• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyahtan döndüm amaaa... (Fotoğraflı)

OgrenimGorevlisi

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2013
45
2
16
Ankara
Merhabalar :) Yaklaşık bir ay önce 1 sene boyunca siyaha boyadığım saçlarımı Palette yardımıyla açtım, fakat turuncudan platine her çeşit renk oluştu saçımda :) Fazlasıyla da kızıllık vardı... Kahveye boyayarak örtmeye çalıştım ama tabi hemen aktı yine turuncular çıktı aradan, güneşte de kızıl yansıyodu fotoda görüldüğü gibi...
Son olarak kızıllığını alması için küllü kumral ve koyu kumral karıştırıp boyadım, evet kızıllığı aldı ama şimdilik biraz koyu görünüyor, onun da fotosunu ekliyorum :)
Sorum şu; kendi saçlarım koyu kumral (fotodaki gibi)
Kendi saçıma en yakın rengi nasıl elde edebilirim?
Bi el atın lütfeeen :31:

Eklentiler

• $1.jpg
    $1.jpg
    25 KB · Görüntüleme: 90
  • $050520141311.jpg
    $050520141311.jpg
    36,5 KB · Görüntüleme: 83
  • $koyu-kumral.jpg
    $koyu-kumral.jpg
    34,1 KB · Görüntüleme: 166
Kimse yardımcı olayacak mı? :(

Canım sana sunu diyorum koleston findik kabuğu 7/3 kutudaki renge sakin ama sakin aldanma alakasi yok. Böyle acik kumral oluyo ve doğal duruyo cok güzel bir renk bir dene derim bisey kaybetmessin aktikcada kizil asla olmuyo. Su zamana kadar 20 renk farklı marka boya kullandim bunu tek geçerim 1 yildirli tek boyam.

Canım sana sunu diyorum koleston findik kabuğu 7/3 kutudaki renge sakin ama sakin aldanma alakasi yok. Böyle acik kumral oluyo ve doğal duruyo cok güzel bir renk bir dene derim bisey kaybetmessin aktikcada kizil asla olmuyo. Su zamana kadar 20 renk farklı marka boya kullandim bunu tek geçerim 1 yildirli tek boyam.

Çoook teşekkür ederim canım denemekte fayda var :) Peki küllü kumral, koyu kumralkarıştırıp boyadığım saçlarımın üzerine tutar mı bu renk?

Çoook teşekkür ederim canım denemekte fayda var :) Peki küllü kumral, koyu kumralkarıştırıp boyadığım saçlarımın üzerine tutar mı bu renk?

benim ilk boyadıgım renk koyu kahveydi ilk koyu oluyo koleston ben iki kutu boya alıp bitane de %6 lık oksidan krem aldım ondan 5 tatlı kaşıgı kattım canım tam orta tonda bi renk oldu ne kahve ne koyu kumral arası byle.

Back