Siyam Kedisi Yardımm

bed0ykum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
103
0
Arkadaşlar meraba öncelikle.. Ben golden cinsi köpek almak istiyorum fakat ev müsait deil. onu biraz zamana bıraktım.. Bir arkadasımın siyam kedisi warmıs yavru 1aylık. vermek istiyor 6sınıda birini ben almayı düşünüyorum.. Siyam kedisi hakkında bilgisi yada söyleyecek seyleri olan varsa yardım ederse cook sevinirim.. ALmalımıyım sizce .s

1 aylık daha çok erken. anne sütünden kesilsin büyüsün biraz, öyle alın. ayrıca siyam kedileri çok uysaldır çok asildir. konuşkandır da. sahibine de çok bağlıdır. bir ömür boyu bakacaksınız, bakımını, aşılarını ihmal etmeyecekseniz alın. her sene yıllık aşıları oluyor, bi de 3 ayda 1 (dışarıya çıkmıyorsa) iç ve dış parazit aşıları oluyor. ayrıca şunu da belirteyim ki çok tüy döküyor. devamlı fırçalamak lazım

Bir ay biraz küçük bencede anne sütü almalı biraz daha, yoksa bağışıklığı zayıf olur.
Benimde siyam kedim var, çok akıllı, çok bağlı, çok asil bir kedi. Yemesi içmesi herşeyi asil. Ayrıca çok konuşkan isteklerini resmen miyavlıyarak anlatıyor, sen sorunca cevap veriyor, sahibine çok bağlı. Yaramaz değil, konulan kuralları anlayan bir kedi. Umarım alır ve beslersin, o zaman beni daha iyi anlarsın. Tüy dökmesi normaldi alında ama mevsim geçişlerinde artıyor, yazın feci döktü mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…