Saç Rengi ve Saç Boyama siyahtan kurtuldum bana renk konusunda fikir verebilirmisiniz?

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
201
363
kızlar benim saçım siyahtı yaklaşık bir aydan beri sık sık saçlarımın rengi açılsın diye saçlarımı boyuyorum amacım kuaföre gitmeden saçlarımı açmaktı defalarca boyadım en son 3 gün önce profösyönel açıcı ile küllü sarı tonuna boyadım saçlarımı ve bu rengi elde ettim

Eki Görüntüle 323589

buradaki tavsiyelerden dolayı bugün gidip koleston yoğun açıcı aldım bir kutu ve uyguladım gerçekten muhteşem açtı saçlarımın uçlarına kadar çok beğendim ama tabi turunculukta oluştu hatta aralarda biraz siyahlıkta kaldı ama açılmasına ve siyahtan eser kalmaması beni çok mutlu etti işte resim:

üzerine nasıl bir renk boyayabilirim sizce lütfen fikirlerinizi paylaşırmısınız:26:

saçların güzel bir renk olmuş. fotolara bakılınca tam bir karamel.

şu anki rengine kızıllar iyi tutar diye düşünüyorum. başka renkler (sarı, açık kumral gibi) için bir kaç kere daha açarsan iyi olur.

Çok beğendim canım saçlarını güle güle kullan...Bende 6 aydan aynı ton olsun diye milyonlarca para saydım kuaförlere ama hep aynı bi değişklik yok çok beğendim rengini bence değiştirmeee.Çok güzel açılmış saçların çnkü

çok teşekkür ederim canım ama kızıl tonlarını hiç sevmiyorum ben sar tonlarda bir renk istiyorum mesela dore ama hemen ilk boyamada elde edebilirmiyim bilmiyorum :26:

bence saçlarını dinlendir yeteri kadar açılmış gibi gözüküyor yaza doğru farklı bir renge boyarsın altın sarısı gibi

bence saçlarını dinlendir yeteri kadar açılmış gibi gözüküyor yaza doğru farklı bir renge boyarsın altın sarısı gibi

evet canım çok haklısın artık kesinlikle dinlenmesi gerekiyor saçlarımın ama bu renk pek içime sinmedi açıkcası çünkü siyahlıklar ve turunculuklar mevcut o sebeple son birkez boyayayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…