• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz kadınlar kulübü kullanıcıları, ne garip insanlarsınız

thecute

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
79
1
86
- Yurtdışı
hakikaten inanamıyorum 3-4 tane konu açtım jinekoloji ile iligli. hepsi de acil ve ciddi ihtiyaçlar, cevap almam gereken sorulardı. maşallah bekaretle ilgili saçma sapan soruları binlerce kez tıklayıp saçma sapan cevaplar veriyorsunuz, maksadınız ihtiyacı olanlara yardım etmek değil boşa zaman geçirmek.

gerçekten ihtiyacı olan bir insana yardım etmek yerine, sapıkça sorulara manasız cevaplar vermeyi tercih ettiğiniz için hepinize teşekkürler. iyi ki varsınız!

haa bu arada eğer içinizde hala bir damla yardımseverlik ve vicdan varsa bana 400 mg progestan (progesteron) ile beraber günde 1500mg antibiyotik kullanmamın bir zararı olup olmayacağını söyleyebilirsiniz diye düşünüyorum..

Madem garip insanlariz neden hala cevap bekliyorsunuz?
Sordugunuz soruyulu ancak bir doktor yanitlayabilir.
Ben size icin birsey olmaz da diyebilirim, sadece cevap vermis olmak icin yazabilirim, eger kimse cevap yazmamissa demek ki kimseninn bir bilgisi yok bu konuda.
Ayrica madem bu kadar acil veya önemli neden bir doktora sormuyorsunuz, yada gidip bir eczaneye sormuyorsunuz?
Burada cevap beklemek ne kadar mantikli?

hakikaten inanamıyorum 3-4 tane konu açtım jinekoloji ile iligli. hepsi de acil ve ciddi ihtiyaçlar, cevap almam gereken sorulardı. maşallah bekaretle ilgili saçma sapan soruları binlerce kez tıklayıp saçma sapan cevaplar veriyorsunuz, maksadınız ihtiyacı olanlara yardım etmek değil boşa zaman geçirmek.

gerçekten ihtiyacı olan bir insana yardım etmek yerine, sapıkça sorulara manasız cevaplar vermeyi tercih ettiğiniz için hepinize teşekkürler. iyi ki varsınız!

haa bu arada eğer içinizde hala bir damla yardımseverlik ve vicdan varsa bana 400 mg progestan (progesteron) ile beraber günde 1500mg antibiyotik kullanmamın bir zararı olup olmayacağını söyleyebilirsiniz diye düşünüyorum..

gerçekten sen çok garipsin. doktoruna danışmadan bir eczanayi aramadan burayamı yazdın bu soruyu. bunlar ilaç şeker değil. allah korusun insan doğum kontrol hapından kanı pıhtılaşıyorda komaya gıryor. ayrıca cevap gelmemesi okunmaması değil neden kişisel düşündünki belkide kimse bilmiyordur :1:

Açtığınız konu sayısı 2 (3-4 değil)

Bir konuda Ankara'da ücretleri sormuşsunuz diğerinde ise Devlet Hastanesinde doktorlar neden ultrasonlu muayene yapmıyor?

evet bu soruya da üyelerimiz cevap vermediği için çok özür dileriz !

Back