- 17 Mayıs 2007
- 467
- 133
Ay tablette yazınca hep böyle düzeltiyor kelimeleri ben de sonradan farkediyor um. mhp yi desteklese diyecektimKeşke benimki de mhp yi destekleme ona bile razıyım iktidarı destekliyor koru körüne hem de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay tablette yazınca hep böyle düzeltiyor kelimeleri ben de sonradan farkediyor um. mhp yi desteklese diyecektimKeşke benimki de mhp yi destekleme ona bile razıyım iktidarı destekliyor koru körüne hem de
Körü körüne herhangi bir şeye bağlı bir insanla nasıl yürütebiliyorsunuz? Körü körüne olunca diyecek bişey bulamayınca öyle bir saçmalıyorlar ki o ortamı terk etmek istiyorum ben. Nasıl dayanabiliyorsunuzrosst: 41023565 .!.:Keşke benimki de mhp yi destekleme ona bile razıyım iktidarı destekliyor koru körüne hem de
Mhp başkanı çok komik bir adam ya çok da doğal samimi. Dün bir röportajı vardı gülmekten kendini alamıyorsun. Böyle siyasetçi lazım aslında. Bazen ben de mi desteklesem demiyor değilim
Keşke benimki de mhp yi destekleme ona bile razıyım iktidarı destekliyor koru körüne hem de
Meral akşener iyi oy topladı yalnız son hareketlerinde :)
Bizde zaman zaman yaşar olduk tek fark tartışmiyoruz fakat uç fikirlerimiz var konunun havası degiştimi kapatiyoruz hemen ona gore gerçekler başka bana gore bambaşka en iyisi hiç konuşmamak boyle bir konuda sevdiğini kirmak anlamsızHerkese Günaydın, erkek arkadaşımla sürekli belli aralıklarla siyasi açıdan tartışıyoruz. Bu beni çok yoruyor. Artık siyaset konuşmayalım dedik konu dönüyor dolaşıyor malum seçim gündemi var siyasete geliyor. O da sabit fikirli ben de. Zaten bu hayata karşı farklı bakış açısı durumu patlak veriyor arada. ama birbirimizi çok seviyoruz. genelde de anlasiyoruz herkes kadar yani. Düşünceli ve ilgilidir.
Neyse son tartışmamızı dün gece telde yaptık havadan sudan konuşurken ülke gündeminden falan, konu yine partilere geldi. Erkek arkadaşımla fakli uclarda iki partiyi destekliyoruz.. o kendi partisini anlattı ben kendimin kini.en sonunda sen benimkini degistiremezsin ben seninki hiç, boşuna uğraşmayalim dedi. Bence de öyle dedim ama ben ilerde çocuk lari olursa o lari etkilemek isterim ama tabii kendi düşünceleri kendi kararları ama ben etkilemek için çabaların dedim.
her zaman ki gibi sinirlendi ve çocuğun olursa yaparsın dedi ve iyi geceler dedi kapatti
Körü körüne herhangi bir şeye bağlı bir insanla nasıl yürütebiliyorsunuz? Körü körüne olunca diyecek bişey bulamayınca öyle bir saçmalıyorlar ki o ortamı terk etmek istiyorum ben. Nasıl dayanabiliyorsunuz
Rakı balık olayına karşı kizkizq bira içmeye çıksa hatta ben içmesem bile gittiğim için bozulur ama onu anlamaya çalışıyorum içki konusunda çok istekli değilim zaten babamın içki problemi vardı ve içen bir kocadan korktum ve sağlık açısından da İçmesem daha iyi diyorum. bu tarz şeyler isteSiyaset sadece oy verdim bitti değildir adam muhafazakâr diyelim bu hayatına da yansıyo tabiki atıyorum sen arkadaslarla rakı balık yapalım dersin adam zinhar der siyaset konuşma istersen al hayatın içinde, ben yapamam mesela
Rakı balık olayına karşı kizkizq bira içmeye çıksa hatta ben içmesem bile gittiğim için bozulur ama onu anlamaya çalışıyorum içki konusunda çok istekli değilim zaten babamın içki problemi vardı ve içen bir kocadan korktum ve sağlık açısından da İçmesem daha iyi diyorum. bu tarz şeyler iste