Saç Rengi ve Saç Boyama Siyahtan döndüm kumrala ama var ihtiyacım yardıma :/

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
201
363
herkese merhabalar günlerdir saçlarımla aklımı şaşırmış durumdayım uzun süredir siyah kullandığım saçlarım zamanla aktı ara ara turunculuklar oluştu bende üzerini palette çikolata kahve ile boyadım gayet hoş oldu yaklaşık 3 hafta kullandım onu sonrasında 2 gün önce sadece ara ara balyaj atmak istedim bide uçlarına o sebeple palettenin yoğun açıcısını uçlara ve aralara sürdüm bekletip yıkadım sonuç hüsran bi kısmı koyu uçlar turuncu aralar kahve resmen allak bullak ettim saçımı ertesi gün gidip hemen bu defa kolestonun yoğun açıcısını aldım ve ablama uygulattım tüm saçlarıma yıkayınca fark ettim ki dipler çok açılmış aşağılara doğru daha koyu çok canım sıkıldı bu defa garnierın altın kumlarına boyadım ve diplerden başlayıp uçlara doğru boyadım bekletip yıkadım bu defada dipler daha kahve uçlar hafif sarımsı oldu ama kötü durmuyor baya yordum saçlarımı ama bakımını ihmal etmedim o sebeple yıpranma olmadı..
size sormak istediğim uç kısımlarını sarı yapmak istiyorum yani üstler koyu alt sarı balyaj markette sea color diye bir marka dikkatimi çekti sedef sarı diye bir renk

sizce uçlarını bununla boyasam istediğimi elde edebilir miyim? fikirlerinizi bekliyorum

Son düzenleme:
canım saçlarınla çok uğraşmışsın yıpranıcaklar bence bu seferlik kuaföre git tek renge istediğin boyat bir eşitlensin saçların ondan sonra istediğin gibi yaparsın olmaz mı:26:

bende siyah yapmak için uğraşıyorum ya 2 haftada siyah boya akıyor ve altaki kızıllar çıkıyorrr sinir bozzucu yaa (

o alabulalık kalkar ortadan dimi canım şuanda üstlerim kahve altal sarımsı bi halde çünkü

ozaman kuaföre önce boyat tek renk yapsın sonra atsın gölgeni
benim de saçlarımda bi ara 3 renk vardı diplerde kendi saçım ortalarda kumral boya uçlarda da sarı gölge
kuaförüm önce boyadı hepsini tek renk yaptı sonra da gölge attı üzerine çok güzel oldu

evde bunu yapamam öyleyse

Son düzenleme:
aman evde hiç uğraşma olmuyor çünkü daha da mahvedersin saçlarını
hatta normal boyanı kendi saç rengine yakın boyatırsan gölgeni de biraz yukardan başlat 3-4 ay gider o rahat edersin
ben öyle yapıyorum :119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…