saçım geçtiğimiz haftaya kadar nar kızılıydı açmak istedim garnieer boyası aldım gün batımı yazıyor ama boya üzeri resimde istediğim kızıl var bi boyadım saçım resmen siyah oldu güneşe çıkınca sadece aralarda hafifçe patlıcan moru gibi bi renk var esmerim haliyle siyah tonuda beni acayip boğdu iğrenç duruyor arkadaşlar oksidan mıdır nedir onla aç kızıl olur diyolar ama benim bu konuda pek bi tecrübem yok LÜTFEN YARDIM EDİN ((((
cnm hiç oksidan sürme önce beyaz sabunla yıka sonra saçına bakım yap bir güzel akmış olur 1 hafta böyle yap sonra açık renk kızıl al ama peroksiti 30 luk olsun öyle boya
ben beyaz sabunla yıkayınca saçımı açamıyorum peroksiti 30 olsun derken kutu içinde mi oluyor ne yazıyor :S ayy hiç bilmiyorum öncekini kuaföre boyattım kendim boyayınca mahvettimm anlayamadım lütfen detaylı anlatabilirmisin
beyaz sabunu kullanınca arkasından saç kremi kullan eğer şampuan boya alırsan içindekini kullanma dışarıdan 1 kutu 30 volumluk peroksit al o rengin daha açık tutmasını sağlayacak cnm
beyaz sabunu kullanınca arkasından saç kremi kullan eğer şampuan boya alırsan içindekini kullanma dışarıdan 1 kutu 30 volumluk peroksit al o rengin daha açık tutmasını sağlayacak cnm
ben c vitamini ile bayagi bi acmistim rengini saclarimin.. ama loreal efassor ile sactan koyu boyayi akitiyorlar.. ben hic kullanmadim ama forumda geciyor bir kac konuda.. :26:
saçım geçtiğimiz haftaya kadar nar kızılıydı açmak istedim garnieer boyası aldım gün batımı yazıyor ama boya üzeri resimde istediğim kızıl var bi boyadım saçım resmen siyah oldu güneşe çıkınca sadece aralarda hafifçe patlıcan moru gibi bi renk var esmerim haliyle siyah tonuda beni acayip boğdu iğrenç duruyor arkadaşlar oksidan mıdır nedir onla aç kızıl olur diyolar ama benim bu konuda pek bi tecrübem yok LÜTFEN YARDIM EDİN ((((
bnde sacimi siyahtan acip kizil yaptm kuaförüm yanar dedi acmadi ama annem kuaförllük biliyo açıcıyla açtık ama 5 dk dan fazla tutma degisik bi turuncu renk oldu ertesi gün üstüne kızıl yaptk cokta güzel oldu saclarmda hic yanmadi canım