Siyasi düşünce yaşam tarzına da yansıyo bazen kısıtlamalar yapabiliyoruz sonra konu muhafazakarlar açıklık kapalıdır olayina geliyo ordan da ho ppp siyasete ama Dünkü konu haberlerle alakali yorumlar yaparken çıktı ama ben sevgilimle her konuda konuşabil mek isterim onun fikrini değiştirmeye calismiyorumSiyasi düşünce hayatınız da çok çok önemli bir yer tutmuyorsa eğer, aynı düşünmek zorunda değilsiniz bu konuda ..
Yeri geliyor aynı aile de büyümüş bireyler bile farklı görüşlere sahip olabiliyorlar ..
Sadece anlamadığım nokta neden birbirinizin görüşünün doğruluğunu birbirinize kabul ettirmeye çalışıyorsunuz?
Fikrini degistirmek istemiyorum zaten ama neden sen haklısın diyeyim o desinboşuna gizli oylama yapılmıyor. madem fikrini değiştiremeyeceksin sen haklısın de geç.
Cok ucta siyasi fikir ayriligi varsa bu hayat/dunya görüşlerinizin de uymadigi anlamina gelir. Baska konularda anlasabiliyor musunuz?
kendi adima dusundugumde siyasi olarak taban tabana zit gorusler benimsedigim insanlarla zaten anlasamiyorum. Yani hangi partiye oy verdiginden kimi desteklediginden ote yasama bakis, algilayis sekillerimiz farkli. O yuzden birakin iliskiyi arkadasliklarimi bile yurutemiyorum.[/QUO
Genel olarak anlasabiliyoruz bilmiyorum sürekli sorgulama durumundayım aslında böyle olaylarda patlak veriyor bişeyler sinyal veriyor olmuyo iste
neden biri haklı olmak zorunda. ikinizin de kendine göre doğuları olabilir. ben zaten benim partim 4 4 lük diyeni anlamam. sadece benim için kötünün iyisine oy veririm. mükemmeli yok ne yazıkki....Fikrini degistirmek istemiyorum zaten ama neden sen haklısın diyeyim o desin
Hayatınızın diğer alanlarına yansımiyor mu:))
Tartışmak istemiyorsan he he diyip geç, Yada o konuyu açınca sen farklı şeyden bahset.
Diyosun ki ben neden haklısın diyim o desin. İşte bu yanlış canım. İkiniz de inatçısınız madem, ya bu deveyi güdeceksiniz ya bu diyardan gideceksiniz.
Siyaset konusunda bugün sen alttan al, yarın o alsın. Bişey kaybetmezsiniz merak etmeyin.
Bende eşimle öyleyim. Farklı parti taraftarıyız. Hoş ben siyaset konuşmayı sevmem, her ortamda da konuşulmasından da çok hoşlanmam, sıkıldığım zaman başka bişeyden konu açıyorum, siyaset konusu kapanıyor.
Sende öyle yapmayı dene.
Siyasi düşünce yaşam tarzına da yansıyo bazen kısıtlamalar yapabiliyoruz sonra konu muhafazakarlar açıklık kapalıdır olayina geliyo ordan da ho ppp siyasete ama Dünkü konu haberlerle alakali yorumlar yaparken çıktı ama ben sevgilimle her konuda konuşabil mek isterim onun fikrini değiştirmeye calismiyorum
Zaten tartışa tartışa öğrendik biz de konuyu kapatmaya çalışıyoruz. Hatta komik bir hal aldi beni kizamanım tarzda verdi veristirdi benim partiye hatta taaa derinkere indi ataturk zamanina sonra da ama boyle de olsa bitanemm ben seni cokk seviyorummm dedi...yumuşatmak için bilmiyorum ofbiz de eşimle aynı durumdayız...ne zaamn siyaset açılsa birbirimize giriyoruz.....
konu açıldığında akıllı ol konunun tartışmaya gideceğini düşünerek hı ho ha DE GEÇ.....