• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyahtan başka akmayan bir renk var mı ?

daisy87

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2010
242
4
296
Eskişehir
merhaba arkadaşlar , neva color dışındaki tüm boyaları denedim ama,gördüm ki siyah dışındaki bütün renkler akıyor,en son koleston patlıcan morunu uygulamıştım saçlarıma 1 ay sonra ne mi oldu boyadan gr kalmadı saçlarımda,garnier çikolata kahve yaptım öncesinde çok koyu bir kızıl kahveydi oda 10. gününde tamamen akmıştı,paletta altın kahve -bronz kahve karışımını uyguladım çok koyu bir kahve tonu yakalamıştım ki oda 2 haftaya kalmadan uçtu gitti,lorealın ultra açıcılı serisinden açık bir kahveyi uygulamıştım direk koyu bir kahvesini kullanmadığım için net bir yorum yapamıyorum ama exellanse serisi iyi olabilir diye düşünüyorum kullanan varsa fikir verebilir,neyse çok uzattım hep koyu ve canlı kahve tonlarını uyguladım ama hiç birisi durmadı aktı gitti,hani birazcık akar da ona razı olurum ama tamamen akıyorlar,bir tek siyah boya akmıyor,2 numaralı koyu kahvede yapmak istemiyorum siyahtan farksız çünkü,şöyle tecrübeyle sabitlemiş olduğunuz koyu canlı az ve geç akacak bir çikolata kahve önerebilirseniz sevinirim arkadaşlar...( bu arada zemin rengim çok açık kahve-karamel arası bir renk )

palette buğulu gece 4.36ydı sanırım numarası.bi ay geçti boyayalı akmadı.ilk boyandığı gibi küllü bir kahve-koyu kahve arası bir renk.pek kızıllığı yok.işine yarar mı bilmem.

Back