Siyahlarınızda yıkandıktan sonra beyaz partiküller oluyormu?

xsxehrazat35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
515
7
96
55
İzmir
Arkadaşlar siyah çamaşırların üzerinde yıkadıktan sonra toz gibi beyaz partiküller oluyor.
Bunun çözümü var mı?Yoksa deterjanımı değiştirmem mi gerekiyor?bilmiyorumkismile

deli ediyor bu durum beni tekrar durulamak zorunda kalıyorum
makinem 3yıllık bile olmadı
siyahlar için kullanılan sıvı deterjan kullanıyorum
kireç önleyici bile atmıyorum siyahlarda iz bırakmasın diye
ama yine oluyor,anlamadım ki!

Bende de oluyor bazen...Makineyi çok doldurduğum için olduğu söylendi arkadaşlarım tarafından...

Bugünlerde az dolduruyorum ama siyahlar için sıvı deterjan kullanıyorum ben calgon koymuyorum siyahları atınca çünkü o da çok leke bırakıyor

çok sıkışık koyunca oluyo ben de bi deterjandan kaynaklı galiba ben siyahlar içim perwol kullanıyorum uzun zamandır

çamaşırı çok doldurunca oluyo canım.bende de öyle oluyodu.az koymaya başladım.olmuyo şimdi

benimde ayni sorun oluyordu acaba cokmu dolduruyorum diye düsündüm eski makinamizda olmuyordu.
en sonunda sivi deterjan kullanmaya basladim siyahlara cogunlukla 40 derecede yikadigim bütün camasirlara sivi deterjan kullaniyorum.
sanirim tek cözüm bu arkadaslarimdanda ayni sorunu duydum onlarda sivi kullaniyorlarmis.

aynı sorun bendede vardı makineye çok doldurunca oluyo ve bende siyahlar ve renkliler için perwol kulannıyorum artık o sorunu aştım boshayallersmile

bendede oluyordu siyahları artık hiç toz deterjanlarla yıkamıyorum perwol kullanıyorum olmuyor artık.toz deterjanlarda birazda olsa çamaşır suyu var çünkü..

Aynı sorun bende de vardı, bir türlü çözüm bulamadım.
ıhtiyaçtan dolayı bir çamaşır kurutma makinası aldık.Şimdi ne beyaz ne siyah hiçbir tüy kalmıyor.Başka bir çözüm ben bulamadım.

hem makineyi fazla doldurmaktan, hem deterjanı fazla koymaktan (şimdikiler konsantre), hem de düşük ısı seçmekten oluyor. sonuçta içini çok doldurunca istediğin ısıda verim alamıyorsun. ha bi de çok koyunca zaten köpürtmenin dışında iyide durulamıyo

bende de çok oluyor eşimin pantolonları bembeyaz partiküllerle dolu oluyordu sinir oluyordum ama bazen oluyor bazen olmuyor perwoll var hiç kullanmadım kullanayım ve dediğiniz gibi onları yıkarken calgon kullanmayayım bari..

makineyi fazla doldurmaktan olur
bir de deterjanınınz suda çözünmüyor demektir. ya kalitesiz deterjandan, ki nadirdir
ya da makine iyi durulayamadığındandır.
çok da tehlikeli bişi, sağlık açısından.
deterjanın tüm kimyasalını tenimize temas ettiriyoruz, derimizin gözeneklerinden içimize işliyorlar. bu da tabi hastalıklara davetiye çıkarıyor.

artık kimyasal deterjan kullanmıyorum. hem sıvı, hem organik olanlardan kullanıyorum. likid olduğu için deterjan kalıntısı da kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…