Saç Rengi ve Saç Boyama siyahtan kahveye..hem de tek seferde:))

filolog

Guru
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
10
2
286
Ankara
kızlar merhaba,

sitede çok fazla siyah saçtan kurtulmanın yolunu arayanlar var farkettim de..ben gibi:)neyse ki ben kurtuldum..saçımı boyyalı bi ay olmmaıştı.ama pişman oldum die boyadım.önce kolestonun yoğun renk açıcısıyla boyadım.2 kutu alın ve hızlı bi şekilde eşit olarak sürün saçınıza.sora takip edin açılma oraını.açılmaya başlayınca yıkayın güzelce.turuncu oluyo yani benimki öle oldu..sora üstüne 2 kutu küllü kumral boyadım gene koleston ..şimdi memnunum.açıcıdan sürülmesiyle alaklaı yer yer dalgalı ama yine de güzel.boyaya boyaya tek renk haline gelir umarım....

bu arada saçım elimde kalcak die çok korktum ama olmadı yani düzleştirince kullanılır seviyede oldu..herkese bol şans:)):1rolleyes:

ama yanlış şurda ki birincisi sizin saçınız daha yeni boyanmış siyaha yeni geçiş yapmış bir saç bir defa siyah boyayı işlemişsiniz saç telinize.. birde uzun zamandır siyah kullananlar var. sizde yıpranma yanmamış olabilir ama bu sizin bu şekilde yaşamanızdan ve saçınızın yapısından kaynaklı bence birden böyle gaza getirip mutsuz etmeyelim insanları bende siyah saçlıyım. bende saç rengimi açtım hemde organik boyalarla ve açıcılarla buna rağmen zarar görmüştü saçım. iyi düşünmek lazım sabretmek azimli olmak lazım.

ayrıca şöyle bir şeyde yaşamıştım o dönem ilk açıldığında yumuşacık idi bi anda mahvoldu...

biri banada yardım etsin ya saçım inatçı bir saç rengini zor açıyor .. geçen yaz denediğim kızıl boya 4.seferde tutmuştu .. sonra tekrar siyah yapmıştım ve hala dokunmadım şimdi çikolata kahve yapmak istiyorum siyahın üstüne yaparsam tutmıycağından adım gibi eminim oryelle açmam mı lazım yoksa aranızda yoğun açıcı kullanan var mı ??

evet markaların açıcıları güzel açıo gerçekten de...sonra üzerine istediğin renk yapıosn küllü bi renk süper oluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…