- Konu Sahibi ingilizceci
-
kızlar saçımı yaklasık 3 ay once sıyaha boyadım ve dunde bıraz kestırdım sımdı dıplerım dogal rengımde koyu kestane kalan yarısıda sıyah sacımı loreal sıcak çikolata rengine boyamak istiom açıcı kullanmam sart mı bu arada sacım ınce tellı yoksa daha acık renklere boyayıp bu rengı tutturabılır mıyım yardım lutfen kafam karıstı
cnm bende senin gibi siyaha boyadim 20gun sonra gittim actirdim kuaforde sonrada evde boyadim evde sacini boyuyacak birini bulursan kolestonun yogun acicisi var guzel aciyor senin istedigin renkte cok acik deil ondan cok bekletmezsin aciciyi saclarinda yanmaz sonrada istedigin renge boyarsin benim evde sacimi boyuyacak biri yok diye kuafore gittim yoksa evde yapardim:)
poşetçaycım ne güzel bi nickin var öyle:)
bu kolestonun açısı bir seferde ne kadar açıyor ben çok sıkıldım bu koyu renklerden biraz daha açık ve çarpıcı bi kahve istiyorum
ayy cnm tesekur ederim nickimi begendigin icin:)kolestonun yogun acici en iyi saci acan boya evde kullanmak icin 4-6 tona kdr aciyor cnm paletteninde var ama koleston kdr iyi deil kizil turuncu gibi aciyo ve koleston kdr acmiyor bu topikte konusu olmasi lazim genelde begeniliyor bence evde kumral gibi cok acik renk istemiyen icin cok iyi ve yipratma orani kuaforden cok daha az:)tek sorun ben cesaret edemedim kendim boyayamam aciciyla saclarimin arkasini ve hizli boyamak lasim heryer esit acilsin diye onun icin boyuycak birini bul dene cnm ama kolestonun yogun acicisi olsun:)
cnm bende senin gibi siyaha boyadim 20gun sonra gittim actirdim kuaforde sonrada evde boyadim evde sacini boyuyacak birini bulursan kolestonun yogun acicisi var guzel aciyor senin istedigin renkte cok acik deil ondan cok bekletmezsin aciciyi saclarinda yanmaz sonrada istedigin renge boyarsin benim evde sacimi boyuyacak biri yok diye kuafore gittim yoksa evde yapardim:)
tatlım saclarım yanar dıe bende cok korkuom bugun kuafore bır ugrayacam bakalım ne dıyecek benımde evde boyayacak kımse yok aslında kendım sacımı bpyuom ama acıcıyla hıc ugrasmadım yapamam sanırım orealle bır kere actırmıstım zarar gormedı saclarım ama o dogumdan onceydı bakalım kuafor ne dıyecek bu arada acaba ballı kahve mı yapsam dıe dusunuom cunku cıkolata kahve cok koyu oluomus kafam karıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?