Saç Rengi ve Saç Boyama siyahtan kurtulmak yardım!!!!!

ingilizceci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2008
567
3
96
41
Denizli
kızlar saçımı yaklasık 3 ay once sıyaha boyadım ve dunde bıraz kestırdım sımdı dıplerım dogal rengımde koyu kestane kalan yarısıda sıyah sacımı loreal sıcak çikolata rengine boyamak istiom açıcı kullanmam sart mı bu arada sacım ınce tellı yoksa daha acık renklere boyayıp bu rengı tutturabılır mıyım yardım lutfen kafam karıstı

Saçının siyah kısımları açıcı kullanılmadan hiç bir rengi kabul etmez diğer dediğin ise boya boyayı açmaz.

siyah saça yapılabilecek pek bir şey yok malesef.gerçi yapmak istediğin renk de siyaha yakın bi renk saçındaki siyahı akıtmayı deneyebilirsin.

siyah olan yerler sıcak çikolata tutmaz.....yukarısı tutunca aşağı şişhane,yukarı tophane olur...(atmasyon tabir)...sakın yapma derim.....o siyahları kırmak için beyaz sabun,içinde sitrik asit ve sitremonyum klorit barındıran saç bakım kremleri,kepek şampuanı, daha da olmadı gliserin felan kullanabilirisn....renk istediğin ölçüde kırılınca zaten saçın bütünü homojenize olur,,ozaman komple sıcak çikolata tutar...(sıcak çikolataya ben boyamıştım,koyu kestane saçta süper duruyor)

hiç uğraşma derim,bırak saçların uzasın,kendi ana saçına istediğin rengi boyarsın.siyah çok zor bir renk malesef,açmaya kalksan en azından 2 defa sağlam bir açıcıyla uğraşman gerekecek.üzerine birde boya yapacaksın ki o boya da ne renk olur tutar mı tutmaz mı bilinmez..sonuç olarak yıpranmış ve siyahtan açılma,belli belirsiz bir renkte yıpranık saçlarla uğraşmak zorunda kalacaksın.çok mu karamsar konuştum acaba ben

off nerden boyadım sıyaha sacımı kestırdım sımdı omuzlarımda daha fazla kestıremem sımdı yarısı kendı sacım yarısıda sıyah aslında bır kere oreal ile sacımı actırmıstım ama sımdı korkuom dogum yaptım cok dokuldu yıprandı kalıp sabunla soldurayım o zaman belkı işe yarar gossip girl deki blair in sacından istıom aslında !!! ayy bir daha siyah mı tovbeeeee

siyah mükemmel bir renk ama uzayıp da gidene kadar orada duruyor. aktığını sansanız bile başka bir renk asla tutmuyo üstüne. bence bırak saçın uzasın kendi kendine gitsin siyahlığı aksi halde kuaförler açmaya kalkıp saçını falan yakarlar çok pişman olursun

cnm bende senin gibi siyaha boyadim 20gun sonra gittim actirdim kuaforde sonrada evde boyadim evde sacini boyuyacak birini bulursan kolestonun yogun acicisi var guzel aciyor senin istedigin renkte cok acik deil ondan cok bekletmezsin aciciyi saclarinda yanmaz sonrada istedigin renge boyarsin benim evde sacimi boyuyacak biri yok diye kuafore gittim yoksa evde yapardim:)

poşetçaycım ne güzel bi nickin var öyle:)
bu kolestonun açısı bir seferde ne kadar açıyor ben çok sıkıldım bu koyu renklerden biraz daha açık ve çarpıcı bi kahve istiyorum

poşetçaycım ne güzel bi nickin var öyle:)
bu kolestonun açısı bir seferde ne kadar açıyor ben çok sıkıldım bu koyu renklerden biraz daha açık ve çarpıcı bi kahve istiyorum

ayy cnm tesekur ederim nickimi begendigin icin:)kolestonun yogun acici en iyi saci acan boya evde kullanmak icin 4-6 tona kdr aciyor cnm paletteninde var ama koleston kdr iyi deil kizil turuncu gibi aciyo ve koleston kdr acmiyor bu topikte konusu olmasi lazim genelde begeniliyor bence evde kumral gibi cok acik renk istemiyen icin cok iyi ve yipratma orani kuaforden cok daha az:)tek sorun ben cesaret edemedim kendim boyayamam aciciyla saclarimin arkasini ve hizli boyamak lasim heryer esit acilsin diye onun icin boyuycak birini bul dene cnm ama kolestonun yogun acicisi olsun:)

tamam canım çok sağol. en yakın zamanda eli hızlı birini bulup kolestonun yoğun açıcısıyla açtırıcam saçlarımı:78:

tatlım saclarım yanar dıe bende cok korkuom bugun kuafore bır ugrayacam bakalım ne dıyecek benımde evde boyayacak kımse yok aslında kendım sacımı bpyuom ama acıcıyla hıc ugrasmadım yapamam sanırım orealle bır kere actırmıstım zarar gormedı saclarım ama o dogumdan onceydı bakalım kuafor ne dıyecek bu arada acaba ballı kahve mı yapsam dıe dusunuom cunku cıkolata kahve cok koyu oluomus kafam karıstı

tam benlik bir sorun saçlarım 2 yıl siyaha boyadım boyamaz olsaydım tek dönüşümü olmayan renk siyah saçımı geçen yaz siyahtan cok acık bır renge actırdım sacım yıkadkca turuncu oldu bnde sınırlenıp tekrar sıyaha boyadım keske kahveye boyasaydım 20 gun once tekrar sacımı actırmaya karar verdım ve kumrala actırdım sacımıda bıraz kestırdım suan cok memnunum bnmde sacım ınce tellı fazla yıpranma olmadı 100 tl odedım uzamasını bosuna bekleme renk 2 yılda akmadı bnm acmıyordu tek care ya actırcaksun yada uzun sure beklıyceksın canım

Kolestonla bende siyah saçımı açtım,ilk seferde koyu kızıl oldu,bir daha sürdüm bir iki ton daha açıldı üzerine de koleston büyüleyici kahve ile boyadım şu an koyu kahve bir renk ama siyahtan kurtuldum.
Hiç yıpranma veya dökülme yok,gayet güzel ayrıca ben 1 saate yakın beklettim saçlarım orta kalınlıkta ama dipler orjinal rengiyse sapsarı olur onu bilesin.

kuafor bır akrabamla konustum sacını ton ton ac acıcı kullanmana gerek yok dedı loreal 5,15 buzul kahve sıyahı kırar dedı zaten sıyahlarımda cok yogun degıl oldukca aktı bıkac gune alıp denıyecem resım koyarım bakalım nasıl olacak

ben saçlarımın uzamasını beklemiştim, bi süre sonra siyahta aktı, gayet dediğin renk ortaya çıkmıştı ama 8 ayda falan oldu, açıcı kullanmadan tabii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…