Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunun çözümü kadınları ayırmak değil eğitim ve medeniyet.Metrobüse haddinden fazla yolcu almasalar sorun kısmen çözülür.
Zaten kişisel alana zerre saygı göstermeyen bir toplumuz.Erkeği de kadını da aynı.Kalabalıkta pazarda,otobüste orda burda size yaslanan,elini sırtınıza koyan teyzelerle mutlaka karşılaşmışsınızdır.Bir sürü boş yer olur gelir yanınıza otururlar.Bazen bankta oturuyorum,yürümek için koskoca alan varken gelip dizimin dibinden geçen oluyor.Mutlaka yanaşırız,bakarız,dinleriz,konuşmak için fırsat kollarız.
Pembe otobüse binmeyenlere kötü gözle bakılacağı fikrine katılıyorum.Hakediyor denecek ki başka bir konuda bazı üyeler,ayrı otobüs istemeyenlere bu yakıştırmayı yaptılar bile.
nasıl yaa"Ayrı otobüs istemiyorsanız taciz sizin gibilere müstehak" mı dendi yani
olacak iş değil. Konu amacından saptırılmaya zaten meyilli diyordum ama asıl temelindeki amaç farklıymış sanırım.
![]()
Neden olmasin? Hem bunun seriatla vs. alakasi yok. Taciz edilme ihtimali olmadan seyahat etmeyi hangi kadin istemez oyle degil mi?
Tacizi doğuran olay sadece cinsiyet veya uzuv faktörü değil ki. Kadın kadına yolculuk ederiz taciz edilmeyiz anlamına gelmiyor. Toplumu ayrıştırmanın yeni bir yolu sadece.
İnsanız biz , sokakta beraber misket oynayarak büyüdük , aynı sıralarda dirsek çürüttük. Düne kadar arkadaşımız , komşumuz , abimiz olan erkekler ne ara düşmanımız oldu ? Bu tarz haberlerle tüm erkeklere tacizci , tecavüzcü , sapık damgası vurulmaya çalışılmasını şiddetle kınıyorum.
Bakın yakın geçmişten bir haber size. 2 si de kadın.
Lezbiyen cinayetinde ‘kıskançlık’ itirafı
Lezbiyen cinayetinde ‘kıskançlık’ itirafı Türkiye’de işlenen ilk lezbiyen cinayetinin faili Hülya Ceylan “Sevgilim Seher Demir bana ‘bir erkeğe ilgi duymaya başladım’ deyince kıskançlık krizine girdim” dedi.
DHA
Yayınlanma tarihi: 02 Mayıs 2014 Cuma
A+A-
![]()
İSTANBUL Esenyurt’ta önceki polisi arayan Hülya Ceylan isimli genç kadın, sevgilisini öldürdüğünü söyleyerek polise teslim olmak istedi. Genç kızın adresi vermesi üzerine olay yerine giden polis belirtilen dairede Seher Demir (21) isimli genç kızı yerde kanlar içinde yatarken buldu. Polisler ilk etapta genç kızın bir erkek tarafından öldürmüş olabileceğini düşündü. Ancak Hülya Ceylan’ın itirafı üzerine şaşkına döndü. Soğukkanlıydı..
Katil zanlısı 26 yaşındaki Hülya Ceylan, polise iddialara göre Seher Demir ile 6 ay önce tanıştığını ve aralarında lezbiyen ilişki olduğunu söyledi.Ceylan, olay günü genç kız ile birlikte ablasının evine geldiklerini ve ilişkiye girdiklerini anlattı.
Vatan'ın haberine göre; zanlının, kız arkadaşının ilişkiden sonra kendisine “bir erkeğe ilgi duyuyorum. Artık seninle ilişkimi bitirmek istiyorum” demesi üzerine kıskançlık krizine girerek sevgilisini bıçakladığını sözlü olarak itiraf ettiği öğrenildi. İlk olarak Esenyurt Asayiş Büro Amirliği’ne getirilen Ceylan, buradan da sorgulanmak üzere Cinayet Büro Amirliği’ne götürüldü. Ceylan burada susma hakkını kullandı. Polis Ceylan’ın kullandığı bıçağı da evde yaptığı aramada buldu. İşlemlerinin tamamlanmasının ardından Büyükçekmece Adliyesi’ne çıkartılan Hülya Ceylan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Soğukkanlı olduğu görülen Hülya C.’nin ailesi ise gözyaşlarına hakim olamadı
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/67299/Lezbiyen_cinayetinde__kiskanclik__itirafi.html#