M mavimine Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Şubat 2012 54 1 36 Ankara 19 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi mavimine #1 Merhaba arkadaşlar; Saçlarım yaklaşık 7-8 aydır mavi-siyah ancak en son mayıs ayında boyattım şimdilerde mor-siyah'a geçmek istiyorum rengi açtırmam gerekir mi? Yoksa zaten ikisi de siyah diyerek doğrudan boyatsam tutar mı?
Merhaba arkadaşlar; Saçlarım yaklaşık 7-8 aydır mavi-siyah ancak en son mayıs ayında boyattım şimdilerde mor-siyah'a geçmek istiyorum rengi açtırmam gerekir mi? Yoksa zaten ikisi de siyah diyerek doğrudan boyatsam tutar mı?
adaege17 Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2012 249 0 26 İstanbul 19 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi mavimine #2 direk geçiş tutmuyor diye biliyorum önce bir ton açtırman lazım..
Teacher1986 Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Mayıs 2011 706 7 118 2 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi mavimine #3 siyah boya hiç kullanmadım ama palettenin saç açıcısı war. bir iki ton açıp geçersen daha doğru olur. saçları hiç yıpratmıyor. tawsiye ederim.
siyah boya hiç kullanmadım ama palettenin saç açıcısı war. bir iki ton açıp geçersen daha doğru olur. saçları hiç yıpratmıyor. tawsiye ederim.