• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyahtan tamamen kurtulamamak...

meltem2809

Guru
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2009
201
10
298
32
Merhaba kızlar bi konuda danışmak istiyorum size .:1closedeyes: Saçlarım siyahtı daha sonra kuaförde açtırdım koyu altın kahveye boyatmıştım ama siyah tamamen akmadı yani bi kaç boyama gerek bizim boyamamız gerekıyor falan dediler , saçımın ön tarafları daha koyu arkalarına göre .Bense evde kendim halledebilcegimi düşündüm . Sizce kuafördemi boyatmam gerekir , ve açıldıgı için saçımda hafif turunculuk ve kızıllık var renkten dolayı da olsa gerek. Ben ıcınde kızıldan eser olmayan bi renge boyamak ıstıyorum ,beyaz tenlıyım hatta çok beyazım diyebılırız , yüzümü tatlı gösterıcek bişey istiyorum , ama açık kahve tonlarıda olsun istemiyorum . Yardımcı olursanız mutlu olurum :) :)hihoyyyt

ben dün evde sacımın uclarında siyah kalan kısımları actırdım bence hiç gidip o kadar kuaföre para bayılma kendin yapabilirsin rahatlıkla kuaförler sırf ceplerini düşündükleri için evde olmaz falan diyolar .

naptımı anlatıyım sana . yıpranmış saçlar için olan lilafix adında krem acıcı aldım mavi toz yok içinde bildiğin krem rengi onu 30 volümlük oksidanla kıvam alana kadar karıştırdım sonra uclarına sürdürdüm siyah olmayan kısımlarımı direk sarıya yönelik açtı siyah kısımlarda acık kızıl oldu ama renk renk olmadı yani cok bugun de boya atıcam küllü açık sarıyla açık küllü kahveyi karıştırıp belkide biraz içine gri boya katıcam . zamanla boyaya boyaya renk oturur sanıyorum

bende haziraz ayında uçlarda kalan siyah yerleri oreal le açtım o zamanla bu siteyi bilmiyordum başka yol yok sanıyordum,saçım yanar diye çok bekletmedim kızıla dönük olunca yıkadım bir kaç gün bekleyip çikolata kahveye boyadım tabi boyama tekniklerinide bilmiyordum,hala tam eşitlik saglayamadım uçlar siyah değil ama diğer yerlere göre daha koyu kahve ıkı aydır uçları farklı diğer yerlerı farklı boyayla boyuyorum dipler açılmasın diye dipleri 5 numarayla uçlar ve diğer yerlerı 8 numaraylşa boyuyorum dipler sabit aklıyor diğer yerler açılıyor geçen hafta gene bu bolla boyadım ama bu kez dipleri gene 5 numarayla boyadım uçları ve diğer yerleri 9 numarayla boyadım önce koyu olan uçları boyuyorum 5,6dk bekleyip dipleri boyuyorum sonrada diğer yerleri ve uçların tekrar üzerinden geçiyorum bu sefer baya açıldı ve eşitlenmesine az kaldı ve renkte güzel oluyor sende bu şekilde boyarsan eğer siyah kalmadıysa kahve olduysa.hala siyahsa tüy sarartıcı krem kullanan var,palette yoğun açıcı kullanan var bunları deneyebilirsin sadece koyu yerlere uygularsın ama üstüne açık renk boyayla boyamalısın kuaföre bende güvenmem ve hiç boyatmadım kuaförde

ben dün evde sacımın uclarında siyah kalan kısımları actırdım bence hiç gidip o kadar kuaföre para bayılma kendin yapabilirsin rahatlıkla kuaförler sırf ceplerini düşündükleri için evde olmaz falan diyolar .

naptımı anlatıyım sana . yıpranmış saçlar için olan lilafix adında krem acıcı aldım mavi toz yok içinde bildiğin krem rengi onu 30 volümlük oksidanla kıvam alana kadar karıştırdım sonra uclarına sürdürdüm siyah olmayan kısımlarımı direk sarıya yönelik açtı siyah kısımlarda acık kızıl oldu ama renk renk olmadı yani cok bugun de boya atıcam küllü açık sarıyla açık küllü kahveyi karıştırıp belkide biraz içine gri boya katıcam . zamanla boyaya boyaya renk oturur sanıyorum

Canım aslında açıcı kullanıcak kadar çok siyah kalmadı nasıl anlasam arkalar daha bakırımsı önlerse daha kahvemsi yani düzgün açamadılar sanırım saçımı . önlerden kastımsa sadece perçem bölgelerim diger tarafların hepsı aynı bir de dipten sonra gelen saçlarımda hafif bi renk dalgalanması war , kuaför tekrar açıcı kullanmama gerek olmadıgını söylemişti 1 kaç kez üstüne boyarsak o fark ortadan kalkar demişti , zaten koyu altın kahvede bi derece bakırlık varmış, birde saçımı açtırınca akmadı o bakırlık bi türlü ben güneşte kızıl parlamasını değilde kahve parlamasını istiyorum yani açık bı kahve tonu olmamalı koyu da olmamalı ne yapıcagımı şaşırdım :çok üzgünüm:

bende haziraz ayında uçlarda kalan siyah yerleri oreal le açtım o zamanla bu siteyi bilmiyordum başka yol yok sanıyordum,saçım yanar diye çok bekletmedim kızıla dönük olunca yıkadım bir kaç gün bekleyip çikolata kahveye boyadım tabi boyama tekniklerinide bilmiyordum,hala tam eşitlik saglayamadım uçlar siyah değil ama diğer yerlere göre daha koyu kahve ıkı aydır uçları farklı diğer yerlerı farklı boyayla boyuyorum dipler açılmasın diye dipleri 5 numarayla uçlar ve diğer yerlerı 8 numaraylşa boyuyorum dipler sabit aklıyor diğer yerler açılıyor geçen hafta gene bu bolla boyadım ama bu kez dipleri gene 5 numarayla boyadım uçları ve diğer yerleri 9 numarayla boyadım önce koyu olan uçları boyuyorum 5,6dk bekleyip dipleri boyuyorum sonrada diğer yerleri ve uçların tekrar üzerinden geçiyorum bu sefer baya açıldı ve eşitlenmesine az kaldı ve renkte güzel oluyor sende bu şekilde boyarsan eğer siyah kalmadıysa kahve olduysa.hala siyahsa tüy sarartıcı krem kullanan var,palette yoğun açıcı kullanan var bunları deneyebilirsin sadece koyu yerlere uygularsın ama üstüne açık renk boyayla boyamalısın kuaföre bende güvenmem ve hiç boyatmadım kuaförde

benim siyahlarım uçta degıl canım hatta siyah bile degil normal saç rengımden yanı boyattıgım renkten daha koyu bı renk belkı 2 ton yada 1 ton daha koyu oda perçemlerimde , açıcı sürersem eger berbat ederim diye duşunuyorum 2 kere istedıgım renge üst üste boyasam o koyu yerlere daha az sürsem açık taraflarına daha yogun sürsem eşitleyebilirmiyim acaba

bu rengi çok begendım böyle bi renk olabılır mesela . ama ne renk ki bu ?

Eklentiler

• $bacmf08q66qo6v8g1.jpg
    $bacmf08q66qo6v8g1.jpg
    10,4 KB · Görüntüleme: 248
benim siyahlarım uçta degıl canım hatta siyah bile degil normal saç rengımden yanı boyattıgım renkten daha koyu bı renk belkı 2 ton yada 1 ton daha koyu oda perçemlerimde , açıcı sürersem eger berbat ederim diye duşunuyorum 2 kere istedıgım renge üst üste boyasam o koyu yerlere daha az sürsem açık taraflarına daha yogun sürsem eşitleyebilirmiyim acaba
canım koyu olan yerleri açık bir renkle boya eğer koyu kahve gibiyse 8 ya da9 numara boya al bununla koyu lerlerı boya iki ya da 3ncü boyamada koyuluk gider

birde bu istediğin renk kumral galiba koyu küllü kumrala benzettim ben bu rengi istiyorsan koyu yerleri kapatmana gerek yok zaten küllü kumral boyayla boya,ama koyu yerler için başka bir kapta küllü kumrala 40 lık peroksit kat kıvamını ayarla boya kıvamı işte katıda olmasın cıvıkta olmasın,başka bir kaptada küllü kumrala 30 luk peroksıt karıstır koyu yerler dışındaki yerlere uygula önce koyu yerleri boya ki oralar daha çok açılsın az bir yerser koyu yerler boyanın yarısından bile azını kullan oralar için iki kez böyle boya sonra her yeri küllü kumrala boayrsın

Back