Siz nasıl değerlendirirdiniz?

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
203
Kızlar şimdi benim girişim var baya büyük oturma odası kadar büyüklükte mesela rahat tv ünitesi iki tane üçlü bir de berjer orta sehpa vs gider yani geniş metre karesini bilmediğim için böyle detaylı anlattım ama biraz pürüzler var şimdi soruma geçicem...

Dış kapıyı açar açmaz karşınıza antre çıkıyor (siz nasıl tabir edersiniz bilemedim) ben normalde orayı oturma odası yapmak istiyordum fakat mutfağa açılan kapı var orada o duvar eleniyor yani sadece iki berjer olabilir gibi üçlü olursa mutfak kapısı kapanır veya öne çekmek gerekir, karşı duvarında ise terasa açılan kapı var geniş bir yer ama kapılardan ötürü oturma grubu sığmıyor ev yapılırken eşime demiştim mutfak kapısını yan duvara yap ince uzun hole bakan yere geç oldu olmaz diye yapmadı bende oraya yemek masamı koydum birde konsolumu gayet güzel duruyor baya da genişlik var sadece o kapılar koltuk koymayı vs engelliyor bazen o tarafa berjer koyarım diyorum ama eminde olamıyorum terasa açılan kapının duvarı geniş oraya tv ünitem sığar, böyle bi düşünüyorum ama cesaret edemiyorum yapmaya... masam aşırı ağır iki kişiyle bile zor kalkar bu yüzden de cesaretim yok değiştirmeye güzel olmazsa diye...

Siz olsanız öyle bir antreyi nasıl değerlendirirdiniz?
A7641E3C-0E86-458E-A91F-C8F5CA6B4B2C.jpeg
88CD48DE-A494-41F6-B5A5-0F9FB4710393.jpeg

Son düzenleme:
Antrede yemek masası berjer falan tuhaf geldi bana. Geniş olabilir ama puf, güzel bir ayna, ışıklandırma ürünleriyle dekore etmek daha sağlıklı sanki. Görmeden ancak bu kadar yorum yapabildim. Belki fotoğraf eklerseniz daha sağlıklı yorum yapabilir insanlar.

Antrede yemek masası berjer falan tuhaf geldi bana. Geniş olabilir ama puf, güzel bir ayna, ışıklandırma ürünleriyle dekore etmek daha sağlıklı sanki. Görmeden ancak bu kadar yorum yapabildim. Belki fotoğraf eklerseniz daha sağlıklı yorum yapabilir insanlar.
Fotoğraf eklicektim galerimde yok bende evde değilim. Oraya ya yemek masası yada oturma grubu olur sizin dediğiniz olsa orası fena derece de çıplak kalır gibime geliyor eğer bulursam koyucam

Fotoğraf eklicektim galerimde yok bende evde değilim. Oraya ya yemek masası yada oturma grubu olur sizin dediğiniz olsa orası fena derece de çıplak kalır gibime geliyor eğer bulursam koyucam
Her yeri esya esya esya doldurmak zorunda degilsiniz ki? Tabii icinde bulunduğunuz yasantıyı bilemem ama az esyalı evler daha fresh ve modern geliyor bana. Bir de iki tane kapı daha var, dıs kapı dısında söylediklerinize bakılarak. Giriste her seyin üst üste olması.. bilemedim.

Her yeri esya esya esya doldurmak zorunda degilsiniz ki? Tabii icinde bulunduğunuz yasantıyı bilemem ama az esyalı evler daha fresh ve modern geliyor bana. Bir de iki tane kapı var söylediklerinize bakılarak. Giriste her seyin üst üste olması.. bilemedim.
Zaten çok eşyam yok çok fazla odam yok çocuk odası var teras var yatak odası birde uzunlamasına orası işte oturma odam ya orası yemek odası olcaktı ya da antre zaten görseledi ekledim buldum

Zaten çok eşyam yok çok fazla odam yok çocuk odası var teras var yatak odası birde uzunlamasına orası işte oturma odam ya orası yemek odası olcaktı ya da antre zaten görseledi ekledim buldum
Ay orası hic antre gibi degil ki? Ama mobilyalar zaten hayli agır duruyor, baska bir seye gerek yok gibi? Anlayamadığım su buranın dısında baska oturma alanınız yok mu?

Ay orası hic antre gibi degil ki? Ama mobilyalar zaten hayli agır duruyor, baska bir seye gerek yok gibi? Anlayamadığım su buranın dısında baska oturma alanınız yok mu?
Aynen antre gibi değil oda gibi biraz yani onu kast ediyorsanız geniş bir yer ama demem gibi evin kapısını açınca karşımıza direk orası çıkıyor... oturma odam var hemen onun yan tarafında bir tane daha oda var orası oturma odam ama ben en başta yemek masasının olduğu yeri oturma odası, oturma odamıda yemek odası yapmak istiyordum ama mutfak kapısı birde evi kapısını açınca direk orasının gözükmesi biraz itti o düşüncemi. Şimdide diyorum ki değiş tokuş yapsam odaları olur mu ki hala içimde kaldı ama cesaret edemiyorum... zaten ekleme yapmak istemiyorum olduğu gibi gayet iyi diğer türlü bayar sadece oda takımlarını değiş tokuş yapmak istiyorum demem gibi cesaret edemiyorum : )

Aynen antre gibi değil oda gibi biraz yani onu kast ediyorsanız geniş bir yer ama demem gibi evin kapısını açınca karşımıza direk orası çıkıyor... oturma odam var hemen onun yan tarafında bir tane daha oda var orası oturma odam ama ben en başta yemek masasının olduğu yeri oturma odası, oturma odamıda yemek odası yapmak istiyordum ama mutfak kapısı birde evi kapısını açınca direk orasının gözükmesi biraz itti o düşüncemi. Şimdide diyorum ki değiş tokuş yapsam odaları olur mu ki hala içimde kaldı ama cesaret edemiyorum... zaten ekleme yapmak istemiyorum olduğu gibi gayet iyi diğer türlü bayar sadece oda takımlarını değiş tokuş yapmak istiyorum demem gibi cesaret edemiyorum : )
Bence böyle bir görüntü kötü durmuyor. Ama dediğim gibi berjer falan gerek yok sanki. Hem sürekli oturdugunuz yerin kapıdan girince direkt göze çarpması daha sağlıksız olmaz mı? Dagınıklık acısından vs. En azından yemek masası aksamdan aksama kullanılıyordur?

Bence böyle bir görüntü kötü durmuyor. Ama dediğim gibi berjer falan gerek yok sanki. Hem sürekli oturdugunuz yerin kapıdan girince direkt göze çarpması daha sağlıksız olmaz mı? Dagınıklık acısından vs. En azından yemek masası aksamdan aksama kullanılıyordur?
Yok zaten berjer falan koymayı planlamıyorum yemek masası orada olduğu sürece... benide işte tereddüte düşürenlerden biride o sizin dediğiniz... yemek masası bazen hiç kullanılmıyor gibi bir şey terası kullanıyoruz genelde yemek yemek için... bazen sadece merak ediyorum yerlerini değiştirsem orada oturma odası nasıl durur😄

Fotoğrafta gayet de yemek odasi gibi bir görüntü var
Baska esya koymasaniz da yemek alani olarak kullanmaya devam edebilirsiniz.

Çok dolu olmasın sade daha güzel. Duvarlara portmanto ve kullanılmayan sezonluk ayakkabılar için dolap yaptırabilir. Yine içerisine vileda, temizlik bezleri, elektrik süpürgesi, fazla alınan tuvalet kağıdı/havlu peçete vs koyacağınız kullanışlı bir dolap yaptırabilirsiniz. Uygun yere ayna, dresuar, bir köşeye de canlı çiçek ya da büyük uzun vazolarda yapma çiçekler oluyor ya onlardan olabilir.
Antrede yemek masasını oturtamadım. Nasıl içinize sinecekse öyle yapın yine de.

X