- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 201
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
kızlar benim saçım siyahtı yaklaşık bir aydan beri sık sık saçlarımın rengi açılsın diye saçlarımı boyuyorum amacım kuaföre gitmeden saçlarımı açmaktı defalarca boyadım en son 3 gün önce profösyönel açıcı ile küllü sarı tonuna boyadım saçlarımı ve bu rengi elde ettim
Eki Görüntüle 323589
buradaki tavsiyelerden dolayı bugün gidip koleston yoğun açıcı aldım bir kutu ve uyguladım gerçekten muhteşem açtı saçlarımın uçlarına kadar çok beğendim ama tabi turunculukta oluştu hatta aralarda biraz siyahlıkta kaldı ama açılmasına ve siyahtan eser kalmaması beni çok mutlu etti işte resim:
üzerine nasıl bir renk boyayabilirim sizce lütfen fikirlerinizi paylaşırmısınız:26:
Eki Görüntüle 323589
buradaki tavsiyelerden dolayı bugün gidip koleston yoğun açıcı aldım bir kutu ve uyguladım gerçekten muhteşem açtı saçlarımın uçlarına kadar çok beğendim ama tabi turunculukta oluştu hatta aralarda biraz siyahlıkta kaldı ama açılmasına ve siyahtan eser kalmaması beni çok mutlu etti işte resim:
üzerine nasıl bir renk boyayabilirim sizce lütfen fikirlerinizi paylaşırmısınız:26: