Dün kuaförde saatlerimi harcadım siyahtan anca bu renge ulaşabildik saçımı yıpratmamak uğruna. kestane karamelin uygulamasıyla kızıl yansımalı bu rengi elde ettik. benim amacım kendi saç rengime dönebilmek. doğal saç rengim kumral tonu. Garnier'in küllü kumral rengi çok hoşuma gitti o rengi istiyorum. Sizce bu saça şimdi ne yapmalıyım küllü kumral için :bbo: kuaföre 3ay fln bekle öyle boya dedi de ben sabredemem hem bu istediğim renk değil. Saçımda kopma vs. olmadı sağlammış çok şükür. Saçımı uzatmak istiyorum. Yıpratmadan sizce en yakın hangi zamanda ve hangi renge boyamalıyım??? yardıııım benneyaptımki
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyama siyahtan kurtuldum kumral istiyorum yardııım
- Konu Sahibi kptays
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?cnmm saçın yakışmmış sana..ayrıca tenin her renk saça müsait bence..
kuaforun dedigi gibi biraz bekle cnm hem bu rengide kullanmış olursun ondan sıkılıncada kumral yaptırırsın..evde boyayarak kumralı tuturmak biraz zor çünkü saçında kızıllık var vede koyu...bikere kuaförrde kumral yaptır sonra evde rahatca boyayadabilirsin..
kuaforun dedigi gibi biraz bekle cnm hem bu rengide kullanmış olursun ondan sıkılıncada kumral yaptırırsın..evde boyayarak kumralı tuturmak biraz zor çünkü saçında kızıllık var vede koyu...bikere kuaförrde kumral yaptır sonra evde rahatca boyayadabilirsin..
cnmm saçın yakışmmış sana..ayrıca tenin her renk saça müsait bence..
teşekkür ederim tatlım beğendi herkes ama benim aklımda kumral vardı ya ondan değiştirme çabasına girdim
canım saç rengin güzel ama sende galiba benim gibi oynamadan duramıyon bnde doğal bi saç rengi arayışındayım:)canımbu saçın bi kere daha açılması lazım çünkü boya boyayı açmıyo bi tek dipler istediğin renk olur boşuna boyamış olursun
evet canım yaa hiç duramıyorum en iyisi de kendi saç rengime döneyim dedim ya sen bi daha açılması lazım diyosun yanii :1shok: çok yıpranır saçım o zaman mecbur beklicem offf
beklicez canım başka çaresi yok malesef -tatlicadiarzu- ..bende senin pozisyondayım...bugün kolestonun röfle setiyle saçımı açtım turuncu oldumu saç delikafadulden sonra lorealin kestane şekeri boyası ile boyadım...dipler kızılımsı bi renk oldu saçın bazı bölümleri kestane bazı bölümleri koyu kahve anlıycan...
bundan 3 ay önce kolestonun kakao kahvesini boyamıştım boyamaz olaydım simsiyah bi renkmiş yahu...koyu renklerden kaçıcam bundan sonra...bende kızılı hiç sevmem bu da böyle kızılımsı kestane duruyo iğrenç yaa kafamçokkarıştı ...ben bir ay sonra yine bugünkü yaptıklarımı yapmayı düşünüyorum...yaza kadar siyahtan kurtulcam inş... şakkıdı ..
bundan 3 ay önce kolestonun kakao kahvesini boyamıştım boyamaz olaydım simsiyah bi renkmiş yahu...koyu renklerden kaçıcam bundan sonra...bende kızılı hiç sevmem bu da böyle kızılımsı kestane duruyo iğrenç yaa kafamçokkarıştı ...ben bir ay sonra yine bugünkü yaptıklarımı yapmayı düşünüyorum...yaza kadar siyahtan kurtulcam inş... şakkıdı ..
ayy cnm ya sana da bana da geçmiş olsun o zaman benim siyahtan önce kızıldı kızıl ve siyah yapmamak lazım kestane kumral sarı tonları varken istediğin gibi olmadı mı çok kötü hissediyorsun kendini ben 15 gün sonra boyarım herhalde bunun üzerine küllü kumral boyarım artık ne renk olur bilmiyorum zaten uçları siyah gibi kaldı siyah deil ama bayağ koyu alacalı bişi olur herhalde
siyah gibi oluo gerçekten uçlar..zor bi tecrübe oldu bu ..ömrüm varsa eğer bi daha kakao,koyu kahve gibi renkleri denermiyim bilmiorum..dönünceye kadar başka renge ilallh dedirtti...kaydirigubbakcemile2
kumral çok güzel bi renk açık kahve istiyorum bende ama böyle kızılın tonunda bi kahve değil ya da toprak rengi değil..sütlü kahve gibi böyle sarının koyusu ama kahve tonunda..
bu rengi bulabilirsem ilerde bunu istiorum...:lepi:
kumral çok güzel bi renk açık kahve istiyorum bende ama böyle kızılın tonunda bi kahve değil ya da toprak rengi değil..sütlü kahve gibi böyle sarının koyusu ama kahve tonunda..
siyah gibi oluo gerçekten uçlar..zor bi tecrübe oldu bu ..ömrüm varsa eğer bi daha kakao,koyu kahve gibi renkleri denermiyim bilmiorum..dönünceye kadar başka renge ilallh dedirtti...kaydirigubbakcemile2
ay bu saç rengi benım kendı saç rengim şakkıdı
- 14 Aralık 2008
- 363
- 40
- 118
Kaçırılan kaptanın ailesinin gergin bekleyişi sürüyor - Mynet Haber
umarım sadece benzetmişimdir :1shok: sağ salim ailene kavuşman için dua ediyorum :Saruboceq:
umarım sadece benzetmişimdir :1shok: sağ salim ailene kavuşman için dua ediyorum :Saruboceq:
- 5 Haziran 2009
- 8.535
- 2.395
- 398
Kaçırılan kaptanın ailesinin gergin bekleyişi sürüyor - Mynet Haber
nasıl yani :1shok:
- 5 Haziran 2009
- 8.535
- 2.395
- 398