseviyorum senin paylasimlarini akrabam benimyerimseniben

ben müzik açarım göbek atarım, hoptek favorimdir :roflol:
gezerim tozarım, KK iyi bilir :jeyyar:
eğlenmeyi ertelemem, içimden geldiğinde, bi sebep veya fırsat bulabildiğimde coşarım :teytey:

Sahilde koşmak yorulana kadar..

Yağmur altında şarkı söylemek sırılsıklam :)

Çocuk parkında sallanmak, kaymak :))

Bazen deniz kenarında arabada açılan müzikle dans etmek, bazen ateşin üzerinden atlamak :)

Gitar eşliğinde dalgaların sesini dinlemek...

Canlı müzikli bir yerde önce kurtları döküp, sonra mikrofonu kapmak :))

...

Şu aralar eğlenmek bir kenara kendimi dinlemeye bile zaman ayıramıyorum :sinifsinif:

Güzel bir konu açmışsın canım.. alkisalkisalkis

Ben genelde göbek atarım.. En sevdiğim eğlenme şekli budur, kolbastı ve herhangi göbek parçaları favorimdir..sositososito zemuszemus

Mutlu olduğum anlarda, mutluluğumu paylaşmak isterim birileriyle.. Herkes bilsin isterim.. Herkes bilince de çoğu zaman bozulur mutluluğum.. :kızgın:

Özel günlerde normal geçer günüm.. Fazla dağıtma fırsatım olmadı daha.. kaydirigubbakcemile3 Düğünlerde ise hiç yerime oturmam dilim dışarı düşene kadar oynarım tabir-i caizse.. kafamçokkarıştı Ve bunu çok seviyorum.. Düğün bitiminde iltifatlar alırım hep.. :eek:

Eğlenmek istediğimde bahane ararmam, kendi kendime kalkıp eğlenirim, gezerim tozarım..

Eğlenceden kastım, kendimi mutlu etmek, forma sokmaktır.. yerimseniben

Dozu aşacak kadar bir şey yapmadım daha.. :umursamaz:

Benim yaşam biçimimi, gelenek ve göreneklerim eğlenme biçimimi fazla etkilemedi.. İçten geldiği ibi coşuyorum ben.. :eek:

mutlu olduğmda içim kıpır kıpır olr ve yerimde duramam ben çoşmak eğlenmek isterm tabii bnlar eskiden di kızlar şimdi gezip tozmak alışveriş gibi şeler koydm bunların yerine ..

doğum günleri bnm için çok onmlidr mutlka sewdiğim insanlr yanmda olmalıdır ve o gün herzmnkiden daha farklıdr yaşam enerjim o gün daha bi özenrm herşeye...

hmm aklma gldkçe yazam..:KK66:)

paylaşımlarınız için hepinize çoooook teşekkürleropuyorumnanaktan
hemen hemen hepimiz benzeri şeyler yapıyoruz demekkikaydirigubbakcemile3

size sordum ama ben anlatmadım:kedi:

bende severim eğlenmeyi herkez gibi ..
keyif aldığım şeylerle meşgul olmak banada güç verir..

coştuğum anlar olur bazen derlerya kabuğuma sığamam diye aynen öyle olurum işte..

sevdiğim müzikleri dinlerim,çocuklarla oyun oynarız atlarız, zıplarız,koşarız güleriz eğleniriz ..ben mutluluğumu paylaşmayı severim açıkcası..

kendimi ödüllendirmek istersem eğer en keyif aldığım şeyleri yaparım..
mutfakta bir pasta yapabilirim mesela..

yada çıkıp gezip tozabilirim,alışveriş yapabilirim bazen de tembellik yaparım..
dostlarımla buluşup hoş sohbetler ederiz,güleriz iyi vakit geçiririz..

özel günlerimizi sıradanlaştırmayı sevmem ama ruh halime görede hareket ederim,hiç kutlama yapmadan gelip geçtiğimiz zamanlarda olmadı değil yani..

çocuklarımızın doğum günlerinde en yakınlarımızla olmayı tercih ederim.
onların sevdiği şeyleri birlikte hazırlarız onlara göre harket ederiz genelde..

eşimle benim doğumgünlerimzde yada özel günlerimzde yalnız olmayı tercih ederiz..iyi bir ruh halindeysem harika bir ambiyansımız olur nerde olursak olalım eğlenebilirz..

özel günlermiz omasada olur iyi vakit geçirmekse amacımız,birbirimize neyapmak istediğimiz sorarız..genelde arabayla turlar deniz kenarı biryerde ruhumuzu dinlendirirz..yağmurda arabayla dolaşmak en keyif aldığımız şeylerdendir mesela..

bekarken daha bir farklıydı eğlencelerimiz şimdi biraz daha farklı.değişen aslında eğlence anlayışım değil şartlar ve durumumuz oldu diyeyim.

şimdi çocuklarlarla herzaman her ortama ayak uydurmak zor olabiliyor ve dostlarla buluşmakta herkezi bir araya getirmekte herzaman mümkün olmayabiliyor...

biz kalabalık bir aileyiz bekarken düğünlerimizde kına gecelerinde annanemin evinde bütün kuzenler toplanır eğlenceler fasıllar düzenlerdik.bu her bayramda olurdu, ayrıca gelenekselleşmişti bizim ailede sanki..

şimdi hepimiz ayrı bir yere evlendik bu sebepten herkezi ayna anda toplamak zor oluyor tabi ama yinede arada hala toplaşırız..

piknik düzenleriz mesela..
yada denize gideriz..

bahar geldiğinde mayısın ilk haftası hıdırlezzez deriz biz, sizdede varmıdır bilmem.. ogün pikniğe gidlir eş dostla konu komşuyla ikramlar nazırlanır hatta kuzular kesilir falan..
kaynaşma günü gibidir hıdırellezler...

düğünlerde öyledir..
kına gecelerinde erkek evine baskınlar düzenlenir mesela bende bunu yapanlardanım..

birkaç kafa dengi arkadaş bir araya geldiğimizde de keyifli geçer benm için zaman..illaki bir bahanemiz olması şart değildir yani ..eğlenmekse amacımız eğer kahkalarımıza sınır yoktur..

aşırı ve abartı buldukarıma gelince;

ben kutlamalarda silah kullanılmasına,birde içip içip dağıtmalara vurup kırıp ortamı savaş alanı gibi bir hale çevirmelere şiddetle karşıyım...

pikniklerde,gezilerde köşe bucak en temiz yeri arayıpta sonra ordan ayrılırken çöplük gibi birhale getirmelere şiddetle karşıyım...

kendi eğlence anlayışımızı kalabalık ortamlarda başkalarınada, sesimizi ,gürültümüzü sanki mecburlarmış gibi kabul ettirmelere şiddetle karşıyım...

düğün derneklerde kornalara basa basa sokaklardan ard arda kovvoyla son sürat geçmelere ve gürültü kirliliğne de hoş bakmayanlardanım..

benim eğlenmekten ve eğlenceden kastım iyi ve hoş vakit geçirmektir,özgürlüğü severim ama özgür tavırlarım başkalarınınkileri kıstlamadığı sürece ....

aklıma geldikçe paylaşmaya çalışırım,şimdilik bukadar kızlar....

benm bütün huylarım duygularım değişti ewlilik çock falan derken ne oldu anlamdm sanrm ..
eskiden daha yoğun duygular yaşardm daha romantiktim mesela .. . müzik dinleyp ruhumu dinlendrrdm ama bana ne oldu bilemiorm artk eskisi gibi romantk de değilim müzikte dinlemiorm yoğn düşüncelere de dalamıorm diliorm ki kısa bir süreç ve geçecek eski beni özlüormm .. sanrm bocalama doneminn içinden çıkamdm ..
sizleri okudukça kaybettiğim benlerimi buluorm sankii i..
teşk.paylşmlarnz için ..

boncugum, incim,çenebazım,kardelenim,akasha,mucize hepinize paylaşım için çok teşekkürleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

topigin hayırlı olsun cnm güzel bir konuya deginmişin a.s.
ben müzik dinlerim cogunluk ruhumu dinlendirir :1rolleyes:
öyle yerli yersiz oynayan biri degilimdir dügünde özel bişide ancak kalkar oynarım :teytey:
ama bütün kurtlar dökülene dekkkkk :dance:
onun dısında eglenmem neşeli hareketli bir şarkı acıp dinlemektir ona katılmaktır zemuszemus

arkadasımla gecelerı sahıl boyu arabayla gezmekkk
salıncakta sallanmak tutkumdurr
bızım burda denıze yukardan baakan bıyerde pıknık yapıp sallanmak :))
kardeslerler 4kız kardesız toplanıp eglenmek
sınemeya gıtmek
sahıl boyu yurumek
gecelerı salacakta kızkulesı karsısında cay ıcıp sabahlamak
bahaneye gerek yok benım ıcın
yeterkı zamanım olsun:))

mutsuz olduğumda ağlarım:eek:lmaz:

mutlu olduğumda, sevinçli bir haber aldığımda etrafıma ışıl ışıl ışık saçaaar onları bezdirecek kadar güler ve çok konuşurumzemuszemus

gadifem essem güzgüzeli çok teşekkürler kızlar opuyorumnanaktan

essem arkadaşımla sabahlamak dedinde gençliğimi hatrladım:gitme: bizde çok yapardık bekarkenmafoldumben
gadifem ben hiç oynamam mesela..ama eğlenceyi severim:teytey: benim oynadığımı gören olmamıştr daha:kedi:
güzgüzeli sende sevinince ben gibi çok konuşanlardansın heraldekaydirigubbakcemile3
süper kıslar iyiki bunları yapabiliyoruz demi:lepi:

aşkımın yanında hep mutluyum:asigim::nazar:eğlenceli bi çift olduğumuz için çok güleriz:nazar::roflol:aile ortamında anneme takılmayı çok severim,onla çok eğlenirim,yiğenimle makaraya sararız onukaydirigubbakcemile3
çocukça bi ruha sahibim çocukça eğlenceler beni çok mutlu ediyo:kedi:mesela lünepark,abuk subuk oyunlar:kedi:aşkımla abur cubuk yemek,yemek yerkende çok eğleniyorum ben ya:lepi:
cıvıl cıvıl bi konu açmışsın arkadaşımvereliniortak

ben yalniz basima pek eglenemem aslinda ama esimle hafta sonlarini dolu dolu ve cok eglenceli geciririz bazi gunler olur sabah cikariz evden aksam donerizzemuszemus
bisiklete biner beraber top oynariz o kaleye gecer ben sut cekerim bizi goren cocuklarda gelir beraber cosariz ama eve geldigimde bacaklarim agriyo diye mizlanir dururumkafamçokkarıştı sagolsun kocama bide masaj yapar bana:lepi:
bazen sakin sakin kahve icmeye gider guzel guzel sohbet eder gelecegimizi konusuruzopuyorumnanaktan
bende arada bir herkes gibi evde muzik acar gobek atarim
sabahlari kahvalti yaparken her kelimesini ezbere bildigim cizgi film heidiyi izlerim sırnaşık şey sonra yuruyuse cikarim cicecli yollarda kendimi heidi gibi hiseder eglenirim kendimce
geleneklere pek bagli degilim sanirim sevmiyorum o bayramlardaki aile buyukleriyle yapilan toplu sohbetleri:bbo: oyle yerlerden kacarim hep

2 hafta öncesi c.tesi akşam kuzenlerimle eski günlerdeki gibi toplandık.körfeze karşı kumsalda harika bir akşam yemeği yedik önce..

sonra çaylar, kömürde kahveler,pasta börek çörek ne ararsanız vardı hepimiz birşeyler yapıp götrmüşüz.bütün gece yiyip içmekten patlıyacak gibi olduk çerezimiz hiç bitmedi..

zifiri karanlıkta kahkaha seslerimiz hiç eksilmedi...
etrafta kimseler yoktu kumsal bomboştu..o gece sabahladık nerdeyse 4 civarı ayrıldık ordan..

süper bir gece geçirdik ertesi günde birlikteydik inanılmaz bir hafta sonuydu..kafa dengi birkaç insan bile bazen inanılmaz keyifli zaman geçirmemize sebep olabiliyor kuzenlerimi seviyorum..iyiki var onlar:lepi:

bu hafta sonuda kuzenlerimle birlikteydik..cumadan başladı eğlencemiz..kaydirigubbakcemile2
cuma akşam salsa partisine gittik süperdisositososito
pazar günü hep birlikte sipile gittik izmirin 42 derece sıcağından 20 dereceye çıkmak muhteşemdidelikafadulden
koca bir mangal partisi salatalar sofra manzara...offff....hatrladıkca içim gitti bak şimdi süperdi..mangalda tencere kahvesi ve üstüne içtiğimiz çay herşey süperdiii:asigim:
arılara rağmen çimlerin üstüne kurdugumuz masalarda yediğimiz yemekler,cırcır böcekleri,kiraz ağaçları,erik ağacındaki rüzgar gülünün tıngırdayan sesi,bütün sevdiklerimle beraber olmak ve hoşsohbetin yerini ne tutar bilmem:asigim:

X