Saç Rengi ve Saç Boyama siyahtan kurtuldumm:)resimli

sedefokt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2009
77
1
86
Ankara
bilirsiniz önceden saçım röfleydi sonra siyaha boyadım 2 defa 3 ay olmuştu siyah saçlı olalı beyaz sabunla yıkadım yıkadım rengi soldurdum sonra gittim kuaförüme (ankarada isteyene adını verebilirim)avrilin kumral saçları varya açık ondan istediğimi söledim organik bi açıcı kullandı saçlarım sapsarı oldu ve kopmadı kuaför bile şaşırdı hiç kopmayınca sonra üzerine boyamı sürdü cilamı bilmiorm tam istediğim gibi oldu daha koyultmak istersen 15 gün sonra boyarız dedi tekrardan ve sadece 90 tlye bitti bu iş evde uğraşmayın derim ben hı bu arad saçımda aynı fazla bi yıpranma olmadı yani yanma olayı falan yok:)

Son düzenleme:
siyahtan bu renge dönmek hemde kusturma akıtma falan olmadan
90tl ye gercekten sasırtıcı kuzenime hemen söylemeliyim
zemuszemus

tşkederimm arkadaşlar....hatta bu sabah gene gittim 15 gün sonra gel istersen yarın gel demişti hafif turunculuk var die saçımda bugün gittim üzerini boyadı açtıktan sonra boyamamıştı cila çekmişti bygünde boyadı süper oldu resmi koyuyorum son halinin hıı yıpranma olayına gelince hiç yıpranmadı diyebilirim sadece uçlardada diil üstte perçemin yanlarında hafif serleşme olmuştu zaten kahkülümü kestirecektim orayıda kesti gittii bide bakım yaptı bende bakıma devam edicem .....muckss

tşkederim cnm bidaha siyaha töbe yakışmıştı ama insan değiştirmek istediğinde ne yapcanı şaşırıo kahverengi evt ama siyaha hayırrr:):)

canım kaşlarınıda mı boyattırdın... bende saçlarımı boyattırmak istiyorum ama kaşlarım ne oalacak bilmiyorum boyatmasam kötü mü durur ki die dşünüyorum.

ya benimde saçım koyu kahve rengini açmak istiyorum acaba bu sabunla akıtma olayını bende yapsam akar mı :gitme:

ya bide ben sizlere bişe sormak istiorm hani diolar ya saçım yandı kel kaldım dipleri yara oldu die beimkinde şuan bişe yok sonradan mı çıkıo bu olaylar....

kuaforunun adını verebilir misin canım? benim de sacımda golge var ama platın röfle yaptırmak istiyorum iyi ve paracı olmayan bi kuafor arıyorum yardımcı olursan sevinirim!!!

kızlar saçınızı siyah boyatmak istiyosunuz ama dönemeyeceğinizden korkuyorsanız koyu kahve ya da koyu kestane boyayın ben öyle yapıyorum. siyah gibi görünüyor, sert oluyor ama siyah kadar da sert olmuyor. ben çok seviyorum o rengi. açık tenle de çok hoş duruyor gerçekten. kızıldan dönmek isteyenler de kullanabilir bu renkleri 10- 15 gün sonra arada hafif kızıl parlaklıklar oluyor ama 2-3 boyamadan sonra geçiyor. gerçi o kızılların ayrı bir hava kattığını, özellikle yaptırmuşum gibi olduğunu söyleyen arkadaşlarım çoğunlukta ama ben pek sevmediğimden 20 günde bir boyamıştım kızıllar geçene kadar, bir sorun da olmadı. eğer doğal saçınız da çok açık bir tonda değilse bir süre sonra hiç boyamadan doğal haline dönüüş yapabilirsiniz.

cnm röfleyide oraya yaptırmıştım zamanında süper olmuştu tam istediğini yapıo paracı biriside diil keçiörende metoroloji genell müdürlüğünün karşısında .....burda ismini vermek yasakmı bilmiorm oyüzden adını yazmadım gidecek olan varsa numarasını özelden atarım...

bi resim paylaşsan canım bi bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…