of yaa cok kotu. calisiyodum ayrilicam daha devam edemiycem zaten dayanilmaz oluyo aksamlarigeçmiş olsun canım siyatik ağrısı berbattır o gezer bir de değişir bazen bacak bazen bel bazen popo bile ağırır şuan dinlenmekten başka bişey yapamazsın bir de temizlik yaptığın da dikkat et daha fazla ağrın olur
Canım bende 24. Haftadayım benim de sağ kalçamda bahsettiğin tarzda ağrılarım var zor yürüyorum ama neden olduğunu bilmiyorum yarın ortopediğe gideceğim acaba benimki de mi senin durumunla aynı.of yaa cok kotu. calisiyodum ayrilicam daha devam edemiycem zaten dayanilmaz oluyo aksamlari
nette baya arastirdim cok oluyomus gebelikte. fizik tedavi ve dinlenmek dogurunca geciyomus cok garip ya aksamlari komple ayaklarim agriyor fena bi sekilde.burayada yazarsin sonra bakalim.ne dicek doktorunCanım bende 24. Haftadayım benim de sağ kalçamda bahsettiğin tarzda ağrılarım var zor yürüyorum ama neden olduğunu bilmiyorum yarın ortopediğe gideceğim acaba benimki de mi senin durumunla aynı.
BEnde bunla ilgili konu açmıştım oraya da bi göz atar mısın canımnette baya arastirdim cok oluyomus gebelikte. fizik tedavi ve dinlenmek dogurunca geciyomus cok garip ya aksamlari komple ayaklarim agriyor fena bi sekilde.burayada yazarsin sonra bakalim.ne dicek doktorun
NEdense benim doktorum da hamilelikle alakası Yok dedi kafam karıştıBenim de belimden popoya sol bacagıma bahsettiğiniz agrı genelde oluyor, 5. Haftamda başladı normalde gebeliğin ilerleyen dönemlerinde olurmuş bu agrı, bende erken başladı çok kötü bir agrı bazen yürümekte güçlük çekiyorum, doktorum normal oldgnu söylemişti bu agrıların
Nedenini söledi mi peki ? Ve önerisi neymiş bu konuda doktorunun?NEdense benim doktorum da hamilelikle alakası Yok dedi kafam karıştı
BEn telefonda sordum oda hamilelikle ilgili olduğunu sanmıyorum ortopediğe git dediNedenini söledi mi peki ? Ve önerisi neymiş bu konuda doktorunun?
hamılelıkle alakası varmış ama dun akşam arastırdım baya, cocuk doğum pozisyonnunu alınca basını bu sınıre dayarmış bu siyatıkte vucutta ki en buyuk sınırmış bu nedenle yurumemızı engellıyoBEn telefonda sordum oda hamilelikle ilgili olduğunu sanmıyorum ortopediğe git dedi
sizinki başka birşeyden olabılır ama doktorunuza danışın yada ortopediye gıdın.Benim de belimden popoya sol bacagıma bahsettiğiniz agrı genelde oluyor, 5. Haftamda başladı normalde gebeliğin ilerleyen dönemlerinde olurmuş bu agrı, bende erken başladı çok kötü bir agrı bazen yürümekte güçlük çekiyorum, doktorum normal oldgnu söylemişti bu agrıların