• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siyahlar için deterjan tavsiyesi :(

mrvolmz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2013
59
20
88
arkadaşlar siyahlar için hangi deterjanı kullanıyorsunuz ? toz deterjan leke bırakıyor diye sıvı denedim ama pek memun kalmadım tavsiyeleriniz var mı ?

arkadaşlar siyahlar için hangi deterjanı kullanıyorsunuz ? toz deterjan leke bırakıyor diye sıvı denedim ama pek memun kalmadım tavsiyeleriniz var mı ?
Bende perwoll siyahlar için olanı kullanıyorum, misss gibide kokuyor çamaşırlarımm :)

bu perwoll de kızlar sadece perwol koyuyorsunuz demi.

ya bende perwoll kullanıyorum ama birkaç çamaşırı pek iyi yıkamamış lekeler olduğu gibi duruyodu falan o yüzden sordum ilk defa böyle oldu yoksa bende memnundum ama :(

ya bende perwoll kullanıyorum ama birkaç çamaşırı pek iyi yıkamamış lekeler olduğu gibi duruyodu falan o yüzden sordum ilk defa böyle oldu yoksa bende memnundum ama :KK43:

Eger leke agirsa duruladiktan sonra bi kere daha yikiyorum. Oyle yapinca cikiyor.

perwoll kullanıyorum ben de... hatta beyazlar ve renkliler içinde çıkmış, onları da alsam mı diyorum bilemedim.

sır markasının siyahlar için olanını almanızı tavsiye edebilirim. Çıkmayan lekeler olursa sır aspirins ilave ederekte gayet güzel sonuçlar alabilirsiniz. Ben memnunum...

Ben de yünlü ve siyah giysilerimdeki deterjan lekelerinden şikayetçiyim. Perwoll yünlülerde de kullanılıyor mu? Ya da yünlüler için önerebileceğiniz deterjan var mı?

Arkadaşlar siyahlar için hem perwoll hem de woolite denedik. Ama şöyle bir sorun var: Sadece bir kere giyilmiş; leke, kir vb. olmayan siyah çamaşırlar makinede yıkanırken simsiyah su boşaltıyor, sanki siyahlar soluyormuş gibi...
Ama çamaşırlar makineden çıktıktan kuruduktan sonra çamaşırların renginde herhangi bir solma görünmüyor. Peki yıkarken o simsiyah su neden çıkıyor? Aynı sorunu yaşayan var mı?

Acaba çamaşır makinesinde mi bir problem var diye düşünüp denemek için makinede değil de elde yıkadım. Hiç giyilmemiş siyah gömleği, perwoll eklediğim suyun içine atar atmaz su siyahlaştı. Gömlek kesin soldu dedim ama kuruduktan sonra renginde hiçbir solma yoktu. Peki yıkama aşamasındayken neden soluyormuş gibi simsiyah oluyor su ? Aynı sorunu yaşayan var mı?

Back
X