Saç Rengi ve Saç Boyama Siyahtan Yeni Saç Rengine Geçiş

Olala

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
6.464
17
156
46
İstanbul
Kızlar selam opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Neredeyse son 2 senedir saçımı siyaha boyuyorum..
Sanırım bu renkten artık sıkıldım
Başka renklere geçmek istiyorum :hulya:

Biliyorum siyahın üstüne renk tutmuyor,
Yine de bir yolu olmalı,
En azından çikolata kahve gibi sıcak bi renk yapmak istiyorum..

Bu konuda deneyimli arkadaşların tavsiyelerini bekliyorumm,
Çook teşekkürlerrr olumunekankayizsmile

Benim siyahımı açıcı bile açmadı koyu kahve kaldı kurtulamıyorum. Bir kere boyadım siyaha bir daha da boyamam herhalde kendi saçlarım bayağ çıktı kızıla boyadım şimdi kırmızıdan siyaha gidiyor saçlarım mirmirmirmir

bende siyaha boyadım ama pişman oldum ya eski saç rengimi istiyorum =( sanırım renk açıcılar biraz akıtıyormuş deneyen var mı acaba ?

bi arkadaşamınkini yaptık biz..anlatıyım...kolestonun renk açıcıları var üzerinde yazıyo yoğun renk açıcı die...ondan alın ama içinde az var 3 kutu felan yeter sanırım normal bi saça.

onu uyguladık turuncu oldu...sonra küllü kumrala boyadık turunculuğu gitsin die..turuncu karamel gibi bişe olmuştu çünkü..

en sonda da kahverengiye boyadık kahve istediği için arkadaşlar..çok da gusel oldu

hiç yıpranmadı da üstelik çok gusel oldu

şuan kullanıo saç rengi de çok güsel

ama bütün işlemleri aynı gün yapmayın...küllü kumrala da boyadıktan 1-2 ay snra boyayın başka renge.maksat turunculuğu geçsin

aynen bende kolestonun renk açıcısıyla açtım turuncu oldu ve üzerine kahve boyadım çok da güzel oldu eski halime döndüm artık =)

benimde yıllardır siyahtı saçım ama evde cesaret edemedim. kuaförde açtırdım ona rağmen yıpranma oldu. siyahtan önceki zemin önemli. bence riske atma kuaföre yaptır. üstünede istediğin renge boyatırsın.

hacı şakir saçtaki siyah boyayı akıtıyor diye biliyorum rengi bir iki hafta boyayı iyice akıttıktan sonra palette 10.0(papatya sarısı) saçın rengini baya açıyor ardından istedgın boyayla boyayabılırsın canım

aynen bende kolestonun renk açıcısıyla açtım turuncu oldu ve üzerine kahve boyadım çok da güzel oldu eski halime döndüm artık =)

canim ayni gun mu ustune kahve boyadin birde kulu bi renk miydi yoksa normal kahve mi boyadin benim kendi saç rengim çok açik aslinda ama ben koyu kahve yapmak isterken siyah oldu :S simdi bu saçlarimi açsam ustune normal kahve veya kumral boyasam turunculuk yok olur mu birde saçim koyu kumral olur mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…