selam arkadaslar yaklaşık 2 hafta önce saçlarımı açtrdım renk silicilerle 7-8 ay önce siyaha boyamıştım aslında siyah rengi cok seviorum kaşlarım falan da tenime ve doğal saçıma göre koyu siyahın yakıştgnı söylüodu herkes nyse dediğim gibi renk silicilerle açılıp bakır kahve gibi bi renge boyadı kuaför kırık mırık yok cok şükür keçeleşme olmdı orielle açılan bi saçla alakası yok cok şükr diplerim kendi rengimdi uçlarda siyah akşmamş tabi o sebeple saç uçlarım diplere göre 1-2 ton daha koyu olarak açıldı işlemle kuaförd e bu farkı kapatmak için uçlar boyanırken biraz daha kahve karıştırdı saolsun geçişler düzgn oldu resimde cok belli değil ama paylaşmak istedim nyse gelelim asl konumuza bu boya astar oldgu için rengin oturması amaçlı tekrar boyamak lazım ben de bgn gidiip palette altın karamel aldım bu rengin üstüne tutar dimi sarı kafa olmam inş bu tona yakın bişi cıksın karamelimsi falan yeter sizlere bi danışiim dedim olmadı boyayı değiştrcem loreal akaju kahve tonu var onda da aklım kalmadı değil:uhm: