• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyahın üstüne Syoss Altın Karamel

Maipessa

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2013
8
0
6
Adana
Merhaba kızlar.
Saçlarım koyu kestane-siyah arası bir ton, boya yok.
Syoss Altın Karamel'e boyarsam nasıl bir renk elde ederim?

Merhaba kızlar.
Saçlarım koyu kestane-siyah arası bir ton, boya yok.
Syoss Altın Karamel'e boyarsam nasıl bir renk elde ederim?

Merhabalar;

Hiçbir renk elde edemez aksine sadece dipleriniz turuncumsu bir renk alır. Saçlarınızı Syoss 8.7(altın karamle) ile boyamak istiyorsanız saçınızı açmanız gerekir.

Peki palette altın karamel ve sarıyı karıştırıp uygularsam, kahve tonu elde edebilir miyim saçımda?

Peki palette altın karamel ve sarıyı karıştırıp uygularsam, kahve tonu elde edebilir miyim saçımda?

Çok özür dilerim. Saçlarınız boyalı değilmiş yeniden yazdıklarınıza bakayım dedim, gerçekten özür dilerim.
Evet Syoss 8.7 tutar saçınıza. Saçınızı ilk boyayacaksınız yazdığınıza göre. O yüzden size tavsiyem boyama diplerden değil saçın uçlarından başlayın. 5-10 dk bekleyin ortalarına geçin 10-15 dk bekleyin ve diplerine geçin dibine geçtiğiniz andan itibaren 20 dk dan fazla beklemeyin. Ve tabiki sürekli saçınızdaki boyayı kontrol edin rengini.
İlk defa saç boyadığınız için bu şeklide boyamalısınız yoksa dipler açık uçlarınız koyu tutar.

Hangi rengi boyamaya karar verirseniz verin bu şekilde saç boyayın ton farkı istemiyorsanız eğer. Başka bir şey varsa sorabilirisiniz Tekrar özür dilerim.

Son düzenleme:
Yanıtınız ve tavsiyeleriniz icin cok tesekkur ederim.
Ben syoss altın karamele boyadığımda nasıl bir renk cıkar saclarımda?
Palette altın karamel ve sarı karışımınında ne tonlarda olacağını merak ediyorum.
Hangisini önerirsiniz?

Yanıtınız ve tavsiyeleriniz icin cok tesekkur ederim.
Ben syoss altın karamele boyadığımda nasıl bir renk cıkar saclarımda?
Palette altın karamel ve sarı karışımınında ne tonlarda olacağını merak ediyorum.
Hangisini önerirsiniz?

Renk karıştırma kadar mantıksız bir şey yoktur. Çünkü içine ne renk katarsanız katın sadece koyu olan boya saça rengini verecektir. Yani mesela Syoss tan bir örnek vermek gerekirse 8-7 ile 9-5 i karıştırdınız. Aslında siz saçı sadece 8-7 ile boyadınız demek oluyor bu.

Benim tavsiyem saçınızı tek renk ile boyamamanız. Çünkü bu renkler(7 ile başlayan renklerden daha açıkları) 20 günde bir dip boya isteyen renklerdir. Benim tavsiyem saçınızı boyatmadan BALYAJ ya da OMBRE yaptırmanız. Bu sayede daha şık ve doğal durursunuz. Şöyle ki;

$lily-aldridge-ombre-hair-418178130.jpg Eki Görüntüle 724862 $ombre-hair-extensions-ombre-hair-color.jpg

Back