Saç Rengi ve Saç Boyama siyahtan döndüm hasarsız:)

sochic

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
118
Yer
İstanbul
selam arkadaslar yaklaşık 2 hafta önce saçlarımı açtrdım renk silicilerle 7-8 ay önce siyaha boyamıştım aslında siyah rengi cok seviorum kaşlarım falan da tenime ve doğal saçıma göre koyu siyahın yakıştgnı söylüodu herkes nyse dediğim gibi renk silicilerle açılıp bakır kahve gibi bi renge boyadı kuaför kırık mırık yok cok şükür keçeleşme olmdı orielle açılan bi saçla alakası yok cok şükr diplerim kendi rengimdi uçlarda siyah akşmamş tabi o sebeple saç uçlarım diplere göre 1-2 ton daha koyu olarak açıldı işlemle kuaförd e bu farkı kapatmak için uçlar boyanırken biraz daha kahve karıştırdı saolsun geçişler düzgn oldu resimde cok belli değil ama paylaşmak istedim nyse gelelim asl konumuza bu boya astar oldgu için rengin oturması amaçlı tekrar boyamak lazım ben de bgn gidiip palette altın karamel aldım bu rengin üstüne tutar dimi sarı kafa olmam inş bu tona yakın bişi cıksın karamelimsi falan yeter sizlere bi danışiim dedim olmadı boyayı değiştrcem loreal akaju kahve tonu var onda da aklım kalmadı değil:uhm:
2313.jpg

2324.jpg

valla bakır kahve de yakışmış bana sorarsan.ama karamel de zaten bakıra yakın b renk o yuzden sarı kafa olmazsın.bence bu hali de güzel

aslında ben de seviorum rengi ama astar boya oldgu için cila niyetine rengin oturması için boyamam gerek bu aralr o nedenle renk arayışındayım canım

gayet başarılı buldum operasyonu hayırlı olsun ....vereliniortak

kaşları da boyattın galiba?

eet canım cok az kırdırdım rengini ama hala saçlara göre koyu:)kapkara normalde kaşlarım:P

ben de siyahtan döndüm ama ben orielle açtırdım ve sonuca ben de kuaförümde çok şaşırdı normalde çok cansız ve ince telli saçlara sahip olmama rağmen hiç yıpratmadı oriel saçımı açılmadan önce nasılsa öyle kaldı

ya benımkı odun gıbı oldu anca sac kremıyle acıyorum sacımı parmaklarım bıle arasına gırmıo saclarımın

bence güzel olmuş
teşekkr ederm canım:kedi:

ben de siyahtan döndüm ama ben orielle açtırdım ve sonuca ben de kuaförümde çok şaşırdı normalde çok cansız ve ince telli saçlara sahip olmama rağmen hiç yıpratmadı oriel saçımı açılmadan önce nasılsa öyle kaldı
cok şanslıymışsın tatlım ya ben daha önce orielle açma işlemi yaşamış biri olarak imrendim dediklerine resmen süpürge teli gibi olmuştu kaskatı cansız dolaşıkkafamçokkarıştı

ya benımkı odun gıbı oldu anca sac kremıyle acıyorum sacımı parmaklarım bıle arasına gırmıo saclarımın
bol bol bakım uygula canım saçlarına ki kendine gelsin doğal yağlardan falan yararlan maske yap ama kendi haline bırakma sakın:teselli:

slm kızlar bende mavi siyahtan patlıcan moru yada viyoleye dönmek istiyorum yanar mı acaba evde olur mu yoksa kuaförde mi yapayım yardımcı olurmusunuz lütfennnnn... a.s.

canım zamanında siyahtan patlıcan moruna dönme maceram olmştu orielle açılmştı saçlarım cok yıpranmştı evde sakın deneme elinde kalır allah korusun saçların git bi kuaföre anlat derdini mümknse orielsiz açsın ama ne olursa olsun saçın açıldgı için boyanacak olan renk kısa zaman sonra akıcaktr 20 gün falan gbi bi süre sonra renk oturması amaçlı tekrar gtmen gerekeblr.bunun haricinde mesela ben dediğim gbi orielsiz açtrdım saçlaımı diplerim 6-7 parmak cıkmştı kendi rengi bu açma işlemi sırasında oralarda açıldı ve üstne boyanan boya dipler daha açık uca dgru daha koyu bi tonda tuttu kuaförüm renk sırıtmasın die uçları boyarken hafif kahvelk kattı boyaya.bgn ben de altın karamele boyadım saçlarımı cok hoş bi renk bayıldım ama yne o uçlardaki fark belli oluo kestrmeye de kıyamıorum

canım sagol acıklaman için ama orial den baska ne ile açılacak boya siliciler kusturucular da berbat diyolar bilmiyorum yaniii yıpranırsa çook kötü olur zaten kestire kestire kalmadı ya canım napsam acaba evde bir tüp siyah bir tüp patlıcan moru karıstırsam kendim yapsam degişiklik olur belki biraz mor mavi olur hafif sence canım napayım çook tşk cvp için çook güzel oluyoo bilgi alışverişi burdan ...ayrıca siyahtan acanlarda nasıl actırıyoo yanmadı diyooo benim saçım ince telli ve az zatennn denemesen actırmayı daha iyi olur viyole siyah yaparım belki evde kendim o olur mu acaba canımmmm.....Çok üzgünüm çoook:çok üzgünüm:a.s.

sophic canım kaça mal oldu siyah saçı silici ile açtırıp farklı renge dönüşmesi...?
bana 200 tl dedilerde merak ettim ...

ya da siyahtan dönen diğer arkadaşlar ?

viyole siyah olur mu bari kızlar zaten mavi siyah saçım viyole siyah 2.10 muş tutar mı mavi siyah saçın üstüne hemen hemen aynı tonlar cvp lütfennnn???:uhm:a.s.

xxxwoman hemen hemen aynı ise boyama....bekle aksın ,patlıcan moruna boyatırsın yaza doğru ...

sagol canım zaten boyamayacağım olmayacak istediğim çook tşkkür ederim canım .....yerimseniben

canım sagol acıklaman için ama orial den baska ne ile açılacak boya siliciler kusturucular da berbat diyolar bilmiyorum yaniii yıpranırsa çook kötü olur zaten kestire kestire kalmadı ya canım napsam acaba evde bir tüp siyah bir tüp patlıcan moru karıstırsam kendim yapsam degişiklik olur belki biraz mor mavi olur hafif sence canım napayım çook tşk cvp için çook güzel oluyoo bilgi alışverişi burdan ...ayrıca siyahtan acanlarda nasıl actırıyoo yanmadı diyooo benim saçım ince telli ve az zatennn denemesen actırmayı daha iyi olur viyole siyah yaparım belki evde kendim o olur mu acaba canımmmm.....Çok üzgünüm çoook:çok üzgünüm:a.s.

canım valla bnm saçım nerdeyse hiç yıpranmadan açıldı cok korkuodum elimde kalcak saçlar die ama allaha şükr hiç bişi olmadı keçeleşmedi bile bence dokunma saçlarına siyah tonlarında da bi renk sürme derim eğer çabuk sıkılan ve değişklk düşünen biriysen ben hala siyah saçlı birini gördüğüm zaman ah ah diorum cok seviorum siyahı asil duruo ama işte dönüşü gercekten cok zor olan bi renk biliosun ve açılmasına gayet güsel açıldı buna rağmen diplerle renk farkı olştu kestremem de saçları

sophic canım kaça mal oldu siyah saçı silici ile açtırıp farklı renge dönüşmesi...?
bana 200 tl dedilerde merak ettim ...

ya da siyahtan dönen diğer arkadaşlar ?
tatlım ben 140 açtrdım

viyole siyah olur mu bari kızlar zaten mavi siyah saçım viyole siyah 2.10 muş tutar mı mavi siyah saçın üstüne hemen hemen aynı tonlar cvp lütfennnn???:uhm:a.s.
bence yapma tatlım akmasını bekle dicem ama 7-8 ayda bile anca 5-6 parmak gelir diplerin değişlk istiosan kuaföre teslim et kendini ama araştr orielsiz işlem yapablcek bi yer olsun:1hug:

Back