How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Siyasal bilimler - sınıf öğretmenliği

Denizczn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2014
4
0
1
Adana
Meraba kızlar 😊
Tm1: 242
Tm2: 253 297852
Tm3:265
Ts1: 308
Ts2: 315 105007

Puanlarım bu şekilde. Siyaset bilimi ve kamu yönetimi istiyorum ya da uluslararsı ilişkiler. Ama bu puanla yani tm2 puanımla Gümüşhane çorum bartın gibi yerlerin ikinci öğretimi geliyor. Adana'da yaşıyorum. Oraya gidip alışabilir miyim çok düşünüyorum. Kafam çok karışık 😔 ilk sene notımı yükseltim yatay geçiş yaparım diyorum 1 sene daha sımav stresine dayanamam çok heycanlanmıştım zaten. Eskişehir, Çanakkale, Osmaniye, Karabük'de de bu sene siyaset bilimi açılıyor ve ilk kez öğrenci alacak. Bu şehirlere yerleşme ihtimalim var mı. Lütfen yardımcı olun 😔😔😔
Uluslarası ilişkiler, kamu yönetimi de tutuyor bir kaç yerde ama o da ikinci öğretim.
Muğla'da da sınıf öğretmenliği. Kendimi geliştirip yükselebileceğim bi bölüm olsa hiç durmam Muğla'yı tercih ederim ama atama bile neredeyse yok. 😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yardım edebilecek birileri yok mu 😔😔

hayatım alışırmıyım uzak yok ikinci öğretim diye düşünme herkes alışıyor, herkes gidiyor.. bunlara takılma,iş bulma imkanı yüksek olan alan hangisiyse ona yoğunlaş, sonuçta ömür boyu gideceğin yerde kalmayacaksın

benim sana tavsiyem ya bir sene daha hazırlan ya da kolay iş bulabilecek çabuk atanabileceğin iş alanı fazla olan 2 yıllık bölüm oku. sonra atan atandıktan sonra da 4 yıllığa çıkarmak için açıktan oku.
bir daha hazırlanıp tm den( pdr )pisikolojk danşmanlık rehberlik kazanmanı isterdim. kamu yönetimi uluslararası ilişkiler mezunu olup nasıl kolay iş bulacaksın onu düşün. 4 sene sonra işsizlikten bunalacağına bir sene daha bunal iyi bir bölüm kazan.
mezun olmuş biri olarak sana en büyük tavsiyem tekrardan çok iyi bir şekilde hazırlanmaktr. kolay gelsin.

Hazırlanamamaktan korkuyorum herkesin beklentisi fazla olacak ya yapamazsam diyorum

herkesi boşver başkaları için yaşayamayız. kendin için yap ne yapacaksan. önündeki ortalama 40 yıl için 1 yıl daha emek harcayacaksın. bunu düşün ya şimdi zorlanacaksın ya da 40 yıl. şimdi laf ederler diye korktukların 4 sene sonra iş bulamayınca da knuşacaklar. o yüzden sağı solu düşünme. ben sayısalcıyım eşit ağırlık 2 yıllık iyi bölüm nedir bilgim yok hiç olmadı kesin iş bulacağın kpss ile hemen atanacağın 2 yıllık oku sonra mesleğe atan açıktan 4 yıllığa tamamla.

ben de bir sene daha hazırlanmanı tavsiye ederim. söylediğin bölümlerin ne yazık ki iş alanı kısıtlı

Back