Siz dostların yardımına ihtiyacım varr

Younggirl3778

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2014
202
40
28
Daha önce bir kaç konu daha açtım buraya.Belki tanıyanlar olur.18 yaşında istanbulda okuyorum.Okula yeni başladım,öyle çok iyi arkadaş dediğim kimsem yok,olmadı daha.Ailemi bırakıp geldim,yapayalnızım...Okulun yurdunda kalıyorum sAdece derslere gitmek için çıkıyorum odadan.Bazen 2 gün boyunca hiç çıkmadığım oluyor,moral olarak çöküyorum,yemek yiyesim bile gelmiyor.Bir yere gideyim diyorum nasıl gideceğimi bilmiyorum.sizden yurtta vakit geçirmek için yapabileceğim tavsiyeler,Anadolu yakasında tek başıma gidebileceğim yer önerileri bekliyorum

Üsküdar'a git.Hatta pazarı dar oraya gidebilrisin.Beykoz ve anadolukavağı da çok güzel.Oda arkadaşlarınla aran yok mu peki?

Hiç sormayın,iki kişilik odada kalıyorum,şansıma arkadaşım benim tam zıttım kafalarımız hiç uyuşmadı,öyle kavga falan da olmadı ama konuşmuyoruz
Valla benim ev arkadaşım kadar olamaz.Siyah la beyaz misali o kadar ayrıydı fikirlerimiz yaşayışımız.Ama biz ara rengi bulanlardanız.Gri olduk.Saygı duyduk birbirimize.

Arkadaşım nerdesin? Çık etrafı keşfet bu hafta sonu. Merkezi olan heryere gidebilirsin sonuçta. İnsan olsun etrafta yeter, sen dolaş...vitrinlere bak, deniz kenarında yürü, yağmuru rüzgarı teninde hisset...
Hiç olmadı markete gidip iki abur cubur almak bile insan iyi geliyor.
Zaten birkaç haftaya arkadaş da edinirsin ama insan kendi kendine de yetebilmeli.

Anadolu yakasını pek bilmem ama Kadıköy e git sahilde gez bir yerde sıcak bir şeyler iç deniz , vapur falan insanın içini açar

sınıftan arkadaş edinmeye çalış yurttaki diğer kızlarla kaynaş yemekhanede falan muhakkak birileriyle karşılaşıyorsundur

Çok doğru söylüyorsunuz.Çekmeköydeyim ben

Evet ama dedim ya benim içimden odadan çıkmak bile gelmiyor,önce ruh halimi düzeltmem lazım benim

yaa sen bi çıkmayı kafana koy çık nasıl olsa gezecek bir yerler bulursun hiç bir şey yapamıyorsan git simit sarayında simit çay kahvaltı yap bir kaç vitrin gez hava güzelse bir parkta kitap oku
Kulağa çok hoş geliyor gercekten.Umarım bir gün kendimde bunları yapabilecek güç bulabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…