Siyasi konuda fikir ayrılığı ve tartisma

Her zamanki gibi sinirleniyorsa nasıl "herkes" kadar anlaşabiliyor oluyorsunuz, anlayamadım?
Hassas olduğu konularda sinirleniyor her zaman gibi ben de biraz üstüne giderim üstelErim yani anlasamadigimiz konular var evet evlilik konusu o benden daha istekliydi hep bense evlilik konusunda emin değilim onunla alakali değil kendi içsel problemim

Hassas olduğu konularda sinirleniyor her zaman gibi ben de biraz üstüne giderim üstelErim yani anlasamadigimiz konular var evet evlilik konusu o benden daha istekliydi hep bense evlilik konusunda emin değilim onunla alakali değil kendi içsel problemim

Kadın/erkek konuları da aynı değil miydi? Bu kadar temelden farklılıklarla ilişki yürüyebileceğine ben pek inanmıyorum açıkçası.

Bu arada az önce aradı Günaydın demek için her zamanki gibi sıcakti dün gece niye öyle kapattın dedim boşver açmayalım dedi. Ok dedim sevgi sözcükleri ardı ardına geldi tabi benden de, böylece üstünü kapadık yine. Bu arada hayatim tv de hiç tören falan yok gösteri olurdu dedi yerel kanallarda da yok dedi ben de buyur burdan yak dim acaba niye yok artık stadlarda coşkuyla kutlanmiyor kaldırdılar unuttun mu dedim Hımmm dedi ben de yaaaa dedim uzarsa burdan da çıkacak tartışma sonra o da hemen boşver dedi kapatalım konuyu sonra sevgi sözcükleri falan aşkım Bocukum derken kapattık güzel bi sekilde

Kadın/erkek konuları da aynı değil miydi? Bu kadar temelden farklılıklarla ilişki yürüyebileceğine ben pek inanmıyorum açıkçası.
Valla biz ikincibucuk sene oldu yürütuyoruz ama kafa yapısı uymuyor o bir gerçek kadın erkek olaylarına bakış açısı farklı kavga ediyor bu Konularda ama o bildiğini yapıyo ben de

Valla biz ikincibucuk sene oldu yürütuyoruz ama kafa yapısı uymuyor o bir gerçek kadın erkek olaylarına bakış açısı farklı kavga ediyor bu Konularda ama o bildiğini yapıyo ben de

Bazen niceliktense nitelik daha önemli işte, sonu gelmeyen tartışmalar hele de aynı konulardansa yorar insanı, üstü zoraki kapatılan konular ve canım, cicimle halının altına süpürülen şeyler de canavara dönüşür :/ İki kişinin bildiğini okuması da arkadaşlıkta soruna yol açmaz ama iş ilişki, evliliğe gelince şüphelerim var.

Bazen niceliktense nitelik daha önemli işte, sonu gelmeyen tartışmalar hele de aynı konulardansa yorar insanı, üstü zoraki kapatılan konular ve canım, cicimle halının altına süpürülen şeyler de canavara dönüşür :/ İki kişinin bildiğini okuması da arkadaşlıkta soruna yol açmaz ama iş ilişki, evliliğe gelince şüphelerim var.
bu gibi konulardan ayrılmayı çok istedim ama güçlü birisi değilim sanırım ve seviyorum aynı şekilde o da seViyor benimle alakali birçok şeyi gözardı ediyor

Zaten tartışa tartışa öğrendik biz de konuyu kapatmaya çalışıyoruz. Hatta komik bir hal aldi beni kizamanım tarzda verdi veristirdi benim partiye hatta taaa derinkere indi ataturk zamanina sonra da ama boyle de olsa bitanemm ben seni cokk seviyorummm dedi...yumuşatmak için bilmiyorum of
:KK70::KK70: güzel kıvırmış....arada da sen kıvır olsun bitsinn....

Bu arada az önce aradı Günaydın demek için her zamanki gibi sıcakti dün gece niye öyle kapattın dedim boşver açmayalım dedi. Ok dedim sevgi sözcükleri ardı ardına geldi tabi benden de, böylece üstünü kapadık yine. Bu arada hayatim tv de hiç tören falan yok gösteri olurdu dedi yerel kanallarda da yok dedi ben de buyur burdan yak dim acaba niye yok artık stadlarda coşkuyla kutlanmiyor kaldırdılar unuttun mu dedim Hımmm dedi ben de yaaaa dedim uzarsa burdan da çıkacak tartışma sonra o da hemen boşver dedi kapatalım konuyu sonra sevgi sözcükleri falan aşkım Bocukum derken kapattık güzel bi sekilde
çok garip bir muhabbetiniz var.
seni özleyen bir sevgili günaydın demek için arıyor seni ve sana "aşkım neden tv de bayram kutlamaları yok" diyor.
yani bu kavga edip barışmak için aradığın sevgiline 5 dk lık telefon konuşmasında söylenecek en son muhabbet konusudur.
bence sizin aranızda şuan gün yüzüne tam olarak çıkıp patlamımış bir zıtlaşma mevcut.
ne gerek bu kadar iki uç noktadan ipleri germeye. bence kara görünüyor

Bende sevgilimle farkli pastileri destekliyorum. Ikimizde destekledigimiz partiye oy verecegiz. Siyasi programlari izledigimzde elestiride yapiyoruz. Cunku destekledigimiz partilerin yanlis buldugumuz soylemleride var. Niye bir bir parti yuzunden tartisilsin ki secim olur biter bizim iliskimiz daha onemli.

Parti desteklenir, parti tutulmaz.
Daha dogmamis cocuk icin etkilemeye calismayi dusunmek cok sacma.
Cunku bugunku fikirleriniz bi 10 sene sonra ayni kalmayabilir de.
Nedir bu inat?
Cok sacma.

Demokrasi ne kadar güzel degil mi? Herkez istedigini düsünüe bilir, istedigini yapa bilir, istedigini destekliye bilir! En Büyük TÜRKİYE
Bence bu konulara girmeyin. Girince bile karsinizdakinin fikirlerini veya görüs acisini belli ki degistiremiyorsunuz, konuyu kapatin. :KK4:

Takım tutar gibi parti tutma anlayışını hiçbir zaman anlayamayacağım. Ne gerek var siyaseti bu kadar hayatın merkezine koymaya.. Koyarsanız tabi ki ilişkinizi etkiler. Seçim zamanı oy verirsiniz kimse kime oy verdiğinizi bilmez olay biter. A partisi B partisi diye konuşmaya bile değmez. Hiç hoşlanmadığım konuşmalardır siyaset konuşmaları.

eşim mhpyi destekliyor ben karışık. :) o yüzden sallamıyoruz birbirimiz. Ama eşim iktidarı desteklese çok ciddi yürütemezdim.

Bir tane partiyi tutanla sevgili değil arkadaş bile olamıyorum. Ciddi anlamda olamıyorum ama hani bir konu açılırsa saçma sapan açıklamalar yapıyo falan sinirim bozuluyo cıkss diyorum. Konu sahibi haklısın yani. Ben ayrılırdım kesin ve net. Ayrıl demiyorum yanlış anlama

çok garip bir muhabbetiniz var.
seni özleyen bir sevgili günaydın demek için arıyor seni ve sana "aşkım neden tv de bayram kutlamaları yok" diyor.
yani bu kavga edip barışmak için aradığın sevgiline 5 dk lık telefon konuşmasında söylenecek en son muhabbet konusudur.
bence sizin aranızda şuan gün yüzüne tam olarak çıkıp patlamımış bir zıtlaşma mevcut.
ne gerek bu kadar iki uç noktadan ipleri germeye. bence kara görünüyor
Tabi böyle yazıya dökün ve tuhaf gibi duruyo ama konuşmanın akisi içinde napıyosun falan diye sorduğumda tv ye bakıyorum ama tören görmedim dedi yani olayı bu

eşim mhpyi destekliyor ben karışık. :) o yüzden sallamıyoruz birbirimiz. Ama eşim iktidarı desteklese çok ciddi yürütemezdim.
Mhp başkanı çok komik bir adam ya çok da doğal samimi. Dün bir röportajı vardı gülmekten kendini alamıyorsun. Böyle siyasetçi lazım aslında. Bazen ben de mi desteklesem demiyor değilim

X