• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyahtn kurtuldum !! Umarım yardımcı olabilirim bayanlar :))

Miss.Heraa

Guru
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
162
25
298
Merhabalar, siyahtan kurtulmanın ne bela bişey olduğunu iyi bilen biri olarak bu konudaki bilgilerimi paylaşmak istiyorum buyrunnnnnnnnn
Öncelikle koyu kumral ile orta kumral arasındaki doğal saç rengimi bal köpüğü karamel gibi renklere boyattım ve en son olarak çağla şıkelin şaç rengindeki güzelim saçlarımı bir arkadaşımın yakıştırması ve ısrarı sonucu sonucu siyaha boyadım :gitme: kötükedihüso ama o da neydi boyadığımın ertesi günü inanılmaz kapkara bir renk ve yıpranmış kabarık bir model vardı karşımda, bu kadar çirkin olamazdım kafamçokkarıştı
Yapıcak bişey olmadığı için öncelikle saçlarımı bir süreliğine toplu olarak kullandım. Siyahın altında açık bir renk vardı birde yaz mevsimindeydik bol bol yıkadım (deniz, havuz, vs) fırsat buldukça beyaz sabunla saçımı çitiledim sositososito beyaz sabun kurutup sertleştirir ama kremle bu sorunu ortadan kaldırdım (bakım, yağda yapabilirsiniz),bol bol güneşlendim saçıma papatya suyu sürdüm. bu işlemlerden sonra (2-3 hafta) bi cesaret açık kumral boyayı aldım ve saçımı boyadım üst kısımları açıldı altları çok az açıldı haliyle ama ben altlara beyaz sabun ve yıkama işlemini devam ettirdim, uçlarından kestirdim böyleikle siyah yerleri baya bi gitti hihoyyyt yağ bakımlarıylada saçımın yıpranmasını önledim ve 1 BUÇUK AYDA saçlarım açık kumralla tatlı bal köpüğü arasında olmuştu. Okullar açılmadan öncede kuaföre gidip saçlarımı bronz kahveyle bal köpüğü karışımına boyattım (bunu yapmasanız bile olur yada kendiniz boyasanız) ve şu an saçımı görenler bayılıyor, böyle bir rengi nasıl yaptığımı soruyolar :1rolleyes: okul açılıncada kimse siyah saçtan bu renge döndüğünü anlamadı siyahtan eser kalmadı çünkü yerimseniben en yakın sürede bilgisayardan resim eklemesini öğrenip eklicem, umarım yardımcı olabilmişimdir opuyorumnanaktan

adınıza sevindim,ben şahsen şuanki saç renginizi merak attim umarım kısa sürede fotoğraf ekleyebilirsiniz

arkadaşım bende siyahtan kurtuldum rernlerim epey aktı hatta saçlarımın sana resmini koyucam saçlarımın rengi braz biraz açıldıktan sonra bende kumral rengine boyadım saçlarımı bir iki defa ama tutmadı kimi yerler tuttu kimi yerler tuttmadı şuan tam yedi ay oldu:bbo: sacıma boya sürmeyeli şimdi korkuyorum tutarmı tutmazmı diye yeni çıkan saçlar tutarda geri kalanı tutmaz die gerçi bende konu açmıştım ama yardımcı olan olmadı pek bide sen bak -tatlicadiarzu-bakalım bu rengarek saçlar dan nasıl kurtlurum rengi aynen Görüldüğü gibi saçımı flaş falan patlması yok

17112009839.jpg
[/URL][/IMG]

arkadaşım bende siyahtan kurtuldum rernlerim epey aktı hatta saçlarımın sana resmini koyucam saçlarımın rengi braz biraz açıldıktan sonra bende kumral rengine boyadım saçlarımı bir iki defa ama tutmadı kimi yerler tuttu kimi yerler tuttmadı şuan tam yedi ay oldu:bbo: sacıma boya sürmeyeli şimdi korkuyorum tutarmı tutmazmı diye yeni çıkan saçlar tutarda geri kalanı tutmaz die gerçi bende konu açmıştım ama yardımcı olan olmadı pek bide sen bak -tatlicadiarzu-bakalım bu rengarek saçlar dan nasıl kurtlurum rengi aynen Görüldüğü gibi saçımı flaş falan patlması yok

Resmi alıntı yapmadım canım belki rahatsın olursun diye ama bence saçlarının rengi çok hoş olmuş, siyahtan eser kalmamış derler ya aynen öyle olmuş opuyorumnanaktan ama bn derim ki koyu olarak gördüğün yerler varsa oralara beyaz sabun sür onla yıka, sonrada siyah olan yerlerini makasla hafifçe kesebilirsin böylelikle renk ayrımı temizlenmiş olur buyrunnnnnnnnn sonrada şu küçük boyalardan alabilirsin koyu olan yerlerine sürersin sadece bi kaç boyamada hepsi aynı renk olur bende o şeklde ypmıştım canım :utangac:

benim saçım orjinal koyu siyah ben esmerim ben nasıl açabilirim bile nvarmıııı sıkıldım siyahtan çokkkk

Canım boyatabilirsin aslında çok şirin tonlar elde edebilirsin yada açıcı spreyler falan alabilirsin onlarla açabilirsin opuyorumnanaktan yazında papatya suyunu denersin :)

miss.herra sagol cn mdenemekte fayda var haklısın yancak die korkuyom saçım çok saglıklı çünkü gürdeee denicem ama dediklerini

Zaten saçların gürse bişeyde olmaz canım, hem çok güzelde bir renk elde edersen deyme keyfine kaydirigubbakcemile3 . Sonrada istedğin modelleri yaparsın daha şık ve bakımlı durucaktır, denemekte fayda var opuyorumnanaktan

Zaten saçların gürse bişeyde olmaz canım, hem çok güzelde bir renk elde edersen deyme keyfine kaydirigubbakcemile3 . Sonrada istedğin modelleri yaparsın daha şık ve bakımlı durucaktır, denemekte fayda var opuyorumnanaktan

tmm cnm denicem ben degişimi seven biriyim enkötüsü kötü olursa şapkayla gezeriz biraz idare ederim evdeyim nasılsa heheopuyorumnanaktan

O zaman güzelmiş canım , ama değişiklik iyidir bide çok güzel olursa başka ne olsun kaydirigubbakcemile3

Iyi akşamlar arkadaşım ben saçlarımı dün palettenin altın parıltılı çikolata rengine boyadım ancak diplerim tam rengini aldı fakat uçları daha koyu kaldı. Uçtaki rengi dipteki renge nasıl yaklaştırabilirim en azından biraz daha açılmasını istiyorum uçlarının

sağlıklı bir şekilde dönmüşsün siyahtan diyelim ve tebrik edelim seni o zaman arkadaşım!
ben yıllar önce simsiyah boyama gibi bi gaflete düşmüştüm
annem kafamı görünce bu saçı yarına kadar değiştirmezsen evlatlıktan reddedicem dedi bana
babam görmesin diye tülbentle dolaştım evde bi kaç saat sempatiksalakcinni
nataşa gibi olmuştum söylemesi ayıp
beyaz ten yeşil gözlüyüm çünkü , acaip kötü oldu bana simsiyah kömür gibi saç
sonra hemen kuaföre gidip kusturtmuştum boyayı
ama saçım berbat oldu
yanık ve acaip yıpranmış bir hale geldi
kabus gibi günlerdii mafoldumben
kimseye kuaförde siyah saçı kusturmayı tavsiye etmiyorum ama herkesde senin kadar sabırlı değil tabi uğraşamaz bu kadar süre

Back