siyasetten anlamıyorum çok utanıyorum ne olur yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maydanoz gibi yaşıyorum diyosun yani

Gazete dergi kitap akşam haberleri sosyal medya...hepsine hakim ol, yaşadığın ülke yahu insan nasıl bu kadar bihaber olur anlamıyorum
Siz kendinizi geliştirmek için neler yapıyorsunuz , hangi gazete , hangi kitabı okumalıyım, yönlendirebileceğiniz bir kaynak var ise sevinirim. teşekkürler.

Teşekkür ederim. Kitapları edinip okuyacağım saolun.

O değilde 2009 benden hemen önce üye olmuşsunuz ama sanırım pek takılmamışsınız kadınlar külubune
Ara ara takılsaydınız bu işi çözerdiniz

Herkes ne çok siyasetten anlıyormuş.. Şuan aramızda " siyaset yapan" kişiler var bunu anladım :)

Siyaseti öğrenmek zorunda değil kimse.. İlla ortama ayak uydurmak istiyorsanız ki bana göre gerek yok gazete, dergi, haber v.s yeter atarlı atarlı siyaset tartışmaya. :)

Başta anayasayı okuyun. Sonra bol bol kitap oku. Sonra haber siteleri. Ama her görüşten. Sonra sen seçmelisin.

Çocukken belediye başkanı olup, köpeklere ve diğer hayvanlara yaşama özgürlüğü verecektim.

Siz kendinizi geliştirmek için neler yapıyorsunuz , hangi gazete , hangi kitabı okumalıyım, yönlendirebileceğiniz bir kaynak var ise sevinirim. teşekkürler.

her gün takip ettiğim 8 10 köşe var mesela, ilk kurşun sitesinden takip ediyorum genelde, yoksa evde tv çocuktan dolayı pek açılmıyor, Emre kongar demiş arkadaşlar, aynen katılıyorum, benim çok takip ettiğim bir yazar da sinan meydan ayrıca Banu Avar ama Banu hanım daha detaylı ve yoğun yazar o sonraya kalsın

Bazıları da öyle bi yorum yapmış ki sanırsın hepsi siyasi, hepsi her konuda her şeyi bilen insanlar. Ne acayipsiniz ya. Kız derdini paylaşmış işte, ayıplamayın da demiş. Herkes dönsün de kendine baksın benim ne eksiğim var diye. Ne anlayışsız insanlarsınız ya

Ben seni A partisine dgru yonlendiririm.
Bi baskasina B partisine.

Yasam tarzina baglidir hangi partiyi destekledigin.
Bence haberlere bak.
Sana burdan bak bu kanal tarafsiz burdaki haberlere bak demek isterjm.
Ama oyle bi dunya yok.
Hepsi tarafli.
O yuzden tavsiye olarak haber saati 7miydi ne.
Otur tv karsisina ve bi haberi bitir. Sonra ayni o dk baska bi kanali ac. Ayni siyasi konulari bide ordan dinle.
Biyerde( samanyolu mesela) :
' recep tayyip erdogan( kendisi cumhurbaskanimiz olur bu arada) su kadar paraya ak saray yapti kendisine ' diye bi baslik gecer.
Diger bi haber kanalindaysa:
' ak saray sahsi bi konut degil' diye bi altyaziyla baslatir haberi.

Boylelikle kendinde dusunursun hangi dusunce yapisi sana uydugunu.

Bir kaç arkadaşın da dediği gibi Tarih, ekonomi, uluslararası ilişkiler, uluslararası hukuk, insan hakları, sosyoloji bilmeden siyaset bilmek çok da mümkün değil. Gazete okuyarak ancak gündemi takip edebilirsiniz, gündem hakkında fikir edinebilirsiniz.

Sizi yadırgamıyorum.Hatta özendim.Keşke hiçbirimiz bu kadar siyaset bilmeseydik.Zorunda kalmasaydık,maruz kalmasaydık.Bilmemek iyidir.Bilince dert sahibi oluyorsunuz.

Anlayanlarda sanki hangi parti iyi hangisi kötü biliyormuki
Bende parti tutmuyorum yakın olduğum partiler var ama fikrim sürekli değişiyor
Kimse haksızlığa karşı durmazsa benimde kafam karışıyor
Bazen biri iyi gelirken bazen diğeri iyi geliyor
Kimseyle parti savaşına girmeyin zaten ama kpssye hazırlanırkenki vatandaşlık dersi varya ona çalışabilirsiniz gündemide takip ederken bişeyler oturur kafanızda

Rezil olcak bişey yok fikrini soran olursa ben ilgilenmiyorum bu konularla. Çok hoşlanmıyorum dersin. Cooll bı edayla çıkarsın işin içinden

Kamu kurumuna nasil memur oldun? Azıcık kpss çalışan bile bilgin olurdu. Sınavdan 50 alip mülakatla 90 alip kuruma girdiysen orası ayrı tabi.

Bu derece cahil (kusura bakmayın tek tanım bu) birine ben de gülerdim.İnsan yaşadığı ülkenin başkanı kim ,meclis nedir , seçim ne zaman niye yapılır bilmez mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…