bende haziraz ayında uçlarda kalan siyah yerleri oreal le açtım o zamanla bu siteyi bilmiyordum başka yol yok sanıyordum,saçım yanar diye çok bekletmedim kızıla dönük olunca yıkadım bir kaç gün bekleyip çikolata kahveye boyadım tabi boyama tekniklerinide bilmiyordum,hala tam eşitlik saglayamadım uçlar siyah değil ama diğer yerlere göre daha koyu kahve ıkı aydır uçları farklı diğer yerlerı farklı boyayla boyuyorum dipler açılmasın diye dipleri 5 numarayla uçlar ve diğer yerlerı 8 numaraylşa boyuyorum dipler sabit aklıyor diğer yerler açılıyor geçen hafta gene bu bolla boyadım ama bu kez dipleri gene 5 numarayla boyadım uçları ve diğer yerleri 9 numarayla boyadım önce koyu olan uçları boyuyorum 5,6dk bekleyip dipleri boyuyorum sonrada diğer yerleri ve uçların tekrar üzerinden geçiyorum bu sefer baya açıldı ve eşitlenmesine az kaldı ve renkte güzel oluyor sende bu şekilde boyarsan eğer siyah kalmadıysa kahve olduysa.hala siyahsa tüy sarartıcı krem kullanan var,palette yoğun açıcı kullanan var bunları deneyebilirsin sadece koyu yerlere uygularsın ama üstüne açık renk boyayla boyamalısın kuaföre bende güvenmem ve hiç boyatmadım kuaförde