Dugun stresine bagliyorum tartismalari ama konu her ne olursa olsun bi omur gecirceginiz insanin henuz dugun bile olmamisken size bu kadar rahat hakaret etmesine izin vermemelisiniz.
Şuan aramız daha iyi özür diledi ama galiba bazı konularda daha net olmam gerekiyor, şimdilik bu olayları unutuyorum ama uygun zamanda yaptıklarının tek tek cezasını vericem, ilişkimiz buna müsait.
Düğüne az kaldıysa kalmıştır. Duğune kadar olan zaman tanıma evredidir. Olmuyorsa nikah masasından bile dönülür. Evlilik oyle kolay değil. Bir ömür ince ince işlenecek. Tüketmeden gitmek gerekiyor ki evlilik taze kalsın.
..
Gerek yoktu o konuşmalarınızı nişanlınızın görmesine. Hoş konuşmalar değil zaten.
Nişanlınızın aptalsın" ve " boynuzlu" ( bu suçlayıcı saçma bir tepki) kelimesinin üzerinde durun muhakkak. Bu sozune çok kırıldığınızı, aranızda asla böyle kelimelerin geçmesini istemediğinizi ısrarla söyleyin.
Saygı sevgiden önce gelir bana göre. Saygı yoksa sevgi zaten yoktur; yalan sevgidir o.
Haklısın canım.. Aramızı düzelttik ve sınırları daha iyi çizmem gerektiğini biliyorum artık, her konuda.
Konu kapansa da bu kırgınlığı içimde yaşayacağım hep.
Nisanliniz hakli.
Nisanli olan bi kiz baska erkekler hkkinda konusmayi cok normal goruyosa ilerde erkekte aldatmayi kendine hak gorur.
Hicte bisy yapamazsinz.
Ne dmek nisanliyken o yakisikli bu yakisikli demek.
Zaten kizmiyr diye devamini getirmissinz ama bi kadininda agirligi olmali.
Nisanlisiniz.
Çok gerici bi yorum..
yaptığın hoş değil bunu kabullen...kimin olsa hoşuna gitmezdi...gerçi cafe olayından bitirmediysen daha da biitirmessin
son konuların hep onun kıskançlı ile ilgili...
acısını mı çıkartıyorsun napiyorsun...ama bu adam sana çok çektirecek emin ol...
soğutuyorsun kendinden ve üzülen sen olucaksın
Onun zayıflığının cezasını çekmem merak etmeyin..
Canım aynısını düşün ama şöyle Rusya'ya gidiyorsunuz ve nişanlın onların güzelliği tescilli diye düşünerek erkek arkadaşlarına anlatıyor. Bence kızmakta biraz haklı. Tabi boyutlarını abartmamak koşuluyla
Bu beni rahatsız etmiyor.. Kızması bu kadar abartmasına hak vermez. Çözdük sorunumuzu, bakalım..
Demekki rahatsız edici abartılı tavırlarınız var birazda hanım efendi olmaya özen gösterin giyiminize,konuşmalarınıza bir çeki düzen verin
Beni tanıdığında farklı bi halde değildim, değişmem umuduyla yaklaştıysa da ne yazık ona, üzgünüm..
Şimdiye kadar ödün verdiğim ilişkilerimden yanıma kalan tek şey üzüntü oldu.. Beni böyle böyle sindirmesine izin veremem.. Ben zaten kendimi farkındayım, çok uç noktalarda şeyler olsa o da benimle olmak istemez sanırım.. O içinde yaşasın kıskançlığını mademm.. Bunlar hoş yorumlar değil.
Valla bana ters geliyor. Eşimle yıllardır beraberiz şimdiye kadar 1 erkek hakkında bile yorum yapmadım. Normal erkekleri geçtim ünlü şarkıcı vs bile. X yakışıklı vs demedim. Eşim de aynen böyle davranır. Bunu hiç konuşmadık ama aramızda sözsüz bir anlaşma var gibi. Eşim kalkıp "Ukraynalı kadınlar çok güzel" gibi bir şey yazsa arkadaşına çok büyük olay çıkarırım iş başka yerlere bile gider. Ki ben kıskanç bir insan değilim. Nişanlının bu konuda haklı olduğunu düşünüyorum.
Aptal sıfatını kullanması çok iğrenç ama. O konuda daha farklı şekilde uyarabilirdi.
Bakın siz sözsüz bi anlaşma yapmışsınız, sorun yok ama biz farklı tarzlarda insanlarmışız nişanlımla..
Bunu gördüm.. Biz de ortak noktada buluşmaya çalışıyoruz işte. Tamamen ona uymamı bekleyemez.
Yaptığım namussuzluk değil, abartı..
Empati kurmak gerek. Onun telefonunda İngiliz kadınların güzellikleriyle ilgili geyik* dönseydi ne tepki verirdiniz onu düşünün.
Sık sık bu tür konuşmalar yapıyorsanız da güvensiz hissetmesi normal eşinizin çünkü kıskanıyor.
Onun gibi davranmazdım sanırım.. Onun haklı olması bu tarz tepkiler verme hakkını tanımıyor ona..
Kıskanıyorsa insan gibi dile getirsin, öfkesini kontrol altında tutamıyorsa bu onun eksikliği.
Sormussun yaa evlenince degisir mi diye evli biru olarak soyluyorum. Biz de 4 yil flotr nisanlik da dahil ozellikle nisanliyken kavga kavga bitmedi evlendik dimuzelir dedik cok daha kotuleri oldu. O yuzden degismiyor bunlar ilk sinyal bukaadar kinusuyorum iyi dusun
Şuan pek bi kafa karısıklığım kalmadı doğrusu..
sende adamın huyunu bile bile ısrarla damarına basıyorsun ama bu kaçıncı
geçen konunda da 3. şahıs yüzünden büyük kavga etmemişmiydiniz
Bu adam da mükemmel değil ama.. Öyle olsa normal insanlar gibi çözmüştük konuyu.. Yani bu tarz bi durumda bana hakaret etmesini normal mi karşılıyorsunuz? Kıskanıp ya da öfkelendiğimizde bunu istediğimiz gibi ifade edebilmeli miyiz bağırıp hakaret ederek?
biz yapınca iyi erkekler yapınca kötü. biraz empati kur bence. adam arkadaşlarına slav ırkından ne kadar harika kadınlar çıktığını söyleseydi eminim delirirdin. yoksa bizde isteriz türk erkekleri gitsin italyan erkekleri gelsin ama onlara duyurmaya gerek yok küplere biniyolar sonra
Bence beni italya'ya götürdüğüne pişman oldu o.. Biriktirdiklerinin acısını almaya calısıyor ama ben de eski ben değilim artık.. Zaten bi nişan attım yeniden aynı dertlerle uğraşamam.. Konuyu kapattık.. Bi dahakinden Allah korusun ama bu defa ben de kontrolden çıkarım gibi görünüyor..
Konulari abartiyorsunuz. Azicik alttan alin sizde cocugun yaninda elin adamlari hakkinda konusmayin bir müddet. Hakli yani bende kiskanirdim.
Kıskansın da aptalsın, boynuzlu muyum? demesin.. Ben onu aldatmıyorum ya da namussuzluk etmiyorum.. Bunlar ağır laflar.. Hiç yadırgayan olmadı şaşırıyorum..
Resmen abartmış, ben büyütülecek bir şey göremedim doğrusu.. Biz de erkek arkadaşımla bu konular hakkında yorumlar yaparız ama şakayla karışık, hiç de problem çıkmadı.
Ay öptüm yanacıklarından sonunda beni anlayan birisi çıktı.. <3
Herkese çok teşekkür ederim.. Her zaman destek verdiniz..
Yorumlarınıza geç cevap verdiğim için kusura bakmayın lütfen, düğün hazırlıkları ve ev serme işleriyle uğraşıyoruz. Hepinizi öpüyorum..