Siz Hangi Rengi Seviyorsunuz!!!

kelebek__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2007
41
0
Nedir insanın kendisine kendi gözüyle bakabilmesi.Kimin gözüyle bakıyordukki kendimize.Başkaları bizi nasıl gördüyse onun gibi olmaya çabaladık.Beğenilmeyen yönlerimizi tereddütsüz değiştirdik.Giyim tarzımımız dinlediğimiz müzik saçımız makyajımız hep gözden geçti.Okadar normalmiş gibiydiki her şey hiç bir terslik gözümüze çarpmadı.Kavgasız gürültüsüz gidiyordu hayatTaki akıllı birinin çıkpta yahu sen nelerden hoşlanırsın.Hangşi renkten hoşlanıyorsun hangi renk yakışır sana yaşam tarzın nedir senin, her şey sen istediğin için mi böyle yoksa...YOKSA diye SORMASIYLA bozuldu dengeler.Peki ya şimdi ne olacak biz kimiz.Kolaymı bir insanıN kendini yeniden bulması.Onca yıldan sonra buda nerden çıktı şimdi.Yoksa yoksa bizdemi başkalarının gözüyle bakmıştık kendimize.kendimizimi kandırmıştık yoksa onlarımı .Ufff sıkıldım ben bu sorulara cevap vermek istemiyorum.SAHİ YA GERÇEKTEN BEN HANGİ RENGİ SEVİYORDUM.bAK ŞİMDİ KAFAM KARIŞTI...

kırmızı,beyaz,siyah,sarı renkler benim renklerim kıyafetlerimde yeşili maviyi kendime yakıştırmıyorum fakat ev dekorasyonunda eve bu renklerin çok yakıştığını düşünüyorum,beğenilmek için makyaj yapmıyorum makyajı kendime yakıştırmıyorum hafif olacak çünkü gözlerin çok ön planda (doğuştan)dolayısıyla hafif makyajda kıyafetimin rengine ve o an kendimi hangi renge hazır hissettiğime göre değişiyor.kıyafet tarzımı gideceğim yere göre ayarlıyorum eşofmanlarımı seviyorum eşofman şıklığı çok hoşuma gidiyor.topuklu giymeyilim diye giymiyorum sevmiyorum giymek zorundada değilim diye düşünüyorum herkonuda bu böyle oldu ben benden ve kişiliğimden zevklerimden renklerimden asla ödün vermem vermedim de

kırmızı pembe yeşilin her tonu beyaz krem yaaaa açıkcası bazı koy renkler dışında her rengi severim ..

X