bilirsiniz önceden saçım röfleydi sonra siyaha boyadım 2 defa 3 ay olmuştu siyah saçlı olalı beyaz sabunla yıkadım yıkadım rengi soldurdum sonra gittim kuaförüme (ankarada isteyene adını verebilirim)avrilin kumral saçları varya açık ondan istediğimi söledim organik bi açıcı kullandı saçlarım sapsarı oldu ve kopmadı kuaför bile şaşırdı hiç kopmayınca sonra üzerine boyamı sürdü cilamı bilmiorm tam istediğim gibi oldu daha koyultmak istersen 15 gün sonra boyarız dedi tekrardan ve sadece 90 tlye bitti bu iş evde uğraşmayın derim ben hı bu arad saçımda aynı fazla bi yıpranma olmadı yani yanma olayı falan yok:)
kızlar saçınızı siyah boyatmak istiyosunuz ama dönemeyeceğinizden korkuyorsanız koyu kahve ya da koyu kestane boyayın ben öyle yapıyorum. siyah gibi görünüyor, sert oluyor ama siyah kadar da sert olmuyor. ben çok seviyorum o rengi. açık tenle de çok hoş duruyor gerçekten. kızıldan dönmek isteyenler de kullanabilir bu renkleri 10- 15 gün sonra arada hafif kızıl parlaklıklar oluyor ama 2-3 boyamadan sonra geçiyor. gerçi o kızılların ayrı bir hava kattığını, özellikle yaptırmuşum gibi olduğunu söyleyen arkadaşlarım çoğunlukta ama ben pek sevmediğimden 20 günde bir boyamıştım kızıllar geçene kadar, bir sorun da olmadı. eğer doğal saçınız da çok açık bir tonda değilse bir süre sonra hiç boyamadan doğal haline dönüüş yapabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?