Tuvalet Eğitimi Siyez Bulguru kızımın kabızlığına çare oldu... :)

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

Spesifikinsan

Almina ve Çınar ilkokula başladı! :)
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
14.774
678
213
Arkadaşlar ,çocuğunda kabızlık ve kaka tutma sorunu olanlara..
22 aylık Kızım kakasını tutuyor..Gliserin fitille,hoşaf vs yedirerek kakasını yaptırmaya çalışıyoruz.Kakasını tuttuğu için katılaşıyor kakası da..Dün akşam bunların hiç birini vermedik..Akşam Siyez Bulguru pişirmiştim..Onun etkisi büyük ihtimalle..Cıvık bir şekilde bol kaka yaptı bu sabah..İshal değil..Kakasında da yer yer bulgur taneleri vardı...Siyez Bulgurunun bağırsakları çok iyi çalıştırdığını okumuştum..Kakasını yapınca rahatladı çocuğum..Öyle hasta falan da değil..Uzun zamandır böyle rahat kaka yapamıyordu..Ben bunun Siyez Bulguru sayesinde olduğunu düşünüyorum..İmkanınız varsa temin etmenizi öneririm..

Son düzenleyen: Moderatör:

siyez bulguru nedir.lütfen söyle.nerden temin edebilirim.25 aylık çocuğum 8 aydır bu dertle uğraşıyorum.herşeyi denedim.eczanelerde ilaç kalmadı kullanmadığım.çocuk doktorları.çocuk cerrahı.metebolizma testleri.kolon grafileri hiçbir sorun gözükmüyor ama kızım inatla kakasını yapmıyor.

Kastamonu da yetişen bir tür bulgur...Belki sizin kızınız da anal dönemdedir..Bu dönem çocuklarda kaka tutma durumu olabiliyormuş...

canım siyez bulgurunu temin ettim.dün pilavını yaptım biraz ölgün bir şekilde yedirdim.akşam kakam geldi deyip kendini sıkıp her zaman yaptığı gibi tur atmaya başladı oda oda.gecede karnımı ağrıdı galiba sürekli ağlayarak uyandı.bendede biraz vardır kabızlık bende yadim pilavdan.hakkten çok iyi çalıştırıyor bağırsakları ama kızımın inadı yine galip geldi.

Canım belki uzun süre tuttuysa katılaşmış olabilir içerde..Bir kez yapsa yapabilse gerisi gelir belki...

ya Allah razı olsun temin etmeye çalışıcam benim oğlum 15 aydır bu sıkıntıyı yaşıyor
yavrum kaka yapmak için morarıyor,kızarıyor,ter içinde kalıyor inşallah inşallah bulurum ve inşallah işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…