siyam kedisi olanlar :)

deci27

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2010
462
0
benim tombik maskaram :) kendisi siyam kedisidir :) başka siyam kedisi olan var mıı :)

Hayaliiiiim kedim olması hayranım ben bu kedilere dün de 2 kardeş siyam kedisi sevdim meleğim nasıl da yayıldı kucağıma hemen inmek de istemiyor yoook her zaman kedilerin istediği olacak biz onların kölesiiyiz ve seviyorum bunu Alerjim olmasa ırkı fark etmez hemen bir kedi sahipleneceğim ama korkuyorum astıma döner diye yoksa banane alerjiden
Bu harika meleğin sahibi olduğunuz için çok şanslısınız çok tatlıymış ama bu

saol cnm. :):) çok tatlıdır ya. bide bi oyunbaz anlatamam :):)
alerjin varsa cnm artık uzaktan sevcen mecburen

Zaten bu kedilerdeki oyunculuk hiç bir canlıda yok :) Yönetici ruhlu sırnaşık şeyler bunlar :)
Kedi gördümmü dayanamam heme severim göbüşünü kaşırım biraz ama yarım saat sonra

Son düzenleme:
Zaten bu kedilerdeki oyunculuk hiç bir canlıda yok :) Yönetici ruhlu sırnaşık şeyler bunlar :)
Kedi gördümmü dayanamam heme severim göbüşünü kaşırım biraz ama yarım saat sonra

bende dayanamiorum direk gidip seviorum. tamda böle kedi sevgisi biri olan için çok kötü bir durum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…